Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 23
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Am sosit si eu acasa....unde e cald si bine... Nu pot sa va spun decat ca va multumesc tuturor pt incurajari...mi-au mai trecut cat de cat "supararile" dar tot mai e ceva acolo depus la inimioara. Dar nu am altceva de facut, decat sa invadez netul dupa anunturi cu job-uri.Poate, poate... Cora eu stiu ca o sa fi o buna sustinatoare pt sora ta si daca si ea te asculta, o sa ai cel mai bine grija de bb din burtica ei... Va trimit un mareeeeeeeeeeeee pupic virtual pt fiecare dintre voi. mvb, trutzi, eleia, lia, jesia, ale, lorin, babiela![]() ![]() ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() ***Poze*** |

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
lia felicitari
pt ca ai lasat tigarile
, ne-a fost dor de tine
flori stiu ca e greu cu seviciul, pe sora mea o cheama tot flori si a aflat sapt trecuta ca de pe 20 nov nu mai lucreaza, isi cauta altceva, dar e greu 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
Dragaica spune:
Cine se baga la facut capitol nou, stiu ca Trutzi nu face ca-i superstitioasa iar eu nu stiu.......Mvb faci tu capitol nou 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
babiela spune:
draga ma bucur ca te relaxezi la acupunctura, sa vezi cum o sa se prinda bebele apoi. 
mi-a placut cum ai povestit de sarbatori, parca mirosea deja a cetina si a portocale, si a foc in soba si a vin fiert...
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Cine se baga la facut capitol nou, stiu ca Trutzi nu face ca-i superstitioasa iar eu nu stiu.......Mvb faci tu capitol nou ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
O sa fac eu daca nu raspunde mvb
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
cred ca mvb a plecat deja acasa
asa ca trutzi trebuie sa treci peste superstitie 

si restul fetelor mvb, lorrin, jesia, eleia, ale, alysa sper ca n=am uitat pe nimeni 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"