Locul fetelor Nou-Venite (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

trutzi eu satu in chicago. in la nu e iarna ca si aici in chicago e blanda..in florida am fost iarna si e tare bine, caldurica, soare, ocean..o minunatie.
da..asa eram si eu panicoasa dar vezi ca copii invata din mers si de multe ori profita de tine..eu de multe ori cand dadea sa cada eric sau se lovea faceam..hiiii ca si cand te sperii si am observat ca p[langea numai cand facea hii ca se speria si el si daca eu nu faceam eric isi continua joaca...e o chestie care se invata..

ale ma bucur ca esti bine..sa ne spui ce faci la dr...puup mamica si bebelul

draga super cred ca tre s afie senzatia aia de relaxare totala, de scurgere...eu vreau s amerg la masaj, am gasit aici langa mine un salon si morrr ce vreau sa merg sa ma relaxez. uneori ma gandesc ca de aia nu raman ca sunt tare stresata de alte probleme din jur, nu sunt deloc relaxxx

jesie si eu am o stare de kko...asta de ieri, ma enervez repede, tip, urlu..ma consum pt fiecare amanunt care ma deranjeaza..tot ma deranjeaza, nu stiu ce e cu mine..hormonei??? sa fie..azi e Z16 mai am 10 zile pan ain 14 nov cand ar trebui sa vina uratii...nu mai sper si nu mai cred nimik..jesi sa ne tragi si pe noi dupa tine...

cora sunt si eu aci...

lia unde esti????????????

mvb te puuup.

si eu asptept sarb de iarna, mai ales ca acum eric e mare si va fi mai frumos, si aici s e pierde traditia si nu s emai tine mare branza..aici comunitatea de romani e neunita, e invidioasa, nu poti face nimik la comun...in fine nu are rost s adezbat ca va tin prelegeri de 5 ore asa...

va puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

alysa M-am uitat pe harta unde e Chicago Credeam ca stai in California Am vazut ca e mai spre N deci e clar mai frig. Eram curioasa cum e sa ai un singur anotimp

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

seara buna iubitele mele.
am ajuns si eu acasa, la noi a plouat asa marunt toata ziua nu-mi place, am fost la cumparaturi pt sotior, vin zilele lui (de nastere si onomastica), am papat si am intrat sa va salut
ma duc sa intyind rufele si sa mai bag un rand si apoi sa din urma

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Alysa,Babiela

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

alysa promit ca daca imi iese va trag si pe voi ...pe toate dupa mine

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Jesia-promisiunea este datorie curata,sa nu uiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Jesia-promisiunea este datorie curata,sa nu uiti

corect

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata fetele mele dragi...cafea, ceiuc si lapte mai nou ptr draga...inca nu am fost la tutunaru ....am f multa treaba la munca.. va citesc cand pot....si inca ceva...DE 2 ZILE NU MAI FUMEZ VA PUP SI VA IMBRATISEZ

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' si de la mine pt toate fetele. Nu am mai scris nici eu de ceva timp, dar va citesc in fiecare seara. Am inceput "munca" la o societate de asigurari si nu am mai avut timp sa postez. Dar cred ca , cat mai curand o sa renunt la job-ul asta din care nu imi iese mai nimic (e mai mult benevol) si revin la voi... In rest sunt cam trista pt ca VREAU SA LUCREZ si nu gasesc nimic pe profilul meu (Contabilitate).
Hei, v-am pupat pe toate sivb diseara cand sosesc acasa.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Neatza fetelor si sa aveti o zi usoara

Flori nu fi trista....o sa gasesti si jobul mult dorit

pup toate fetele

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................

Mergi la inceput