Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 16
jesia spune:
bantuind pe forum am gasit asta: ![]()
Definitia violului in Codul Penal din vremea domnitorului Constantin Mavrocordat:
"Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale m-uierii i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire" ...ce parere aveti? de acord? 
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
Nu pot sa cred, am citit de doua ori ca sa fiu sigura 

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia bantuind pe forum am gasit asta: Definitia violului in Codul Penal din vremea domnitorului Constantin Mavrocordat: "Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale m-uierii i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire" ...ce parere aveti? de acord? ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Doamne Sfinte.......

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
mvb spune:
Chiar asa...doamne fereste de un asa domnitor despotic si taios...vedeti? in descrierea infractiunii se regasea si pedeapsa![]()
m-ai distrat si pe mine jes![]()
i-am citit-o si sotului![]()
pup toate fetele
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
jesia spune:
| citat din mesajul lui mvb m-ai distrat si pe mine jes i-am citit-o si sotului pup toate fetele ![]() |
pai asta era ideea

jesia spune:
| citat din mesajul lui trutzi Eu sunt de acord cu pedeapsa Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
si eu....
v-am pupat am plecat acasa...a mai trecut o zi

cora79 spune:
Asa va vreau fetelor,vesele
Adunarrrreeeeaaaaa gasca!
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
trutzi spune:
| citat din mesajul lui jesia si eu.... v-am pupat am plecat acasa...a mai trecut o zi ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica