cum umpli o pagina alba?
Raspunsuri - Pagina 6
Qamar spune:
Conchita, multumesc de idei/sfaturi
si noi vrem sa petrecem cat mai mult timp impreuna cu ea (amandoi) si sper ca asta sa fie valabila si pe termen lung....sa reusim sa ne pastram atitudinea de acum..
noi diferente mari vis-a-vis de cresterea Biei nu prea avem, din fericire, probabil ea este singura "zona" unde ne intersectam cel mai bine..
Kay, trebuie sa ne mai vedem, ca mi-a spalat ploaia mesajul:P dar nu zilele astea ca tocmai am aflat ca au inchis 2/3 din scoala Biei....sper ca nu te-am virusssat...
Rufus,
intr-adevar, nu ma simt deloc in stare ACUM sa imi fac vreun plan sau sa am o vedere de ansamblu; e ceata, vid in fata si cred ca trebuie sa le accept for now. Iar esecul inca se simte ca esec, insa incep sa il accept ca fiind parte din "my story"...
si cireasa de pe tort e porceasca asta de gripa, au inchis middle si high-school la scoala Biei si cred ca numai asta ne-ar lipsi acum
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
A_Iulia spune:
Imi pare rau, Noe.
Stiu sigur ca vei face in asa fel incat copilul sa aiba cat mai putin de suferit. Poate pentru ca sunt in aceeasi situatie, eu vad o foarte mare diferenta intre copiii care au tatal natural biologic prezent in viata lor oferindu-le iubire si cei ce nu il au.
Tatal ei cred ca trece printr-o perioada cumplita. Tu ramai cu copilul, el nu. El va trebui doar sa o viziteze...cred ca ii este imposibil sa se gandesca la asa ceva, cata vreme v-a avut pe amandoua acasa.
mihaelagrosan spune:
Imi pare rau pt. decizia luata. Un divort e ceva atat de trist, in special cand e vorba de un copil, pt. ca e si divortul lui, poate e mai mult divortul lui decat al vostru. Deoarece el nu si-l doreste.
Eu aproape am plans intr-o zi cand ne pregateam sa mergem la cumparaturi si eu am zis sa nu ne uitam telefoanele ca poate ne despartim, iar Elena a sarit repede speriata "de ce sa va despartiti?". Sora mea s-a despartit de prietenul ei si de acolo stie ea ca unele cupluri se despart, dar numai daca nu-s casatoriti (asta a adaugat ea)
O sa ti se para deplasat ce-ti spun, dar daca ziceti ca puteti discuta atat de calm inseamna ca nu va despartiti pt. ca v-ati inselat sau batai sau nu stiu chestii peste care nu poti sa treci. E invechit ce-ti spun, dar daca singurul motiv e ca nu va mai intelegeti, ca nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda, asta se poate cu siguranta remedia. Cu multa rabdare si multa vointa sunt sigura ca se pot depasi momente care par fara iesire, in 6 luni , 1 an, reluati si remediati toate greselile. Nimic nu e imposibil.
Cu siguranta v-ati iubit, peste asta nu treci asa usor.
Multa putere sa ai, pana la urma vei trece peste toate indiferent de calea pe care o vei lua.
Mihaela19+ si Elena Maria (9 aug 2006)
kim spune:
Imi pare rau ... si sunt alaturi de tine.
Dupa o absenta indelungata pe forum, azi mi-am facut timp sa vad ce mai fac ghioceii cu mamicile lor, si m-am intristat cand am citit de voi.
Tot nu-mi vine sa cred. Dar daca problema nu s-a rezolvat pana acum, inteleg ca si tu si Dragos ati ales varianta cea mai buna in conditiile date. Si mai stiu ca amandoi aveti toate calitatile necesare pentru a-i oferi Biei o copilarie si o viata fericita, in care sa umpleti pagini minunate asa cum v-ati dorit. Probabil asta este calea. Priveste inainte cu incredere.
vikinga spune:
Noe, o sa fie bine! Femeile reusesc cumva sa-si recladeasca o lume a lor frumoasa linga copii, chiar daca nu pare asa cred totusi ca barbatilor le e mai greu ori nu stiu altfel, ramin intr-un fel ciopirtiti pt totdeauna.Asta e, cind chiar alta alternativa nu e, trebuie sa poti sa scrii si cele mai frumoase pagini de acum incolo tu si cu fetita ta. Si voi doua o sa reusiti foarte bine! Fii optimista, energica, pozitiva si asta va lua si Bia din tine.Vikinga 32+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Qamar spune:
Adina, Mihaela, Kim, Vikinga multumesc mult de tot
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
kariguld spune:
hallo ... deja ai inceput sa umpli acea pagina alba! uite cate mesaje s-au scris aici....esti puternica, eu asa te stiu de pe forum!
viata isi va dechide noi porti si cai spre tine! trebuie doar sa le vezi si vei merge inainte!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe probabil va fi greu, f greu cand ne vom muta la modul concret (soon:( ) si imi voi aminti toate lucrurile alea mici si frumoase si care aratau ca cineva e acolo, cineva caruia ii pasa...Cu siguranta ca le voi duce dorul... dar pana acolo mai e putin... www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
Noeluta, de multe ori am citit asta (ca sa fiu sigura ca nu am inteles gresit :).
Eu cred ca-i de bine ce scrii tu acolo... :)
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
mihaser spune:
Noelino eu zic sa privesti cu incredere in viitor...Tu esti un om nemaipomenit...nu cred ca trebuie sa ti-o spunem noi...Bia nu o sa fie niciodata dezamagita de tine...Eu o iubesc pe mama neconditionat...e singura constanta din viata mea (alaturi de copiii mei evident!)...si chiar daca a divortat de tata ca sa se recasatoreasca iar peste cativa ani ...nu as putea niciodata sa ma simt catusi de putin dezamagita de mama mea....ba chiar o consider o curajoasa!
Kim va pupam si pe voi si ma bucur sa intalnesc un mesaj de-al vostru!
Va pup si sper sa va citesc...cu bune si rele...sanatoase sa fim!
dodo spune:
Imi pare rau de ce aud...Separarea-i tare grea cind e la mijloc un copil...Oricum o dai, ea va suferi pina va ajunge sa filtreze matur situatia, adica ani de zile de-acum. Stiam la un mom dat ca erati aproape cu un picior in NZ..mai e valabila plecarea? Daca da, poti lua totul ca o renastere! Fara exagerari! Daca nu, poate poti aplica numai tu? Ti-ai face un mare bine si fetei la fel. Multa sanatate iti doresc tie si Biei si...fii barbata, Zoe!