cum umpli o pagina alba?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Noe, chiar daca drumurile voastre s-au despartit acum, din moment ce l-ai ales in urma cu 5 ani, sunt convinsa ca tatal Biei e un om deosebit.

Tocmai de aceea relatia dintre ei este si va ramane mereu una speciala si nimeni sau nimic nu va putea schimba vreodata asta.

Si nu te mai necaji intrebandu-te cum sa umpli o pagina alba. Se va scrie singura cu dragostea voastra pentru Bia ...

2: "cei care nu respecta legile merita orice li se intampla."
3: "legile ne sunt date de sus dintr-un motiv pe care poate nu il intelegem, dar avem datoria de a le respecta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Noe nici sa nu te gandesti ca ai dezamagit-o... Bia invata sa pretuiasca sinceritatea si autenticitatea unei relatii, invata de la tine, cu tine, sa nu accepte decat relatii adevarate si sa stie sa incheie ceva ce trebuie incheiat. E o invatatura de pret
Hai, zambeste nemotivat , uita-te in oglinda si fii mandra de tine. Lasa vina si regretele deoparte. Uita visele naruite, au fost in alta poveste. Pune-ti ochelarii roz si gaseste in fiecare zi ceva care sa te bucure. Ai grija de tine. Invat-o si asta pe Bia. Si intr-o zi o sa incepi sa visezi din nou.
Pune multa culoare pe foaia asta alba

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Noe, nimic nu e intamplator pe lumea asta ! Toate au un rost, iubirile, despartirile, ploile, soarele, fiinta si nefiinta.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

multumesc pentru mesaje.., Deus multumes pt link--o sa ma uit si la filmuletul de 1 h soon...
Lorelei, m-a impresionat povestea ta...
ma intreba azi Kay de ce am scris aici toate astea..
in primul rand, pentru ca vreau sa stiu ce putem face noi (adultii) mai bine ca Biei sa ii fie cat mai usor--sau ce sa NU facem...
si in al doilea rand, pentru ca mie personal mi-a fost ENORM de greu sa iau decizia asta (JG si Kay stiu cat le-am innebunit in ultimul timp...) insa cand citeam subiecte asemanatoare, gaseam o oarecare inspiratie, o oarecare speranta ca exista viata si .."dupa" si ca poate fi si OK...
iar ideea mea este ca desi simti ca te rupi in o mie de bucatele, chestia asta se poate intampla si in mod calm, rational (..) si chiar prieteneste--pentru ca, Anca, scriai bine, el este un om deosebit si pana la urma cel mai important lucru care ne leaga acum e bine Biei...
poti sa faci pasul asta, cand nu mai vezi alta solutie, si fara resentimente sau furie, mi-a luat f mult timp si f multa energie sa ajung la starea asta, daca ii pot spune asa, insa acum stiu ca e cel mai bine
probabil va fi greu, f greu cand ne vom muta la modul concret (soon:( ) si imi voi aminti toate lucrurile alea mici si frumoase si care aratau ca cineva e acolo, cineva caruia ii pasa...Cu siguranta ca le voi duce dorul...
dar pana acolo mai e putin...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Noe, fruntea sus.
Din ce am citit in Bebelissimo si aici pe forum iti iubesti si iti respecti indeajuns copila ca sa nu o dezamagesti.
Cred ca uneori avem nevoie, noi adultii, sa recunoastem in fata copiilor ca si noi ne putem insela, ca avem momente de slabiciune. Atunci ei poate nu se vor grabi sa ne judece ci sa ne fie aproape.

Dupa cum scria Deus, e nevoie ca mai intai sa faci pace cu trecutul[sigur ca inca e greu], ca sa poti trece la pagina alba.

Si ca s-o citez si pe rrox cu care sunt 100%de acord "Bia invata sa pretuiasca sinceritatea si autenticitatea unei relatii, invata de la tine, cu tine, sa nu accepte decat relatii adevarate si sa stie sa incheie ceva ce trebuie incheiat. "

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

acum am o pagina alba, goala...

Frumos, cu multa rabdare, incet incet, cu sovaieli, cu impedicari, apoi cu ridicari, cu forte noi, cu curaj, cu Bia, mai devreme sau mai tarziu poate cu inca cineva alaturi. Curaj, va fi bine!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

multumesc, FlowerPower
Yasmine, nu stiam ca esti insarcinata, felicitari si sarcina usoaraeu te-am citit mult...cu ceva timp in urma si te admir mult pt ce ai facut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe
ma intreba azi Kay de ce am scris aici toate astea..
in primul rand, pentru ca vreau sa stiu ce putem face noi (adultii) mai bine ca Biei sa ii fie cat mai usor--sau ce sa NU facem...

nu exista retete universale, caci oamenii sunt diferiti.
pot doar sa-ti spun principiile mele si cum le aplic, poate te inspira. in primul rand ca fac tot ce-mi sta in putinta sa am o relatie super civilizata cu exul, suntem prieteni destul de buni in continuare. daca nu am fi avut-o pe sonia, personal mi-ar fi fost mai bine sa nu-l mai fi revazut pe domnul ex never. :-) dar asa, alta solutie sanatoasa n-am avut, decat asta.

apoi, chiar daca are zile de vizitare separat cu sonia, l-am rugat sa avem si zile comune cu ea - asta e riscant, banuiesc, cand mai ai sentimente reciproce, ca da sperante. dar daca te gandesti un pic, este extraordinar de benefic pentru copila, ca ea nu intelege de ce nu ne poate avea pe amandoi in acelasi timp. oricum ne are ca parinti, deci mie nu-mi cade coroana si nici rau nu-mi face daca purced la extra-step asta pentru sanatatea ei psihologica.

piatra de incercare vine la stilul de educatie, in cazul nostru avem probleme cu timpul la televizor si alimentatia. el e american si-i mai scapa si tampenii prin farfuria soniei. am invatat sa comunic mai bine si sa negociem, pentru binele ei. iar la exceptii sa strang din dintii si sa-mi tin gura, ca-s exceptii si asta este. cu televizorul, e doar doua zile pe saptamana cu el. ideea pe care o exemplific este compromisul: sa ai abilitatea mereu sa pui in balanta ce e important pe termen scurt si lung si unde poti lasa, cum poti contra-balansa "daunele" in caz ca ganditi diferit legat de una-alta. chestia pe care mi-o spun mereu in gand ca o mantra cand ma duc s-o iau pe sonia si o gasesc in fata televizorului e ca tati in fond o iubeste. nu-i face rau cu intentie, ci ca atata poate. alta idee justificatoare n-am, plus ca nu vreau sa dau in fibrilatii din fiecare amanunt. asta e riscul asumat la divort: stii ca vor fi diferente si mai mari ca inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Noe, kay nu e innebunita... Doar ii pare rau ca nu stie si nu poate sa te indrume/ajute mai mult de atat ... azi m-am plimbat cam 1ora Dupa si nu intelegeam cum n-am putut mai mult, cum nu-mi vine nici o idee mai buna... Cum te-ai intors pe toate partile singura pana ai decis asta, cu multa rabdare vei gasi solutia potrivita si acum. Sunt sigura de asta.

Eu acum nu pot decat : U know i love u, just read the back of your car .

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sunt multi oameni care au ajuns, la un moment dat, la sfarsitul unei astfel de calatorii. Imi vine sa spun ca e, deja, ceva banal...dar nu este.
Noe, gandeste-te cu placere la ce a fost, dar nu te gandi deloc la ce ar fi putut fi. Sau la ce ar putea fi acum. Unul dintre cele mai mari avantaje ale celor in situatia ta este este ca nu trebuie sa-si mai faca, poentru o perioada, nici un plan.
Pagina goala nu trebuie sa fie scisa acum.
Iar cand vei avea ce scrie, vei umple un caiet intreg.
Fii calma, demna, puternica, rabdatoare, increzatoare...adica asa cum sunt cam toate femeile

PS: Da, poti considera ca ai un esec. Dar, peste un esec se poate trece, mai greu sau mai usor.
Da, poti fi ingrijorata pentru EA. Dar, poate ca voi, adultii, veti avea grija sa nu o dezamagiti. Atitudinea ta cat mai relaxata ii va oferi ei un echilibru.
Capul sus!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput