cum umpli o pagina alba?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Noe Mult curaj!
O sa treaca furtuna pentru ca.... viata e minunata!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Citat:
probabil am nevoie de timp, sa ma obisnuiesc cu ideea..sau poate ar trebui sa iau fiecare zi as it comes, sa nu mai fac atatea planuri

exact asta fac eu in perioade de stres maxim,traiesc fiecare zi pe rand,ma bucur de ceea ce am acum si incerc pe cat posibil sa nu regret trecutul,din moment ce nu-l mai pot schmba,ce rost are?!ma concentrez pe ziua de azi.

Noe sunt alaturi de tine,la fel ca si celelalte fete

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hei, mi-am inceput ziua cu niste tort de ieri:-P sper sa nu-mi fie asta consolarea ca vreau sa mai incap pe usa:-))

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

pt Noe:-)
varianta mai scurta, cand ai timp sa vezi si varianta intreaga:

http://www.youtube.com/watch?v=R9ya9BXClRw

M-am gandit la situatia ta si cred ca ar trebui sa vezi lucrurile din alta perspectiva, nu din unghiul in care te simti vinovata ci din unghiul in care ai dovedit mult curaj sa-ti faci o viata frumoasa, sa schimbi scenariul...Felicitari !

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=R9ya9BXClRw
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Noe,de la mine numai ganduri bune
si nu uita sa gandesti pozitiv pt ca tot ce e bun se intoarce la tine....si la tine are ce!

sunt alaturi de tine

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Si eu mi-am facut reprosuri cumplite dupa ce m-am despartit de fostul. Si mai cu seama din cauza fiica-mi. Vazandu-ma cat sufar nu plangea draga de ea decat la scoala, ca sa nu ma intristeze mai mult decat eram. Asta pana mi-a spus directoarea scolii. Din clipa aia am lasat naibii durerea si am incercat sa ma concentrez asupra ei. Am iesit amandoua, ne-am plimbat, am discutat mult, am ras (cu timpul chiar reusesti!) si chiar daca acum nu vezi, cu timpul trec durerile. Candva o ruda din familie mi-a reprosat ceva de genul "ce faceti voi astia tineri ca va despartiti si distrugeti copiii" si asta a fost de-ajuns sa ma arunce la momentul respectiv din nou in groapa deznadejdii. Ma gandeam ca poate fiica-mea n-o sa mai poata avea vreo relatie adevarata dupa socul despartirii, samd. Pana cand mi-am dat seama ca de fapt si de drept chiar ramanand intr-o casnicie care se duce de rapa nu-i faci copilului nici un bine. Il vede pe taica-su in fiecare zi, da vede un tata nemultumit si-o mama tot mai des plansa. Mai bine fericiti separat. Foarte important e ca tatal sa aiba legatura cu ea, sa-i explice ca o iubeste mult in continuare si ca despartirea nu are nimic de-a face cu ea, ca Bea e minunata. Si tu la fel sa-i spui. Si sa-i mai spui ca are voie sa va iubeasca pe amandoi la fel de mult, ca nu esti suparata daca il iubeste pe tati. Nu-i stiu varsta fetei tale, dar incetul cu incetul o sa depasiti cu siguranta si asta. O stiu din proprie experienta. Chiar daca acum ti se pare ca nu exista viitor, ca ai prefera sa te calugaresti si ca nu vrei sa mai vezi niciodata picior de barbat in casa ta, se schimba treaba. La mine s-a schimbat cu timpul si ma bucur din toata inima. Iar fiica-mea imi spune la randul ei ca trebuia sa ma fi despartit mai demult de fostul, ca as fi economisit multe lacrimi. Si ca ea asa va face. Sper din toata inima sa avem fiecare dintre noi puterea sa schimbam ceva cand e prea dureros si sa nu mergem inainte in virtutea inertiei, gasind scuze nevalabile ca- de dragul copiilor. Copiii sunt fericiti doar cand si parintii sunt fericiti. Multa, multa putere, curaj si liniste sufleteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Noe, fruntea sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Hi Noe,

E prima data cand scriu la sectiunea asta a forumului si scriu ca sa-ti spun ca inteleg foarte bine prin ce treci. In cazul meu astazi s-a pronuntat divortul dupa un an de separare - asa e legea aici. In ultimul an si eu am trecut prin momente de nesiguranta. Dar incetul cu incetul am realizat ca de fapt am reusit sa ma redescopar si redevin eu. Asta a fost sansa mea....
Asta va fi si sansa ta - vei reusi sa faci de acum incolo mult mai mult decat ai reusit pana acum. Esti o persoana puternica, iar tu cu Bia veti face un team. Sa nu te lasi nici o clipa coplesita de tristete si regrete - viata merge inainte cu bune si rele. Ai luat hotararea cea buna - nu a fost nimic pripit, iar Bia va intelege.
Eu va imbratisez pe amandoua si sunt cu gandul alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Un lucru e sigur: veti fi bine

La mine functioneaza mereu facutul planurilor, nu ne scapa nicio ocazie de party la prietene, niciun spectacol de teatru, nicio ocazie de-a fi doua doamne respectabile care ies in oras
Pe lista avem ca poimaine sa facem fursecuri: eu, fi`mea si doua din prietenele ei
Iar in acest moment ascult ound-track-ul de la HSM partea 1

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

O poti umple cu drag, cu multe zambete si multa fericire. Cu carlionti ciufuliti de dimineata, cu "mama mia" canta cu fericire, cu 4 ochi fericiti. Cu liniste si relaxare. Cu biscuiti facuti in forme de 2 manute mici, cu linistea de seara intr-o carte... The best part este ca o poti umple cu ce vrei tu .

Luv you swee ! Can't wait to give u lots of hugs .

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput