cum umpli o pagina alba?
Raspunsuri - Pagina 3
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe conchita, iti multumesc ca ai scris; stiu ca din pacate ai trecut prin asta...si da, asa o simt, ca un esec personal..cat despre alte iubiri, probabil stii senzatia, tot ce imi doresc acum e liniste, timp sa ma regasesc eu asa cum sunt...Oarecum ma regasesc in citatul asta din Bridges of Madison County "“When a woman makes the choice to marry, to have children, in one way her life begins but in another way it stops. You build a life of details. You become a mother, a wife and you stop and stay steady so that your children can move. ....And then you're expected to move again only you don't remember what moves you because no one has asked in so long. Not even yourself.”"ma bucur mult ca pentru tine e OK si stiu ca va fi si pentru noi..one day |
Noe, ce adevar simplu. dar asta nu e neaparat povara cea mai mare a femeii, asta ii e destinul si noi, ca mame, il acceptam fericite, caci mai mare fericire decat asta nu exista. drama incepe cand destinul nostru este rejectat de partenerul care ne doreste ceea ce nu putem fi si are drame existentiale din cauza asta, cautand exceptia in alte femei, exceptie care nu exista. primordial suntem toate la fel, cum scrie in citatul tau.
eu cred ca marea problema a generatiilor noastre (astea cu statisticile zdrobitoare) e ca feminismul a luat bucata de prajiturica de la gura barbatului. si se transforma si el, de unde esecurile pe banda rulanta in casnicii. eu cred ca Deus, ca fericirile alea de cuplu care-ti sar tie in ochi acum nu-s ideale. contextul social e prea puternic sa lase vreun cuplu nealterat 100% (nota bene, 100%). e o perioada de tranzitie la nivel global dinspre familia traditionala spre cine stie ce, de aceea ne ia pe nepregatite si esuam zgomotos, desi dragostea e la locul ei, conditiile sunt, pe model vechi, alea de succes potential.
vrem altceva, vrem mai mult, barbat si femeie deopotriva, si nu gasim calea sa acomodam nevoile astea cu modelul vechi inca. felicitari cui reuseste, eu cred ca iti trebuie geniu, nu numai dragoste. si niste voodoo, sa poti controla devenirea celui de langa tine ca sa ramana la unison.
da, acum e timpul sa te regasesti, iar timpul asta face toate paralele, o sa vezi tu, imi vei da dreptate. si, ca orice nastere din nou, doare, e impovaratoare, dar cine va rasari ca pasarea phoenix dupa aia, capabila sa ia lumea in piept cu o fervoare noua, bazata pe intelepciune si armonie cu sine? Noe, bineinteles!!
Deianira spune:
Noe, te citesc cu drag de cand urmaresc si forumul asta si imi pare rau ca ai ajuns tocmai tu sa scrii la sectiunea asta .
Nu sunt masura sa iti dau sfaturi, dar viata merge inainte si o sa vezi ca o sa fie bine chiar daca e mai greu la inceput .
DarkBendis spune:
Noe draga mea, nici nu stiu ce as putea sa-ti scriu in aceste momente...doar ca va imbratisez si pe tine si pe Bia si ca sunt convinsa ca "pagina alba" va fi plina de lucruri minunate... va fi pagina VOASTRA si deci nu va putea fi decat foarte, foarte frumoasa
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
diana21 spune:
Noe, mie chiar imi pare rau, stiu ca pun sare pe rana, dar nu ma simt in stare sa zic altceva :(. Pacat...
Vreau insa sa stii ca voi fi aici ori de cate ori vei avea nevoie de un prieten !
ruxij spune:
Viata este atat de frumoasa cat vrem noi sa fie, pentru ca frumusetea ei sta chiar in cum gandim. Cu alte cuvinte, dupa perioada initiala de durere si suferinta, normala si necesara, putem sa alegem sa nu tot batem apa in piua tot gandindu-ne pana la epuizare ca ce rau ne e ca nu avem ceea ce nu putem avea, ci sa invatam sa ne numaram binecuvantarile, cum zic americanii. Nu e o vorba goala, chiar nu vad ce rost are nici vinovatia la nesfarsit, nici dorinta de a avea ce a fost sau altceva irealizabil. Vei umple pagina cu bucuriile vietii impreuna cu fetita ta, cu prietenii pe care ii ai si pe care ti-i vei mai face de acum inainte, cu intamplarile placute de zi cu zi. De noi depinde sa vedem ce e frumos. Eu cred ca noi femeile putem mai usor sa trecem peste durere si sa ne revenim. Multa putere si sa fiti fericite. Nu e deloc sfarsitul lumii Cred ca o mica greutate sta si in felul in care e inca mentalitatea romaneasca, care poate le face pe mamele singure sa se simta "mai defecte" decat se simt mamele singure in alte tari. Sper sa nu imi iau rosii, scuze anticipate dc. gresesc, asa e perceptia mea, ca si societatea poate intarzia sau ajuta recuperarea.
philip spune:
Noe, mult curaj si putere sa fii alaturi de micuta.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe cred ca am dezamagit-o infinit de mult.. www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
Nici macar o data nu mi-a trecut prin gand ca vreunul din parinti m-au dezamagit pt. ca s-au despartit.
Si nu stiu de ce , dar sunt sigura ca nici fiica voastra nu va gandi vreodata asta.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
Delphinas spune:
Noe multa putere iti doresc. nu gandi ca ai dezamagit-o pe Bia. sigur ca fi un copil fericit alaturi de tine.
Multa putere sa-ti gasesti cuvintele potrivite pt a umple pagina goala in fata careia te afli.
si pt ziua ta. La Multi Ani! pt ieri
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Alexa Ioana spune:
noe... tu si bia sunteti echipa perfecta ! veti fi ok. veti fi mai mult decat ok ! stiu asta, si deep down inside, o stii si tu !
perioada de acomodare in noua formula poate fi mai grea, dar in curand norii se vor risipi, si va ramane doar bucuria unei vieti linistite si pline de dragoste !
amandoi ramaneti parinti biei, si tot ce conteaza e ca ea sa simta ca nu isi pierde familia, ci doar ca va fi altfel de acum inainte !
va pup cu drag, pe amandoua, si sunt alaturi de voi
Qamar spune:
wow, cate mesaje frumoase
multumesc mult..nici nu stiu ce sa mai spun, sunt de acord cu absolut tot ce ati scris si stiu ca asa este
probabil am nevoie de timp, sa ma obisnuiesc cu ideea..sau poate ar trebui sa iau fiecare zi as it comes, sa nu mai fac atatea planuri
ea este foarte atasata de tatal ei si o sa incercam sa petreaca [][]ccat mai mult timp impreuna..
multumesc inca o data pentru gandurile bune, o sa citesc subiectul asta de fiecare data cand o sa ma simt low cu energiile....
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*