cum umpli o pagina alba?
Raspunsuri - Pagina 2
petaluda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe cred ca am dezamagit-o infinit de mult.. |
De ce crezi asta? Crezi ca fata ta iti va reprosa la un moment dat alegerea facuta, sau crezi ca nu ii vei putea oferi ceea ce puteai ramanand cu tatal ei?
Iti iubesti enorm de mult fata, si fiind atat de vizibil pentru noi, niste straini care doar te citesc, imi e imposibil sa cred ca fata ta ar putea sa nu simta asta
maru spune:
draga mea Noe, Bia niciodata nu va fi dezamagita de tine, atata timp cat tot ce faci faci din dragostea de ea, din dragoste de tine, din dragoste de viata...
parintii mei au decis sa nu se desparta, pentru copii, vechea poveste, iar acum la jumatea vietii, cand ii vad cat se chinuie si cat ma chinuie si pe mine, ma simt inselata, simt ca mi-au furat seninul unei copilarii si adolescenti si tinereti fara certuri, fara tumulturi...
tu deja ai facut pentru Bia gestul care i-a schimbat total viata, crezi ca exista cea mai mica sansa sa o dezamagesti cu ceva?
conchita spune:
Noe, te-am placut si admirat mereu din umbra si mi-esti tare draga. imi pare rau sa aud cand se destrama vise de dragoste. cu mana pe inima iti spun si cu regret, sentimentul ala de vinovatie o sa stea cu tine intotdeauna. senzatia ca e un esec personal, chiar daca sunt doi responsabili si vinovati in chestiune. nu e usor si nici nu va fi usor cu un copil la mijloc, oricine orice ar spune. nu vin bucuriile si linistile imediat, iar cand vin, sunt pe juma amare. nu vreau sa te descurajez si sa pictez un tablou mai negru decat este, dar despartirea aduce cu sine o gramada de complicatii. important este sa ramai mereu onesta cu tine si sa pastrezi in inima primordial interesul Biei. restul e trecator oricum...
ca o sa te uiti in urma, candva, fara regrete...promisiunea asta nu ti-o poate face nimeni. ca te-asteapta un drum greu, dar cu frumuseti nebanuite, da, asta si eu iti pot garanta. depinde ce fel de personalitate ai. eu am ajuns la concluzia ca daca inainte nu ma vedeam decat intr-un cuplu, acu' ma scarpin in cap a mirare ce mi-a trebuit, ca uite cat de bine mi-e de capul meu si fara responsabilitatea de a face un barbat fericit. mie mi-e mult mai bine dupa decat inainte. divortul mi-a dat aripi si am realizat intr-un an cat am amanat in aia 7 de casnicie, dublu inca. deci sperantele ca exista viata dupa divort, poate inca mai buna decat inainte, sunt reale in unele cazuri. depinde ce iti doresti tu pentru sufletelul tau. si nu e deloc imposibil sa gasesti alta mare iubire dupa marea iubire dinainte.
Qamar spune:
petaluda,
eu simt -in momentul asta- ca am dezamagit-o..in ideea ca nu am putut duce mai departe o chestie care pt majoritatea oamenilor e ceva normal; o relatie, un marriage, whatever...Adica...ar fi trebuit sa pot si eu sa fac asta for ever, nu doar 5 ani..nu?:(
maru,
probabil am nevoie de timp sa imi clarific si eu gandurile, stiu ca pe termen lung asta va fi bine pentru ea, stiu ca NU imi doresc sa ii fi oferit o imagine distorsionata a unei relatii..dar..regretul asta e aici...n-am ce-i face....atata tot
conchita,
iti multumesc ca ai scris; stiu ca din pacate ai trecut prin asta...si da, asa o simt, ca un esec personal..cat despre alte iubiri, probabil stii senzatia, tot ce imi doresc acum e liniste, timp sa ma regasesc eu asa cum sunt...Oarecum ma regasesc in citatul asta din Bridges of Madison County "“When a woman makes the choice to marry, to have children, in one way her life begins but in another way it stops. You build a life of details. You become a mother, a wife and you stop and stay steady so that your children can move. ....And then you're expected to move again only you don't remember what moves you because no one has asked in so long. Not even yourself.”"ma bucur mult ca pentru tine e OK si stiu ca va fi si pentru noi..one day
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Deus spune:
cateva ganduri care poate te vor face sa vezi lucrurile altfel:-)
Grijile sunt legate de viitor (nu ai cum sa te ingrijorezi in legatura cu un lucru pe care l-ai lasat in urma) iar vinovatia si regretul sunt legate de trecut (iti pare rau si te simti vinovat pentru ceea ce s-a intamplat inainte de momentul prezent).
Tranzitia incepe cu sfarsitul!
Aceasta afirmatie ii apartine lui William Bridges, cunoscut consultant american in management, care sustine ca este nevoie sa incheiem lucrurile vechi inainte de a incepe ceva nou.
Astfel, inainte de a ne schimba fundamental, este nevoie sa renuntam la ceea ce am fost, la vechea noastra identitate. Mai concret, inainte de a invata un nou mod de a fi (de exemplu a manca sanatos), este nevoie sa renuntam la ceva ce facem deja (a manca mai putin sanatos). Un alt exemplu este acela unei relatii – inainte de a fi pregatiti sa incepem o noua relatie trebuie sa ne fi desprins emotional (nu doar in realitatea externa) de fostul partener.
Nu idealiza trecutul! Prin tristetea asociata pierderii, trecutul isi pierde realismul si poate deveni “un taram mitic”. Astfel, de exemplu, o fosta relatie capata dimensiuni idilice, nu datorita sentimentelor avute atunci, ci datorita melancoliei cu care o privim acum.
Trecutul, desi pozitiv, a avut probabil imperfectiunile sale si doar privindu-l realism ne vom putea construi o realitate viitoare mai buna.
Decat o pagina plina de greseli si de sfarcalituri, mai bine o pagina alba care-ti ofera niste orizonturi infinite!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Deus spune:
citat din mesajul lui Noe petaluda, eu simt -in momentul asta- ca am dezamagit-o..in ideea ca nu am putut duce mai departe o chestie care pt majoritatea oamenilor e ceva normal; o relatie, un marriage, whatever...Adica...ar fi trebuit sa pot si eu sa fac asta for ever, nu doar 5 ani..nu?:( maru, probabil am nevoie de timp sa imi clarific si eu gandurile, stiu ca pe termen lung asta va fi bine pentru ea, stiu ca NU imi doresc sa ii fi oferit o imagine distorsionata a unei relatii..dar..regretul asta e aici...n-am ce-i face....atata tot conchita, iti multumesc ca ai scris; stiu ca din pacate ai trecut prin asta...si da, asa o simt, ca un esec personal..cat despre alte iubiri, probabil stii senzatia, tot ce imi doresc acum e liniste, timp sa ma regasesc eu asa cum sunt...Oarecum ma regasesc in citatul asta din Bridges of Madison County "“When a woman makes the choice to marry, to have children, in one way her life begins but in another way it stops. You build a life of details. You become a mother, a wife and you stop and stay steady so that your children can move. ....And then you're expected to move again only you don't remember what moves you because no one has asked in so long. Not even yourself.”"ma bucur mult ca pentru tine e OK si stiu ca va fi si pentru noi..one day www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
mojoritatea de care vorbesti stau impreuna de frica, din comoditate...cate casnicii reusite cunosti? cate relatii demne de invidiat? In marea majoritate a cazurilor casniciile sunt obisnuita, comoditate, frica, impartirea cheltuielilor...
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
Qamar spune:
Deus,
multumesc pt ce ai scris
eu te urmaresc din umbra la abdomene perfecte:-), well, pe tine si pe conchita si uneori gasesc destula motivatie in ce scrieti voi ca sa o iau si eu la vale incet incet cu greutatea; deci functioneaza chiar si asa...
cat despre casnicii fericite/relatii fericite...in ultimul timp doar astea-mi sar in ochi, doar pe astea le vad..
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
larissa_79 spune:
In primul rand "La multi ani!" de ziua ta draga mea! Iti doresc multa putere si intelepciune sa faceti in asa fel incat sa ii fie bine copilului in primul rand dar si voua!
Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si aspiranta din nou
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Deus spune:
citat din mesajul lui Noe Deus, multumesc pt ce ai scris eu te urmaresc din umbra la abdomene perfecte:-), well, pe tine si pe conchita si uneori gasesc destula motivatie in ce scrieti voi ca sa o iau si eu la vale incet incet cu greutatea; deci functioneaza chiar si asa... cat despre casnicii fericite/relatii fericite...in ultimul timp doar astea-mi sar in ochi, doar pe astea le vad.. www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
ai nevoie draga mea de ochelari :-)
Iti doresc din tot sufletul sa-ti gasesti calea! Usa ai deschis-o, drumul iti este in fata...de tine depinde acum, daca vei vedea partea plina a paharului, oportunitatile si sansele pe care le ai. Eu sper sa profiti la maxim si sa auzim doar de bine din partea ta.
www.de-azi.ro
Laura Ioana spune:
Noe imi pare tare rau! Sunt convinsa ca vei reusi sa umpli pagina alba cu lucruri frumoase pe care le vei face impreuna cu Bia, o iubesti prea mult ca sa nu fie asa!
Va pupam cu mare drag, Thea si Laura
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09