FIV251
Raspunsuri - Pagina 14
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pysypisi
sigur ca o poti folosi si eu am facut la fel si cand i-am facut sotului puregon si cand mi-am facut mie gonal, o pui la frigider si e perfect buna, nu are nimic. de Craciun vom fi 2 in 1! |
Mersi mult,oricum o sa intreb si la clinica sa vad ce spun si ei...
Dar este normal sa ramana asa...?
[/quote]
in fiecare pen e mai mult, stai linistita, ti ai facut dozele
cum trebuie.
de Craciun vom fi 2 in 1!
ariadna33 spune:
carla, in mod sigur vei primi si tu inhibator cetrotide sau orgalutran concomitent cu ceea ce faci acum (gonal sau puregon sau menopur, nu am retinut) atunci cand la eco se vor constata ca foliculii au ajuns la dimensiunie de aprox.13-14 mm (cam prin ziua 5, 6, 7 sau de stimulare).
rolul acestui inhibator este ca sa nu se sparga foliculii inainte de vreme, ei trebuie "pastrati" pana la punctie dupa injectia de declansare (pregnyl sau ovitrel).
36+
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 pysy - la un pen de 300 , 75u in plus mi se pare prea mult... Catalina |
Pai si de ce oare???
catalina2307 spune:
Ochiometric, clar se pastreaza proportia....nu stiu ce sa spun...i-o fi apucat generozitatea pe producatori.
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 pysy - la un pen de 300 , 75u in plus mi se pare prea mult... Catalina |
Si eu am folosit Gonal pen de 300. Dupa 2 administrari de cate 150, a ramas in pen mai mult de 75, pentru ca mi-am mai administrat din 2 pen-uri inca 150.
Si culmea, dupa ce am luat 5 doze de 150 din 2 pen-uri de 300, in fiecare a mai ramas ceva ( o cantitate ffff mica).
Dna dr a spus ca este OK, si ca se pune o cantitate mai mare de substanta in pen-uri, eu m-am dus cu pen-urile ca clinica sa intreb.
Asa ca matematica nu mai functioneaza in cazul pen-urilor
5 x 150 = 600 + ceva
tuturorDoamne Ajuta!
ALINAOPREA spune:
| citat din mesajul lui pysypisi Buna seara fetelor. Am si eu o intrebare pt cele care au facut puregon.mie mi-au dat puregon 300 IU si trebuia sa fac din aceasta fiola de 4 ori pt ca aveam 75IU/zi.Problema este ca mie mi-a mai ramas putin in fiola... De la clinica mi-au spus sa nu ma sperii ca o sa mai ramana putin dar totusi parca este ceva...Stiti cum asi putea sa aflu care este cantitatea ramasa?La voi sa intamplat asa??? |
Si cam asa a fost.
Dar atata timp cat faci cu pen ai siguranta ca faci doza care trebuie.
Eu aveam de facut 150ui/zi si in a treia zi am setat pen-ul la 150 si am facut restul de la 300 adica 100 si cu o alta intepatura am mai facut 50 din cealalta fiola.
Dar pt. mai multe detalii da si tu un search pe youtube "puregon pen" si vei gasi un filmuletz f. explicit.
Pupici!
Alina in asteptarea unei minuni de
carla_2008 spune:
Ariadna33,dar eu azi am fost la eco: e ziua 7 si am foliculi de 13-14mm si endo de 10mm!!!!si mi-a dat doar Gonal 75 in continuare 4 zile si luni mai vedem cum se dezvolta(am luat 6 zile doar Gonal 150)!!!!ce parere ai?
Multumesc de raspunsurile prompte!
Apropo de pen-uri ,vad ca la toata lumea e aceeasi dilema?cum de cantitatea din pen-uri e mai mare decat cea inscrisa pe continut(si platita de altfel)?Eu de ex am 2 pen-uri de Gonal de 450,am luat 3 doze din fiecare de 150 si mi-au mai ramas in fiecare cam 75UI(asa mi s-a spus la clinica)!!!deci facem economie!
ca si asa sunt scumpe!
la toate!!!!