FIV251

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK
Stimularea dureaza intre 6 si 14 zile.
Sunt persoane care raspund foarte bine la tratament si dupa 6 zile se opreste tratamentul, punctia se face dupa 4-8 zile de la oprirea tratamentului, in functie de marimea foliculilor si evolutia lor.
Alte persoane care raspund greu la tratament(de ex EU ), pot avea 14 zile stimulare, cred ca eu am batut recordul, n-am mai auzit de 14 zile de stimulare la altcineva, punctia facuta dupa 2 zile de la oprirea tratamentului.

Doamne Ajuta!

ALRAK draguta, ma inscriu si eu la capitolul recorduri: si la mine tot 14 zile a durat de data asta, ce-i drept n-am avut doze mari ( 112iu Gonal + 3*2 picaturi suprefact?). Sincer m-am mirat si eu ca a duarat atat...mai ales pt ca data trecuta am raspuns bine...Sper doar sa fie calitate! Vedem maine...

Mai un pic si imi numar boboceii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Carla, de obicei se da inhibare la orice protocol FIV. Daca incepi stimulare fara inhibare, se da inhibitorul cand ajung foliculii la dimensiuni de 13-14mm. Inhibitorul inhiba cresterea LH si impiedica luteinizarea foliculilor.
E ciudat protocolul tau. Multa bafta.
Unde faci FIV?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Dragaica multumesc pentru detalii .
Buburuza si mie mi-a cerut sirianu' 80 Euro/ sedinta de acupunctura (asta la noi in Romanica-TM) si m-am mai interesat de preturi, cei care au rezultate deosebite, au scorurile intre 200 si 300 RON/sedinta

Doamne Ajuta!

Mi se pare cam mult, mai ales pt Romanica...Am sa ma interesez si eu pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mirela, multumesc pentru raspuns si astept vesti bune.
Fetelor, azi am facut prima doza de gonal f, 225 ui.De fapt sotul mi-a facut prima injectie.Penul are 300 ui.Cam cat mai ramane in pen?Sotul a incarcat penul din greseala la 150 ui si am inteles ca nu pot sa il mult la 75.Asa greu mi se pare cu gonalul...cu puregonul eram experti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Pisic77,eu fac FIV in Ungaria ,Debrecen ,la renumita clinica Kaali.Iar dr meu are f f f multe reusite printre cunostintele mele,nu vorbe in vant.Ma gandesc ca tot stie el ceva.Eu am inceput protocolul FIV cu ovare micropolichistice si dr a fost f reticient in privinta efectului stimularilor,dar a zis ca incercam.Iar acum dupa o sapt se declara f multumit ,si mi-a zis ca putin parca se dezvolta prea repede foliculii.De aceea mi-a redus doza si banuiesc ca luni imi va da ceva si de inhibare,caci miercuri preconizeaza punctia.
Merci de raspuns!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

BuburuzaL,muuulta bafta pe vineri..sa iasa de acolo o droaie de outze numa'bune de fertilizat
Cate zile dureaza o stimulare pana la punctie de regula?stiu ca e in functie de fiecare,ca depinde de perioada de inhibare-stimulare,dar as vrea sa stiu asa o medie....intreb aiurea stiu...

Sa fie draga red]CARLA[/red]! Dupa cum a zis si ALRAK, depinde. Nu exista un raspuns standard...adica fiecare cu portia ei. Cat meriti, atata primesti.Vad ca organismul meu a raspuns diferit la cele 2 tratamente pe care le am la activ...asa ca, de la persoana la persoana...nu poti sti exact! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

ALRAK draguta, ma inscriu si eu la capitolul recorduri: si la mine tot 14 zile a durat de data asta, ce-i drept n-am avut doze mari ( 112iu Gonal + 3*2 picaturi suprefact?). Sincer m-am mirat si eu ca a duarat atat...mai ales pt ca data trecuta am raspuns bine...Sper doar sa fie calitate! Vedem maine...

Salut surioara de record
Tin pumnii stransi sa fie de calitate

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Buburuzo, multe oua in cuibar, sa vii cu el plin!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Sa traiti SHERI! Am sa incerc sa il umplu, dar eu sunt multumita si cu mai putine, dar BUNE (sa nu fie prea clocite)...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

BuburuzaL ,mult noroc pt miine

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Sa fie!...la toate fetele! Toate avem nevoie macar de un dram de noroc!

Mergi la inceput

VANESSA si MIRELA maine e ziua cea mare! Sa veniti cu vesti bune!!!

Georgalexia nu te-am uitat! iti multumesc si tie pentru sustinere!

ALRAK, ce bine ca am o surioara si pe forum!

Noapte buna dragele mele! Va tin la curent...

Mergi la inceput