FIV251
Raspunsuri - Pagina 12
ALINAOPREA spune:
Fetelor eu am facut histeroscopia diagnostica pe 7 aprilie si stimularea cu puregon am inceput-o pe 28 in aceeasi luna.
Spuneti-mi si mie care e relevanta......sa stiu pt. data viitoare.
Aaaa... si mai vreau sa va intreb ceva...o electrorezectie(ERAD) poate duce la incontinenta cervicala?
Alina in asteptarea unei minuni de 
catalina2307 spune:
Alina - nu stiu daca are vreo relevanta....si eu la primul FIV am facut histero, luna urmatoare am inceput inhibarea iar la FIV a fost totul ok. Dar ma gandesc ca totusi doua saptamani intre punctie si histero poate fi putin....macar un cm sa fie intre cele doua proceduri.
pysypisi spune:
Buna seara fetelor.
Am si eu o intrebare pt cele care au facut puregon.mie mi-au dat puregon 300 IU si trebuia sa fac din aceasta fiola de 4 ori pt ca aveam 75IU/zi.Problema este ca mie mi-a mai ramas putin in fiola...
De la clinica mi-au spus sa nu ma sperii ca o sa mai ramana putin dar totusi parca este ceva...Stiti cum asi putea sa aflu care este cantitatea ramasa?La voi sa intamplat asa???
catalina2307 spune:
pysy - da, in fiola este ceva mai multa substanta. Uita-te pe cutie si vezi cat inseamna 300u in ml dupa care scoate ce ti-a ramas cu seringa si prin regula de 3 simple vezi ce inseamna in unitati. ![]()
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 pysy - da, in fiola este ceva mai multa substanta. Uita-te pe cutie si vezi cat inseamna 300u in ml dupa care scoate ce ti-a ramas cu seringa si prin regula de 3 simple vezi ce inseamna in unitati. Catalina |
Mersi mult iubita,ce m-as face fara tine???
Pupici si o seara placuta!!!
andrabirni spune:
Fetelor, am o mare dilema.Din nou.Trebuia sa fac ceva inhibare inainte de FIV?Eu am inceput stimularea din a 2 a zi de ciclu....
Dragaica spune:
Am si eu o intrebare, am inceput AC pe 28 octombrie (prima zi de ciclu)
azi suntem pe 9 si inca mi se mai pateaza usor chilotul (pete mici maronii)
A mai patit cineva asa dupa ce a inceput AC eu iau Marvelon.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
carla_2008 spune:
Ariadna33,eu nu pot sa-ti raspund exact la intrebarea ta pt ca eu nu am facut niciodata inhibare si sincer nici nu inteleg exact de ce se face?imi poate explica cineva mai exact?atata stiu ca in cazul meu nu e recomandat pt ca acel hormon care s-ar inhiba printr-un tratament imi este oricum mare.AndraBirni eu am inceput stimularea in z1 de ciclu asa ca stai relax.
Pe scurt ca sa-i raspund si la Bytzi,,acum am ajuns de la monitorizare:am vreo 4 foliculi pe ambele ovare de vreo 13-14mm,iar endometru e de 10 mm.Si sunt ziua 7 de la ciclu si de stimulare cu Gonal 150 .Dr a zis ca e mai mult decat ok.In continure iau Gonal 75 pt 4 zile si luni vedem iar.Pe miercuri mi-a zis dr ca s-ar putea sa facem deja punctia,iar in vreo3-5 zile apoi ET.Eu altceva nu iau,ca am vazut ca voi luati tot felul,deapentyl,Ac,Dipherelin etc....nu stiu ,vad ca eu am cu totul alta schema decat am vazut pe aici,fara inhibare...
Si inca ceva:vad ca nu doar eu intreb ci si Pysypisi.Si eu am avut un Pen de Gonal 450 si dupa 3 injectii mi-a mai ramas.Asistenta mi-a zis ca ramane 75UI si sa le folosesc.Asa e normal,sa ramana?pt ca in prospect parca scrie ca ramane 37,5 UI.Nu mai inteleg nici eu!!!!
Vanessa80,Sheritra si toate care asteapta sa faca beta curand ,scoatem majoretele!!

Tinem pumnii!!!
Va rog sa ma scrieti si pe mine la apirante pe listutza!
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Eu am de cateva zile (mai precis din Z3 de la ET) niste dureri in tate (intre ele, nu in lateral spre axila) care la pmine preced mereu (intepaturile astea) CM-ul cu o zi doua, si ma enerveaza de mor, ca nu-mi da pace un Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
buna seara fetele
ieri am avut o zi plina la serviciu
si nu am mai avut timp sa vin sa va salutSheri, nu ehti singura
tot cam de luni ma cam dor sanii si pe mine
si s-au cam umflat
chestia e ca sunt momente cand senzatia de durere e mai accentuata
poate, cine stie, e semn bun