FIV251

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Fetelor, stiti cumva, dupa o histeroscopie se poate face fiv imediat, sau trebuie asteptat mai multe luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Poti face imediat.

Mergi la inceput

Catalina, multumesc. Nu exista riscul sa ramana colul deschis, sau alte chstii nasoale? Mie mi-a intrat in cap ca am sinechie uterina, din cauza ca la ultimele cm am sangerat cam putin. Nu stiu care ar mai putea fi cauza, in afara de, eventual, un endometru prea subtire.

Mergi la inceput

ala - colul nu ramane deschis cu saptamanile....Si oricum imediat dupa histero nu inseamna a doua zi. Incepi inhibarea, stimularea......este timp. Da-i bataie ca esti ok :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

bru mama, cum adik 5mm de la 10mm?????? cum sa scada in loc sa creasca, offffff

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Catalina, stai sa-ti mai spun: eu acum iau AC, pana in 10 noiembrie. Apoi 3 zile pauza si din a patra ma apuc de stimulare. E ok sa fac maine histeroscopia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

bru mama, cum adik 5mm de la 10mm?????? cum sa scada in loc sa creasca, offffff

de Craciun vom fi 2 in 1!

mirela eu nu mai inteleg nimic oricum,nimic nu mi se pare normal la mine de data asta!!eu sunt inca in perioada de inhibare!!
in 15 minute gasesc raspunsul

Mergi la inceput

ala - pai vad ca nu spui tot de la inceput, ne iei cu incetisorul :)). Eu zic ca este prea repede, posibil sa nu fie nici o problema dar eu nu as incerca. Credeam ca vrei sa faci histero luna asta, in z21 a cm urmator sa incepi inhibarea, dupa aia stimularea......Incearca sa iei lucrurile usor si pe rand. Stiu ca nerabdarea este mare, si eu as face lunar cate un FIV dar trebuie sa intelegem ca nu suntem masini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor, nu e nici alba , nici neagra
am vorbit cu secretara, nu stie sa mi explice nimic !!
programare 13 noiembrie pt ecografie si sange!!acelasi lucru de doua saptamani!!nu e datoria lor sa mi explice?
astept ca n am ce face, dar si vinerea viitoare nu ma misc de acolo pana nu mi explica ce se intampla!! sunt pachet de nervi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

BuburuzaL multe oute (si de calitate) maine.

Mergi la inceput