FIV251

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bytzi draga,tocmai ca pt un asa FSH dr a zis ca NU SE FACE INHIBARE!!!deci eu fac doar stimulare cu Gonal 150,acum ma duc imediat la eco si analize sa vedem ce mai zice.Nu stiu explicatie stiintifica sa-ti dau, dar eu ce am inteles:cu o inhibare anulam in cazul asta orice sansa de a creste foliculii .Cum ti-e prolactina?
Acum ce iei,Puregon?Unde faci tratam?

Alrak,multumesc de raspuns.Banuiesc ca te-ai referit doar la stimulare,inhibarea fiind o alta poveste...nu?Pt ca eu nu fac inhibare,de aceea intreb.Mai sunt fete care sunt in situatia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Abia maine o sa aflu rezultatul. Pana atunci ma urc pe pereti.
Sper sa fie un beta mare.
Multa bafta tuturor fetelor care sunt in focuri. Trebuie sa marim populatia tarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

carla, te rog sa-mi raspunzi si mie la o intrebare: prin inhibare intelegi si anticonceptionalele? sau te referi numai la inhibator tip diphereline/suprefact?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

carla,eu am facut stimulare cu puregon in oct ,200ui primele 3 zile si 150 ui inca 2 zile mentionez ca am facut inhibare cu AC , cind am facut eco dupa 5 zile de stimulare nu am avut nici un folicul?uffff ca greu e ,nici acum nu mi-am revenit
desi cind am facut stimularea cu gonal (2 stimulari)dar fara inhibare de nici un fel am avut un folicul...
prolactina mi-e ok,8.56(4.79-23.3 ng/ml)
procedurile le-am facut la Polisano Sibiu
iti tin pumnii sa fie ok la eco

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna ziua fete frumoase...
ma prezint asa:
joia trecuta;
od:foliculi de 25 si 26mm
endometru 10mm
estradiol - 1332
lh - 4,7
azi;
od foliculi 26 si 27 mm
endometru - 5mm
astept la ora 16 estradiol si lh!!
si decizia finala , e alba sau neagra!! eu zic ca e neagra
va rog sa va dati cu prerea ,sunt tot in perioada de inhibare..
oare in conditiile astea mai pot incepe stimularea?
va multumesc..

Mergi la inceput

bruni,sint in ceata,nu mai inteleg nimik
fetele cu mai multa expierenta iti va raspunde
pup

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bytzi, si eu sunt in ceata , credeam ca inteleg cu ce se manaca fiv ul , iar acuma nu mai inteleg nimic!! nu stiu ce se intampla cu cazul meu!!
fetelor ati mai patit careva asa ceva? sa lucreze ovarele in perioada inhibarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fireyes Nu stiu de ce ti se intampla tie asta, la mine ar fi o "scuza" - varsta!
Oricum eu zic asa, nu te dispera, mie mi s-a intamplat de 3 ori la rand, iti dai seama, si daca imi spuneam ca am cancer cred ca eram mai fericita, ca macar asta mai are un remediu, dar oua de unde sa iei, de la piata?
Dupa ce te linistesti, spune-mi ce tratament ai avut acum ultima data, ca poate seamana cu ce am avut si eu si la care am dat rateuri si o sa iti spun ce mi-au mai modificat mie si cu ce m-am mai dres cat de cat, ca oua am facut, ca erau ele proaste, asta e altceva daca mai pot sa fac haz de necaz, si mai e si necazul meu pe deasupra.....
In rest eu am luat la greu DHEA, recomandate de cei din viena nu de capul meu, dar din pacate asta se gaseste numai peste mari si tari, ca la Viena era cam 1/2 Eur pastila.....
Nu stiu ce sa mai zic, o sa te ridic si o sa mergi din nou mai departe, ca unul bun trebuie sa se gaseasca. Eu ce ti-am ghicit? iese ceva? Vorbesc de tine si mie imi ies 2 si pereche! Poate aia infiatii se pun? Ca eu deschid si dosarul de adoptie ca imbatraneste baba prea mult asteptand si duap aia nu o mai tin nervii cu plozii!
Deci, vezi ca eu mi-am revenit, important e sa nu o iei razna cu capul zic eu. Tu esti tanara, cine stie ce se mai inventeaza in 10 ani. Auzi, ovule din celule stem se pot fabrica dar nu dau astia voie inca, ca ce m-as mai fi intepat in coloana dupa niste celule, uite una dou o faceam si pe asta!

Mergi la inceput

eu am inteles ca oooo a avut fire dar nu a obtinut embrioni
draga de tinecind vei gasi putere te asteptam sa ne povestesti
sincer de cind am citit numai la asta ma gindesc,asteptam vesti bune de la tine si poate tu imi dadeai un impuls sa plec si io peste mari si tari
kitta,te astept pe tine cu vesti mai bune

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

carla,eu am facut stimulare cu puregon in oct ,200ui primele 3 zile si 150 ui inca 2 zile mentionez ca am facut inhibare cu AC , cind am facut eco dupa 5 zile de stimulare nu am avut nici un folicul?uffff ca greu e ,nici acum nu mi-am revenit
desi cind am facut stimularea cu gonal (2 stimulari)dar fara inhibare de nici un fel am avut un folicul...
prolactina mi-e ok,8.56(4.79-23.3 ng/ml)
procedurile le-am facut la Polisano Sibiu
iti tin pumnii sa fie ok la eco

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Eu am aceeasi schema de tratament, vroiam sa te intreb cate zile ai luat anticonceptionale, mie mi-au dat 13 zile de AC apoi suprefact si Puregon 200 U.
In sfarsit am gasit pe cineva cu aceeasi schema de tratament....pot sa te intreb ce fel de probleme ai ........mi se pare ca mi-au da prea putine zile de AC

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput