Fiv in Ungaria 72
Raspunsuri - Pagina 19
balanta_tm spune:
mirela2
, mult succes maine!
Stiu ca e tare greu, dar incearca sa te detasezi de problema cu jobul in perioada asta.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
felicia_ spune:
Buna dimineata![]()
Balanta_tm, marti aveam vreo 12 foliculi maricei, si vreo 4-5 mai mici; ma pregatesc acum sa plec sa ii mai masuram.
Eu am dat cam 425 RON pe o cutie de menopur cu 5 fiole (cam 85 ron fiola). S-ar puteasa fie un pic mai ieftin in Romania.
Goggy,
ma gandesc la tine!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
dariada spune:
Felicia multam fain pt adaugarea pe listuta! 

Te asteptam cu super vesti despre outele grasunele! 

Ce protocol ai facut? Ai avut 2 menopur/zi la inceputul stimularii? Apoi?
zapp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm zapp , super! Ma bucur foarte, foarte mult pt tine. Iti doresc sa iti mearga la fel de bine pana la capat. Tu ai avut ceva protocol special pt PCOS, asa e? Tin minte ca ai avut anticonceptionale (ca altfel la tine CM nu prea vine), dar nu mai tin minte ce tratament ai facut mai departe . |
goggy spune:
felicia 
zapp, bravo! Bafta multa in continuare!
Azi dimineata m-a sunat Kovacs sa-mi spuna ca avem 4 embrioni, dintre care 3 arata foarte bine iar unul are mici fragmentatii, drept pentru care ma sfatuieste sa facem transferul azi.
So, la ora 13 ma duc sa-mi iau bebelusii
. A zis ca vrea sa stam de vorba inainte, sa stabilim numarul pe care il transferam. Eu tare as vrea sa-l conving sa-mi puna 3 insa cred ca depinde foarte mult de cum arata al 4 lea. Daca e slab poate il conving, daca e cat de cat ok, nu cred ca o sa vrea. Probabil imi va propune sa congelez 2 si sa transfer 2. Nu imi surade ideea pentru ca pana acum am pierdut tot ce-am congelat. Sa vedem...
fancy_mona spune:
Goggy - iti tin pumnii pe maine .
Eu trebuie sa fiu la Budapesta marti pentru FET ... avem 2 embrio la congi ... sper sa supravietuiasca .
felicia - adauga-ma si pe mine pe lista de aspirante : stimulare intrerupta Iul.09 ,FIV 1 nereusit Sep.09 , urmeaza FET Noi.09 toate la Budapesta , Dr.P.Kovacs
samira33 spune:
goggy...Doamne-ajuta!!!
tin pumnii si ma rog pentru voi...sa fie bine ...cu ochi si cu sprancene.
balanta_tm spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui zapp
|
zapp
, parerea mea e ca uitasi sa scrii textul in ultima ta postare mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
zapp spune:
Balanta, ai dreptate
. Numa ca nu uitai, se intampla ceva...Scriam eu mesajul avandu-te ca destinatar si mi-a sunat telefonul...Era Luck
...Am vorbit eu ce-am vorbit cu Luck si dupa aia a sunat cineva la usa...Cand am terminat cu musafirul, mesajul era tot inceput dar...si trimis
...Acum nu am timp sa scriu, dar revin peste juma de ora. Te pup