Fiv in Ungaria 72
Raspunsuri - Pagina 18
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 alrak...surioara...numai pe drumurile patriei esti. LA MULTI ANI!!!sotului tau...sa fie sanatos...sa fiti fericiti impreuna si sa va impliniti toate visurile. |
Multumesc la fel si voua si sa ajute DD sa ne tinem puiutii in brate cat mai curand.
Asa este tot pe drumurile patriei sunt, ce sa fac
.Sediul central(unde de fapt sunt eu angajata) este in Bucuresti, coordonez 12 judete din Transilvania si locuiesc in Arad. In Bucuresti vin o data la 2-3 saptamani...distante , nu gluma.
Ce bine ar fi daca m-ar platii astia la kilometraj
tuturorDoamne Ajuta!
brunadria spune:
irina,imi pare rau ca nu a fost sa fie,ba mai rau seu.. iti doresc multa putere sa treci peste , si sa ti ajute dd sa reusesti , sa fie cu noroc urmatoarea incercare...
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui persi va multumesc mult pentru rapiditate cu care mi-ati raspuns ![]() |
tot astept sa iti activezi pm

violeta70 spune:
Buna seara
Mirela bine ai revenit la vatra. Ai grija de tine!
Irina

Zapp superrrrr
Goggy bafta maine la ET (daca-l faci maine) si te asteptam cu 
la purtator.
Tabitha mersi, stiu ca vignieta nu-mi trebuie decat daca merg pe autobanda, ceea ce nu este cazul. In ce priveste banii, maine cumpar de la BRD, am vorbit de azi. O sa am la mine echivalentul a 500 Euro.
Fetelor maine plec la Brasov, dupa-amiaza si joi noaptea spre Szeged. Doamne -ajuta sa fie bine.
Azi au iesit analizele partiale la secretiile din col, trichomonas. Sunt ok. mai trebuie Chlamidia si testul PAP. Sper pana vineri sa le pot vedea online pe site-ul medlife-lui
Va las acum dar ne auzim maine.
Pupici 
Dumnezeu este alaturi de noi 
violeta70 spune:
Am uitat sa va spun ca azi, dupa-amiaza, mi-a venit menstra.
Deci vineri sunt a-2-a zi a CM? este ok?
Pupici
Dumnezeu este alaturi de noi 
ALRAK spune:
Violeta,poti schimba banii si in Nadlac, la iesirea din tara, sunt multe case de schimb valutar, cu un curs relativ bun, noi, acolo am schimbat de fiecare data (cu o singura exceptie, cand am platit cu cardul- nu este avantajos).Sa aveti drum bun si sa dea DD sa fie cu reusita, tin pumnii stransi.

Doamnme Ajuta!
irinaflorea spune:
| citat din mesajul lui patricia Irina tu ai avut dureri de burta, ceva dureri ai avut ceva simtomecare sa-ti dea de gind asa ceva |
Nu, nu am avut cine stie ce , dar ma gandesc ca daca as fi avut, nu le-as fi recunoscut, ca nu am mai trecut prin asa ceva. Totusi, ar fi sangerarea a 2 a care mi-a dat de gandit. Si dupa ce s-a terminat, am mai avut mici cheaguri maro, cand...stii tu...

Va pup, ca ma duc la scoala. Mai vb. de acolo
balanta_tm spune:
irina
, iti doresc multa, multa putere! Cel putin pana acum, te tii foarte tare dpdv psihic
.
goggy
, sa iti fie cu noroc azi si in zilele urmatoare!
felicia
, am vazut ca fetele te-au felicitat pt productie, dar eu nu am gasit postarea ta
. Cum iti merge?
zapp
, super! Ma bucur foarte, foarte mult pt tine. Iti doresc sa iti mearga la fel de bine pana la capat. Tu ai avut ceva protocol special pt PCOS, asa e? Tin minte ca ai avut anticonceptionale (ca altfel la tine CM nu prea vine), dar nu mai tin minte ce tratament ai facut mai departe
. Imi zici, te rog, ce protocol ai avut, daca ti s-au ajustat dozele, etc? Clexane il cumparasi din TM sau ai luat Fraxiparine de la unguri? (ca sa stiu cum as iesi mai ieftin). Merci
.
goldi
, ce faci? Ai bagat inca o histeroscopie?
Fetelor, va rog, daca stiti cat costa Menopur si Suprefact in Ungaria, ziceti-mi si mie. Multumesc
.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
samira33 spune:
buna dimi 
nu mai e asa frig afara 

maine ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees din casaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
nu mai pot de bucurie 

azi ma simt plina de energie...motiv pentru care voi face curat in mansarda...fac mancare si spal la masina toata incaltamintea sport.
ce fac fetele mele??? 
mirela2 spune:
neatzaaaa
fetelor ce bine e sa dormi in patul tau, cu toate ca iar am stat pe buda toata noaprea si ca la 3 juma am deschis tv-ul, iar la 7 eram cu ochii lipiti de ecran pe discovery la emisiunea cu familia care are 2 gemene de 7 ani si 6 sextupleti de 3 ani, 3 fete si 3 baieti, mortali copii, mor de dragul lor sunt atat de frumusei......daca femeia aia a facut 8 copii, eu de ce nu as faca 3?????????
tre sa ies la medicul de familie sa dau cu ea de pamant sa mi dea medical incepand cu 12 oct, ca de maine cica imi inceteaza contractul de munca

maine e ziua cea mare, ma dor sanii de mor si mai ales noaptea, caci daca nu pot dormi pe spate.......dorm pe-o parte si ma trezesc cu niste dureri de mama mama.
mutumesc de urari fetelor, sami, iri, karla, alina, patricia

de Craciun vom fi 2 in 1!