Fiv in Ungaria 72
Raspunsuri - Pagina 17
samira33 spune:
irina...imi pare rau...mai mult nu am ce sa spun 
mirela...bine ai venit acasa.
asa-i ca-i cel mai bine in casa ta???
noi chiar avem o problema...ca nu mai vedem...pe bune...de la tele astea uriase de acasa...eu personal nu mai vad scrisu' la televizoare normale.
goggy...ce faci???cand faci ET???
goggy spune:
zapp, explica-mi si mie, ca nu mai inteleg nimic.... Initial 9 embrioni, apoi au ramas 5 - ca restul nu erau grozavi, in final 6 blasto si o morula?!
goggy spune:
nu stiu cand fac ET, probabil maine. Trebuie sa vb cu Kovacs dimineata. Chiar daca am 5 super-embrioni, cred ca e prea riscant sa merg la blasto...
patricia spune:
Irina
imi pare rau de tot.
Speram sa nu fie extra, dar asta e viata.
Iti doresc sa treci usor peste acest esec si sa pregatesti moral ptr. urmatorul. Nu trebuie sa renuntam pina nu reusim. Bafta
Mirela
sparge gheata Vineri. Bine ai ajuns acasa.
Zap
Felicitari
patricia spune:
Irina
tu ai avut dureri de burta, ceva dureri ai avut ceva simtomecare sa-ti dea de gind asa ceva
ALRAK spune:
Pup fetele 

Am plecat si eu din Bicuresti, acum am ajuns la Sibiu.Maine sper sa ajung si eu la sotior
, saracu' a stat singur de ziua lui, de deh eu trebuia sa fiu in Bucuresti la sedinta
.
Irina imi pare rau 

Samira punem noi si de-o intalneala

La multi ani sotului tau
Mirela bine ai revenit in capitala. Astept vesti super bune de la tine

zapp DD sa ajute sa fie lipiciosi BB-ii

goggy tin pumnii stransi pentru reusita

Liana asteptam pozici cu printesa mica

tuturor
Doamne Ajuta!
difrax spune:
Alina draga, sa spui o profetie, nu alta!
Acu´stam cu sotu´si bem un vin si ceva camembert langa ca sa ne alintam sufletele.. Apoi vom vedea, astazi seara discutam, facem
si trecem cumva de toate! Tre´sa ne sustinem reciproc, oricat de greu este.
Va pup fetelor, eu ma duc la paharul cu vin... 
zapp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy zapp, explica-mi si mie, ca nu mai inteleg nimic.... Initial 9 embrioni, apoi au ramas 5 - ca restul nu erau grozavi, in final 6 blasto si o morula?! MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Da, a fost o surpriza si pt mine. Sambata, cand a fost ziua deciziei - daca mergem pe blasto sau pe embrioni de 3 zile - am vb cu embriologul (Kovacs nu a fost sambata la clinica) si mi-a zis ca am 5 embrioni buni. Tipa nu vb bine engleza, am intrebat-o de ceilalti si mi-a zis ceva de genu "not so good". Ieri am aflat ca din cei 9 numai 2 erau cu probleme, cel in stadiul de morula parea sa evolueze si el bine, asa ca am ramas cu 5 pt congelator.
samira33 spune:
alrak...surioara...numai pe drumurile patriei esti.
LA MULTI ANI!!!sotului tau...sa fie sanatos...sa fiti fericiti impreuna si sa va impliniti toate visurile.
zapp spune:
fetelor, multumec pentru felicitari!! Sper sa pastram tonul si peste 10zile![]()
Irina, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Multa sanatate iti doresc!
Goggy, iti tin pumnii! Eu zic sa mergi pe mana dr-ului.