Fiv in Ungaria 72

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

goggy iti tin pumnii sa fie bine! Si bbii sa se lipeasca la mamii in burtica cumintei! Astept vesti super diseara, mamico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Fetelor, la cat timp dupa histeroscopie se poate face fiv? Adica daca fac acum, pot incepe fiv-ul la urmatorul cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Goggy iti tin pumnii sa fie bebei lipiciosi. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Goggy, bafta sa reusesti sa il convingi pe dr!
ala77, poti incepe fivul la urmatorul ciclu, dupa histeroscopie.
fancy_mona, imediat deschid capitol nou (daca nu se ofera altcinceva) si o sa te trec pe listuta.
Raportul meu de la ecografia de azi - in capitolul urmator!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ala77

Fetelor, la cat timp dupa histeroscopie se poate face fiv? Adica daca fac acum, pot incepe fiv-ul la urmatorul cm?

ala77, nu te-am mai vazut demult.
Mie mi s-a spus in Austria ca dupa o histeroscopie trebuie sa treaca minim 6 saptamani pana se incepe FIVul; chiar daca, sa zicem, histeroscopia este doar de diagnostic, oricum endometrul este 'deranjat' si are nevoie de refacere.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

am umblat toata ziua dupa cm....of, tare greu

mi-e greu, am mancat osupa si o bucatica de peste si parca ammancat un vagon de mancare....

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Balanta_tm, da? Nu stiam, eram sigura ca e mai putin invaziva, dar acum imi pare logic ce zici. Retinem.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ti-ai rezolvat cu concediul mirela???

iar ma doare capu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Zapp,sa fie cu ,DD ajuta!

Irinaflorea,o sa fie bine pana la urma!

Mirela2,DD ajuta maine si dupa ceea!

Fetelor am primit rezultatul AMH-ului 3,2 ug/l val norm(2-6.8). Nu e cam mic? Ma apropii de menopauza? Ar trebui interpretat de catre un medic,pobabil. Daca aveti vreo parere,o astept si primesc cu interes! toate fetele!

Goggy,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

Balanta_tm, da? Nu stiam, eram sigura ca e mai putin invaziva, dar acum imi pare logic ce zici. Retinem.

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)

Felicia, asa mi-a zis si o sa ma conformez. Eu fiind la baza olteanca repezita , vroiam sa incep FIVul imediat dupa histeroscopie, dar m-a calmat medicul, explicandu-mi ca nu merita sa riscam si mai bine avem rabdare sa se refaca endometrul, chiar daca va fi (sper) doar o histero de diagnostic.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput