Fiv in Ungaria 72
Raspunsuri - Pagina 20
dariada spune:
goggy iti tin pumnii sa fie bine! Si bbii sa se lipeasca la mamii in burtica cumintei! Astept vesti super diseara, mamico! 

ala77 spune:
Fetelor, la cat timp dupa histeroscopie se poate face fiv? Adica daca fac acum, pot incepe fiv-ul la urmatorul cm?
felicia_ spune:
Goggy,
bafta sa reusesti sa il convingi pe dr!
ala77, poti incepe fivul la urmatorul ciclu, dupa histeroscopie.
fancy_mona, imediat deschid capitol nou (daca nu se ofera altcinceva
) si o sa te trec pe listuta.
Raportul meu de la ecografia de azi - in capitolul urmator!![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ala77 Fetelor, la cat timp dupa histeroscopie se poate face fiv? Adica daca fac acum, pot incepe fiv-ul la urmatorul cm? |
ala77
, nu te-am mai vazut demult.Mie mi s-a spus in Austria ca dupa o histeroscopie trebuie sa treaca minim 6 saptamani pana se incepe FIVul; chiar daca, sa zicem, histeroscopia este doar de diagnostic, oricum endometrul este 'deranjat' si are nevoie de refacere.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
mirela2 spune:
am umblat toata ziua dupa cm....of, tare greu
mi-e greu, am mancat osupa si o bucatica de peste si parca ammancat un vagon de mancare....
de Craciun vom fi 2 in 1!
felicia_ spune:
Balanta_tm, da? Nu stiam, eram sigura ca e mai putin invaziva, dar acum imi pare logic ce zici. Retinem.![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
dent spune:
Zapp,sa fie cu 
,DD ajuta!
Irinaflorea,o sa fie bine pana la urma!
Mirela2,DD ajuta maine si dupa ceea!
Fetelor am primit rezultatul AMH-ului 3,2 ug/l val norm(2-6.8). Nu e cam mic? Ma apropii de menopauza? Ar trebui interpretat de catre un medic,pobabil. Daca aveti vreo parere,o astept si primesc cu interes!
toate fetele!
Goggy,
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicia_ Balanta_tm, da? Nu stiam, eram sigura ca e mai putin invaziva, dar acum imi pare logic ce zici. Retinem. "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2 www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra |
Felicia, asa mi-a zis si o sa ma conformez. Eu fiind la baza olteanca repezita
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala