INSEMINARE 50

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

nu stiu cat a fost mucoasa ca nu a spus dar totul era bine.imi aduc aminte ca a spus ceva de genul ,,mucosa super ok si foliculi 3 mari, dand apoi dimensiunile foliculilor.Probabil ceva s-a intamplat pe parcurs.
Peta ai dreptate asa ceva chiar nu se poate.nu te pot pasa de la un medic la altul asa ca pe o mingiuta.Dar poate eu gresesc acum fiind si f suparata.Poate in tot raul e un bine si aceasta sa aiba mana norocoasa.tin pumnii la toate fetele si sa veniti cat mai repede cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Peta hai ca de Codreanu mai stiu, e ok ca dr, lucreaza la Giulesti si face si FIV. Deci daca faci cu ea IA e inca ok. Dar de Dragu...ce sa zic...prima data cand m-am intalnit cu ea mi-a dat o spermograma de-a sotului, facuta de ea. Diagnosticul a fost normospermie. M-am dus la ea si am intrebat-o daca e sigura, ca noi n-am vazut asa ceva in viata noastra si parca n-as crede desi imi doream sa fie adevarat. Cam tupeista. Si oricum la inseminari am fost departe de normospermie...deci cine a avut dreptate? Oricum cred ca m-a tinut minte ca se uita cam chioras la mine cand ma mai vede pe la Gynera. Eteee d-aia nu mai pot eu
Faci gemeni, relax ca ai 2 foliculi f frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

buna seara fetele...intervin si eu cu o intrebare: oare nu este foarte importanta corelarea momentului spargerii foliculului cu inseminarea propriu-zisa? Ma gandesc ca sunt foarte multe esecuri, iar rata reusitelor este foarte scazuta.
Bine...noi stim de la inceput ca procentul nu este ridicat, dar....tot incerc sa gasesc o explicatie pentru cele nereusite. Inca nu stiu rezultatul de la cea de-a treia inseminare...insa am o presimtire...
Daca nu ma insel spermatozoizii prelucrati au o durata de viata scurta. Oare dr tin cont de acest aspect de fiecare data? Mie mi se pare esential.
Sensibila - cum te mai simti? ce face bebelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raallu

buna seara fetele...intervin si eu cu o intrebare: oare nu este foarte importanta corelarea momentului spargerii foliculului cu inseminarea propriu-zisa? Ma gandesc ca sunt foarte multe esecuri, iar rata reusitelor este foarte scazuta.
Bine...noi stim de la inceput ca procentul nu este ridicat, dar....tot incerc sa gasesc o explicatie pentru cele nereusite. Inca nu stiu rezultatul de la cea de-a treia inseminare...insa am o presimtire...
Daca nu ma insel spermatozoizii prelucrati au o durata de viata scurta. Oare dr tin cont de acest aspect de fiecare data? Mie mi se pare esential.
Sensibila - cum te mai simti? ce face bebelul?

raalu, asa este , dar putini doctori coreleaza pe caz individual, in general, se aplica o procedura care a dat rezultate statistic, si daca e sa se intample bine daca nu, asta e...eu nu am mare experienta cu IA-urile, ca nu am facut decat una, dar din ce vad si aud putini medici monitorizeaza atent, mai ales cazurile cu probleme...corelarea asta cu momentul ovulatiei strans legata de monitorizare.. chiar si in strainatate nu prea fac multe eco, dar acolo ma rog e gratis IA-ul si se intelege ca fac economie.

sabine, sa vorbesti cu surcel si sa-l intrebi cum a fost cu endo si daca poti lua ceva pentru ca endo sa se mentina in parametrii optimi...asa cum zice si el trebuie sa va ganditi la un plan si sa discutati, bine ca ai cu cine si ca e disponibil pentru discutii!... Ai grija de tine! tin pumnii pentru urmatoarea incercare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dankutza noastra ce mai face?si ce face Cezara?peste o luna si ceva vede si ea lumea nu?

Carla, iubita sunt bine. Cresc pe zi ce trece. Mai am putin pana la livrare, vreo 6 maxim 7 saptamani. La ultima eco, bebelusa era bine. Isi mentine ca data a nasterii 23 decembrie. Nu am o burta foarte mare. M-am latit in solduri in schimb. De cateva zile, am ceva tahicardie. Cred ca inima pompeaza foarte mult sange si pt mine si pt ea. Ma duc in continuare la munca, desi am intrat in spatamana 34. Ma simit inca bine, dar de aici incepe greul.
Noaptea e foarte greu sa ma odihnesc. Nu imi gasesc o pozitie in care sa dorm. Pe burta exclus, cu fata in sus - nu mai merge. Medicii recomanada sa dormim pe partea stanga - se oxigeneaza bebe cum trebuie. Ar ma fi si partea dreapta. Cu cat cresti in sarcina, cu atat e mai greu sa dormi noaptea. MA nopti in acre dorm 3-4 ore si nopti in care dorm 10 ore.
AM cam intrat in panica ca se apropie livrarea. 3 medici mi-au recomndat sa nasc natural, avand in vedere ca sunt supraponderala. Deci, daca totul merge bine, o sa incerc sa nasc natural cu epidurala. Dar tot ma gandesc ca o sa mor de dureri pana ajung la 4 cm. Pana nu ajungi la 4 cm, nu ti se face epidurala.
Tu ce mai faci? Esti bine?

Multa bafta tuturor fetelor si sa dea Dumnezeu sa vedeti 2 liniute cat mai repede.

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

va multumesc mult de incurajari...si eu sunt de aceeasi parere, ca medicii nu prea urmaresc cazurile cu atentie, aplica o procedura standard si la revedere, cum ti-e norocul...
ella si tu ai patit la gynera asa, sa te plimbe pe la mai multi medici?
sabine, sa-l intrebi tot ce te intereseaza pe doc, sa ii spui tot ce ai simtit, ca sa va pueti da seama ce s-a intamplat, sunt sigura ca oricare ar fi problema exista o rezolvare
luminita, multa bafta si tie, cine stie poate facem IA in acelasi timp...o sa creasca si foliculii tai, sunt sigura...dar ciudat cu endometru, sa scada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

sensibila
rocsana, bine ai revenit si mult succes cu IA 3
sabine!
peta imi pare rau ca esti dezamagita de clinica... de progesteron intreaba totusi. spunei valorile de la analize. oricum eu stiu ca la modul general, dupa IA se da de siguranta progesteron
doamne ajuta sa iti implinesti "destinul"
luminita42 ti-a dat medicul o explicatie pt endometru?
si ai dreptate, avem toate motivele sa fim revoltate. dar trebuie sa ne abtinem si sa ne mobilizam inainte de IA, nu de alta, da macar cu ce putem noi sa marim sansele de reusita. si o atitudine optimista si pozitiva chiar ajuta
raallu, cred ca ai dreptate si e foarte importanta sincronizarea. si mai ai dreptate ca doar putin medici chiar tin cont de asta... de, doar ce le pasa lor atata vreme cat banii tot ii incaseaza
dankutza ce frumos craciun o sa aveti!!!
pupam fetita

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Buna fetelor...va citesc de foarte mult timp dar abia acum am trecut la o prima inseminare artificiala. trebuie sa recunosc ca datorita voua am avut puterea sa ma decid.De 7 ani m am casatorit si nu am obtinut nicio sarcina, am probeme cu tiroida si prolactina marita dar sub tratament.
Ptr IA am luat tratament cu Gonal cate 37,5 ui pe zi din z2-z10, iar in z12 am fost chemata la echo unde aveam un sg folicul de 21 mm ;i endometrul de 8, chiar am fost felicitata de dr.Am facut pregnnil si in z13 am facut inseminarea.In z13 foliculul crescuse la 23 mm iar endometrul la 10.Cred ca fost bine, voi ce credeti? Deja ma gandesc la urmatoarea IA ptr ca nu cred ca sunt asa de norocoasa incat sa reusesc din prima.
Mentionez ca nu am avut niciun efect de la Gonal si nu m am ingrasat.Va urez bafta!!!!Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

'Neata si toate fetele.
Anabel, bine ai venit printre noi. Iti doresc sa ai succes cu aceasta prima inseminare.
Peta, nu vreau sa te supar si mai mult, insa mie dr. Codreanu nu mi-a lasat o impresie prea buna. Am fost la o singura consultatie la dansa, la Gynera si mi se pare ca a tratat extrem de superficial problema mea: endometrioza.
Oricum, nu mi se pare normal ce iti fac, cum te paseaza de la un dr la altul...
Fetelor, citind problemele voastre cu monitorizarile, constat ca dr. T este mult mai serios in aceasta privinta. Eu am avut o zi in care am fost si de 3 ori. La inseminare, monitorizarile le face in fiecare zi, o data sau de 2 ori pe zi, inclusiv sambata si duminica...
Pt fetele care intrebau despre gonal: eu am facut o doza mare, de 150 ui/zi, timp de 4 zile. Nu am avut efecte secundare, poate usoare dureri de cap, insa acestea sunt foarte frecvente in cazul meu, asa ca nu le pun neaparat pe seama gonal-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Luminita, tare aiurea faza cu endometrul care a scazut...Cu siguranta una din masuratori a fost gresita...
Sabine
Eu sunt ziua 8 de la IA. Nu am nici un simptom. Foarte ciudat este ca nu ma dor inca sanii, desi s-au marit un pic. De obicei, incepeau sa ma doara la cateva zile dupa ovulatie...

Mergi la inceput