INSEMINARE 50
Raspunsuri - Pagina 8
luminita42 spune:
fetele, dragutele ce faceti?...eu am fost la eco azi, a doua oara si din pacate ma mai duc si poimaine. de unde in z8 (vineri) foliculii promiteau, azi in z11 rezultatul a fost destul de modest: am avut un foly pe OS de 12mm si unul pe OD de 14,5 mm , iar endo a scazut (!!!) era 8,5 data trecuta , azi de 7,5!..Tare asta cu endometru!
alla,
e bine ca vrei sa ma alergi cu sucitorul![]()
sa-mi mai vina mintile la cap, ca prea ma vaiet
, dar ce sa fac nu pot sa ma abtin sa nu fiu revoltata pe situatia mea, a noastra, ca ne taram toata ziua prin clinici de fertilizare s.a.m.d
indi draga mea cred ca IA-ul meu se amana pe vineri sau..., daca nu cresc foliculii iarasi am sa anulez procedura.
nu sunt suparata de data asta, imi pare rau de banii irositi pe puregon, eu fetelor avand un copil, va dati seama ca ma gandesc ca-i puteam oferi ei ceva, si nu farmaciilor caruta de bani...:-(( de...! asa gandesc mamele, o sa vedeti voi, sa va dea D-zeu cat de curand, la toate!!!...:-)))
sabine, draga mea, ma bucur mult sa aud vesti de la tine, bine ca ti-a venit cm si ai scapat de chiuretaj.
asa cum zice si peta, mai zic si eu: endometrul -daca el a fost vinovat- se rezolva cu estrogen (cicloprogynova pastile albe sau alte forme de estrogen)
eu de pilda, luam in perioada de stimulare cu clostylbegyt, cycloprogynova albe, doua pe zi si endo abia, abia crestea, asa de agresiv este closty!.. Asa ca e regula, daca te vei stimula in continuare cu closty, sa intrebi doctorul de estrogen. Chiar, cat aveai tu endo cand te-ai inseminat ultima oara?...
anna_ivan spune:
peta e ingrozitor ce ti s-a intamplat
dar parca aveai 8 foli din toti 8 doar 2 s-au dezv?
si nu mai stiu in ce zi de CM esti?
cand au zis ca ar cam fi IA?
PS linisteste-te ca stersul nu face bine

peta spune:
pai da, doar de astia 2 mi-a zis, restul erau si mai mici
sunt ziua 10 de la CM
inseminarea a zis ca ori miercuri ori joi, ma mai duc miercuri la monitorizare, dar cine stie, ca atunci o sa ma vada alta doctorita, care cine stie ce idei o sa mai aiba...e chiar bataie de joc...

luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta fetelor incep sa fiu foarte dezamagita de clinica gynera...la ambele monitorizari, de vineri si de luni m-au programat la dr dragu fiindca dr dracea nu era disponibila. Acum m-au chemat si miercuri la monitorizare unde ma va vedea o alta dr codreanu, cu care s-ar putea sa trebuiasca sa fac si IA...mi se pare chiar culmea cum ma plimba de la o doctorita la alta, doctorite care nu stiu nimic despre mine, despre istoricul meu...chiar mi se pare lipsa de profesionalism, sunt f suparata...am tot intrebat-o pe doctorita care m-a vazut acum daca o sa am mai multi foliculi si mi-a retezat-o ca mie imi trebuie doar unu ca doar nu fac FIV- pai mie dracea special mi-a marit doza ca sa am mai multi, dar ea normal ca nu stie nimic.... ![]() sunt foarte suparata, mi se pare culmea sa fac IA cu o doc care ma vede prima oara...ce sao intreb daca trebuie sa iau progesteron sau nu, cand ea habr n-are de analizele mele, de nimic. E bataie de joc eu risc si fac stimulare cu doze mari, si pe ei ii doare in basca, ma plimba de la unul la altul. N-am mai patit asa ceva... endometru: 8.5, si pe dreapta 2 foliculi 16mm si 15mm...din pacate n-am reusit sa aflu daca am sanse la doi, ca v-am zis, mi-a retezat-o...ca n-am nevoie!!! ![]() |
petadraga, da-o incolo de doctora (lipsita de orice bun -simt!), na, ca mi-ai dat apa la moara sa fiu revoltata iar!!!
Tu ai foliculi buni, (esti in z10?)au sanse amandoi sa creasca in acelasi timp! endo arata excelent de asemenea!!!...lasa, ca nu conteaza cine iti face IA important este sa aplice acelasi protocol ca si dr. ta! in rest tot D-zeu hotareste, ca nu talentele lor in a manui cateterul fac bebelusii!...Tin pumnii!!! cand te mai duci la eco ? sau ti-a programat IA deja?
peta spune:
luminita ai si tu dreptate, dar uite, numai pentru faptul ca m-am dus la doctorite care nu ma cunosc a trebuit sa ma duc la mai multe monitorizari decat era cazul. Dracea stia ca mie imi cresc mai greu foliculii si inainte de ziua 10-11 n-are rost sa ma duc...
Si eu de data asta eram hotarata sa o interb pe dracea daca sa iau sau nu puregon, doctoritele astea daca nu ma cunosc de unde sa stie daca am sau nu nevoie...
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui peta pai da, doar de astia 2 mi-a zis, restul erau si mai mici sunt ziua 10 de la CM inseminarea a zis ca ori miercuri ori joi, ma mai duc miercuri la monitorizare, dar cine stie, ca atunci o sa ma vada alta doctorita, care cine stie ce idei o sa mai aiba...e chiar bataie de joc... ![]() ![]() ![]() |
hai ca am vazut acum raspunsul tau. Nu fii suparata, zau ca nu conteaza, doctorii oricum aplica protocolul clinicii (sau schema stiuta de ei!) la toate pacientele, rar stau sa gandesca la cazuri individuale, important e sa ai foliculi buni si o spermograma de caracter
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui peta luminita ai si tu dreptate, dar uite, numai pentru faptul ca m-am dus la doctorite care nu ma cunosc a trebuit sa ma duc la mai multe monitorizari decat era cazul. Dracea stia ca mie imi cresc mai greu foliculii si inainte de ziua 10-11 n-are rost sa ma duc... Si eu de data asta eram hotarata sa o interb pe dracea daca sa iau sau nu puregon, doctoritele astea daca nu ma cunosc de unde sa stie daca am sau nu nevoie... |
N-ai ce le face peta, timpul lor (si poate si profitul lor!) e important decat al nostru! :-(( dar iti zic, ai motive sa fii multumita, foly astia ai tai progreseaza frumos!!..:-)))
peta spune:
luminita, anna - va multumesc pentru incurajari...m-am mai "racorit"...
si spre exasperarea doctorilor eu tot sper sa am mai cel putin 2 foliculi
...mi-a intrat mie in cap ca e destinul meu sa am gemeni, na ca am zis-o ![]()
cora79 spune:
Peta-draga mea,e suficient si un folicul grasan si sanatos pentru gemeni
,poate embrionelul tau se va divide si ti se va indeplini dorinta
Asa ca nu te mai gandi neaparat la ce e mai rau,important este sa ai ovocit de calitate si sotul sa aibe o spermograma beton,astfel armata 14 va urmari ovulul si iata va veni bebe![]()
Lasand gluma la o parte,eu simt ca va fii IA norocoasa de data asta
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui peta luminita, anna - va multumesc pentru incurajari...m-am mai "racorit"... si spre exasperarea doctorilor eu tot sper sa am mai cel putin 2 foliculi ...mi-a intrat mie in cap ca e destinul meu sa am gemeni, na ca am zis-o |
adevar ai grait!!!
gemeni sa fie!