INSEMINARE 50
Raspunsuri - Pagina 20
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta fetelor, multumesc de incurajari...sunt si eu foarte entuziasmata..acum ma tot gandesc ce sa fac cu repgylul...din cate am observat eu daca fac pregnyl mi se sparg foliculii destul de repede, si oare daca fac in seara asta nu e prea devreme? data trecuta sunt convinsa ca s-a spart la vreo 5 ore de la injectie, si pana vineri la ora 16 mai e mult...voi ce ziceti? |
peta,
tot eu pe aici, ma uit dupa case cu chirie in olanda :-))...
e greu de hotarat, dar tu hotaresti, asa cred eu!! ai putea sa-l faci maine la ora 15 sa fie 24 de ore pana la IA, e o distanta in timp care se practica. dar e greu sa decizi, trebuie sa stii sigur ca ovulezi mai repede. Sa-si mai zica si alte fete opinia.. SUCCES!
luminita42 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita42
peta, tot eu pe aici, ma uit dupa case cu chirie in olanda :-))... e greu de hotarat, dar tu hotaresti, asa cred eu!! ai putea sa-l faci maine la ora 15 sa fie 24 de ore pana la IA, e o distanta in timp care se practica. dar e greu sa decizi, trebuie sa stii sigur ca ovulezi mai repede. Sa-si mai zica si alte fete opinia.. SUCCES! ![]() |
pardon ora 16!!-))
dariaelenai spune:
peta, eu as face pregnyl maine seara.
Din cate imi amintesc dankutza a facut pregnylul cu 2-3 ore inainte de inseminare si uite ca a ramas graviduta. Mai bine asteapta gigeii ovulul/ele...Daca faci azi, risti sa se sparga foliculii maine si pana poimaine sa si dispara.
peta spune:
luminita, multumesc de raspuns...eu bantui netul sa vad cam cand se recomanda pregnylul...am vazut ca uneori se recomanda la 36 ore inainte de IA, ca in cazul meu, alte clinici practica injectarea chiar in momentul IA...
peta spune:
dariaelenai - multumesc si tie de raspuns.
Am mai vorbit si cu sotul meu...ma gandesc sa fac pregnyl maine de dimineata, dupa pregnyl sa
, si pentru folciulii mai micuti care s-ar sparge mai tarziu sa venim cu IA...
indi_77 spune:
buna dimineata fetele. Azi am o stare extrem de proasta....dupa ce mi-ati spus ieri si am mai citit pe net....testul a iesit fals slab pozitiv de la pregnyl...asta e...oricum, nu am nici un semn de sarcina si se pare ca nici IA nr 3 nu a iesit....
Deocamdata astept cumintica sa vina menstruatia dupa care, o sa decidem daca mai facem IA, sau FIV sau nimic....
aseara ma gandeam la adoptie...ce ciudate sentimente te cuprind....iertare, dar sper sa ma ridic repede si sa fiu iar otimista.
Va pup tare tare tare
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
anabel79 spune:
Felicitari peta!! Ce productie si endometrul e super,sigur o sa ai noroc luna asta.Eu am facut pregnylul z12 la 11.00 iar inseminarea adoua zi la 13.00 iar foliculul meu mai crescuse 2 mm si nu era spart. Stiu ca pregnnilul se face cu 24-36 ore inainte de inseminare dar tu stii mai bine cum se comporta organismul tau.Imi pare rau ca nu am facut un echo a doua zi de la IA ca sa mi confirme spargerea folicului dar asta e ....data viitoare voi sti mai bine...
dariaelenai spune:
Indi_77, e prea devreme sa ai semne de sarcina. Nu-ti pierde speranta. Mai stai cateva zile si fa-ti beta din sange (cel mai bine ziua 11 de la inseminare), asa vei scapa de incertitudine mai repede. Eu asa voi face, in ziua 11-12 ma voi duce sa-mi fac beta.
Sunt de-abia in ziua 4 dupa inseminare, deci mai am cam mult de asteptat...
peta spune:
pana la urma mi-am facut pregnylul azi la ora 9 dimineata...sper sa fie ok...ar fi cam 30 de ore pana la IA...
galliciana spune:
bafta multa,peta!!! sa auzim de gemeni!!!!!
super rezultate!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!