INSEMINARE 50

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Peta, felicitari pt productie. Sunt sigura ca dr. Codreanu te-a monitorizat bine.
Eu am facut IA la 27 ore de la pregnyl. Din cate stiu eu, in general se recomanda contact cu o zi inainte si o zi dupa pregnyl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

indi, capul sus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Indi. Atata timp cat nu ai semne de cm, e foarte bine.
Te rog, nu iti pierde speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Peta super rezultate! Sa fie intr-un ceas bun, sper sincer sa vii cu 2 liniute peste 2 saptamani.
Ma bucur ca ai prins-o acum pe Codreanu. Dracea cred ca-si permite sa vrea sa aiba si timp pentru ea, are si ea o familie... stii ca a renuntat si la Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Fetelor maine vin si eu cu vesti sper ca bune pt ca merg la monitorizare!
Problema e alta,de cate ori fac stimulare am probleme cu rinichii,infectii urinare febra cu frisoane.eu am 2 operatii la aparatul urinar pt ca m-am nascut cu incontinenta urinara ,si oricum aveam mereu probleme cu rinichii dar in ultima vreme de cand fac tratamente de stimulare s-au repetat infectiile urinare si nu scap decat cu antibiotic.
S-a mai intamplat asa ceva la cineva de aici?o avea ceva daca am luat augumentin in paralel cu puregonul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Sensibila, dr. Moisa are cabinetul pe Str.Carol Knappe 50 sau pe Intr. Carol Knappe?

MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

luminita42 – imi pare tare rau pt IAul ratat.
raallu – in a cata zi de la IA esti / Petele alea pot fi de la nidarea in uter.
peta – super foliculi !!! Bafta la inseminare. Hai sa fie cu ochisori.
andreiutasg – cabinetul este pe Str.Carol Knappe 50 ap 1 sector 1, tel : 021.665.29.23. Ai grija ca e nr 50 simplu. Sunt o gramada de nr 50a,b, bis. E o vila noua cu o parta metalica argintie.
Dankutza – eu nu am purtat in viata mea roz si nici nu va pot purtand, darn u se stie niciodata !

e in burtica +22
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sensibila, ce culori iti plac?

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

[red]sensibila[/red]o intrebare la ambele sarcini ai avut scurgerea maronie care ar insemna nidarea...si cam in ce zile?eu sunt in z7 de la IA si nu am vazut nimic...asta e...multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

galliciana – culoarea mea preferata e albastru, deaia ma gandeam ca daca era biat I se potrivea, dar asa fiind fata tot in albastru o sa fie imbracata. Albastru, portocaliu, mai multe dar depinde de nuante.

anabel79 – sorry sa te dezamagesc dare u firicele sau patute de la nidare nu am avut la nici una din sarcini. Cam prin z10 de la IA se face nidarea, adica implantarea in uter deaia nici un test nu iti poate arata sarcina atat timp cat nu e implantata in uter. Dar repet eu nu le-am vazut niciodata asa ca nu asta e un semn. Unele femei le au altele nu.

e in burtica +22
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput