INSEMINARE 50
Raspunsuri - Pagina 19
cami_antonia spune:
va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1
SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
AVEM PAYPAL - se poate dona online
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
peta spune:
fetelor, am venit de la monitorizare...SOC: am 4 foliculi cu dimensiuni intre 18.5 si 20 de mm, plus altii mai mici si endo de 10.5!!! Mi-a dat sa fac pregnyl asta seara, si IA vineri la ora 15.
Ella - ca mai totdeauna ai avut dreptate in ceea ce o priveste pe dr dragu - varza...sa va zic de ce:
luni in Z10 de la Cm imi spune ca am pe ovarul drept 2 foli de 15 respectiv 16 mm, iar pe stangul unii mici pe car enici nu i-a mai masurat...
azi, ziua 12 dr codreanu mi-a spus clar si mi-a aratat si pe monitor ca nu-mi venea sa cred: ovar drept un folicul de 19.5 si altii mai mici cel mai mare avind 13mm (nicidecum 15 sau 16), iar pe stanga unde cica nu aveam mai nimic 3 foli cel mai mare avind 20 mm, cel mai mic 18.5mm si alti mai mici. Nu aveau cum sa creasca la 20 de mm niste foliculi in 2 zile daca luni nici nu meritau sa fie masurati!!!
Problema e ca vineri tot la dragu nimersc la IA, dar ma gandesc ca nu are ce gresi prea rau...
am intrebat de progesteron si mi-a zis sa iau 4/zi din ziua 3 dela IA. Mi-a dat utrogestan ca i-am zis ca eu cu el m-am inteles bine. Am intrebat si daca e cazul sa fac pauza, dar mi-a zis ca nu, poate de sarbatori o luna, deci exact asa cum planuisem si eu.
Iar mi-au zis la receptie ca dracea nu are vinerea program de monitorizari si inseminare...se intampla ceva ciudat...
cora79 spune:
Peta-ma bucur mult ca ai foliculi grasuni,trebuie sa iasa bebe de data asta
Si eu vreau sa mai incerc o inseminare la gynera prin inauarie,dar zici ca Dracea nu prea mai face inseminari si monitorizari oricand,este cam nasol![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
dariaelenai spune:
Oau peta!! Ce productie si endometrul e super !! Sigur se va prinde luna asta!! Dar nu e cam devreme sa faci pregnyl astazi?
alla76 spune:
raallu imi pare rau sa aud de sangerare...
dar asta nu inseamna ca e totul pierdut. ai rabdare pana la test.
peta ce surpriza placuta ai avut azi la monitorizare 

super promitator cu 4 foli asa mari!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
carla_2008 spune:
Dankutza ,draga mea ma bucur enorm ca esti biiineeeeeeee si tu si printesa ta!!!nasa mea a nascut in 25 decembrie anul trecut si are o minune de baietel cuminte cum nu prea am vazut!!!dar a ta fiind fetita s-ar putea sa iasa mai repede,ca fetitele vor sa vada lumea mai repede ca baieteii.![]()
M-ai intrebat cum sunt: dupa 3 IA nereusite m-am hotarat,poate am mai spus,fac Fiv luna asta in Ungaria,mai exact peste vreo 10 zile.Deja am inceput tratamentul,iau Gonal si merg din 3 in 3 zile in Debrecen la analize si eco.Asa ca de Craciun voi fi 2in 1!!!![]()
Ilary,scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme dar nu am avut 2 zile net.M-ai intrebat cum am reactionat la Gonal:sunt ziua 6 si iau de 6 zile zilnic cate 150 UI,nu am absolut nici un simptom,poate putin balonata dar s-ar putea sa nu fie de la Gonal totusi.Dar tratam meu e diferit ca eu ma pregatesc de Fiv,am trecut deja de 3 IA.Eu iti tin pumnii si sa auzim de II liniutze!!
pupici la fete!
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila dankutza – Se pare ca te-ai inselat si tu si multaaaaaa alta lume. ![]() ![]() Unii erau capabili sa puna pariuri ca e baiat. Da o sa fie fetita. Mi-a zis 90% pt ca nu stia daca imi doresc baiat sau nu. Si cand i-am zis ca nu e imp sexul ci sa fie santos a zambit si a zis “ atunci ramane fetita”. Oricum e bine ca e fetita ca nu mai trebuie sa vopsesc albumul foto (defapt o carticica cu prima poza, prima baita, prima bla bla) care este roz. Desi eu urasc rozul am zis ca macar albumul sa il aiba roz, nu de alta dar nu exista decat bleo sau roz !Cred ca emotiile cresc din ce in ce mai mult. O sa fie bine si o sa fiti sanatoase amandoua ! |
Nici mie nu imi place rozul. Am intrat intr-un magazin si am iesit de acolo cu o bluza roz si una mov, amandoua pt mine. Incep sa ma imbrac fix in culorile pe care l-as folosi la fi-mea. Stai, sa vezi ce bluza roz o sa iti tragi si tu!

33+ moi si
Cezara MariaAMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui peta fetelor, am venit de la monitorizare...SOC: am 4 foliculi cu dimensiuni intre 18.5 si 20 de mm, plus altii mai mici si endo de 10.5!!! Mi-a dat sa fac pregnyl asta seara, si IA vineri la ora 15. Ella - ca mai totdeauna ai avut dreptate in ceea ce o priveste pe dr dragu - varza...sa va zic de ce: luni in Z10 de la Cm imi spune ca am pe ovarul drept 2 foli de 15 respectiv 16 mm, iar pe stangul unii mici pe car enici nu i-a mai masurat... azi, ziua 12 dr codreanu mi-a spus clar si mi-a aratat si pe monitor ca nu-mi venea sa cred: ovar drept un folicul de 19.5 si altii mai mici cel mai mare avind 13mm (nicidecum 15 sau 16), iar pe stanga unde cica nu aveam mai nimic 3 foli cel mai mare avind 20 mm, cel mai mic 18.5mm si alti mai mici. Nu aveau cum sa creasca la 20 de mm niste foliculi in 2 zile daca luni nici nu meritau sa fie masurati!!! Problema e ca vineri tot la dragu nimersc la IA, dar ma gandesc ca nu are ce gresi prea rau... am intrebat de progesteron si mi-a zis sa iau 4/zi din ziua 3 dela IA. Mi-a dat utrogestan ca i-am zis ca eu cu el m-am inteles bine. Am intrebat si daca e cazul sa fac pauza, dar mi-a zis ca nu, poate de sarbatori o luna, deci exact asa cum planuisem si eu. Iar mi-au zis la receptie ca dracea nu are vinerea program de monitorizari si inseminare...se intampla ceva ciudat... |
Peta, felicitari!!!!! se anunta un IA norocos!!!
Intr-adevar dr. asta dragu e absolut netalentata! la eco nu oricine poate face masuatori cu acuratete, asa ca nu ma mir ca dragu le-a facut varza, vorba ta!... si mai era si rea pe deasupra!!! fetelor se pare ca astia care nu-s prea grozavi in meserie sunt si cei mai rai de gura...;-))
La IA o sa faca foarte bine ca , vorba ta, nu are cu ce gresi, doar baga cateterul unde trebuie!!!:-))Peta succes,poate ai sa fii gravida curand, am emotii pentru tine!
peta spune:
fetelor, multumesc de incurajari...sunt si eu foarte entuziasmata..acum ma tot gandesc ce sa fac cu repgylul...din cate am observat eu daca fac pregnyl mi se sparg foliculii destul de repede, si oare daca fac in seara asta nu e prea devreme? data trecuta sunt convinsa ca s-a spart la vreo 5 ore de la injectie, si pana vineri la ora 16 mai e mult...voi ce ziceti?
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui sabine Luminita am intrebat.Cycloproginova sunt folosite de multe femei ca si anticonceptionale.Au acoperire doar 70% in sensul ca inhiba functia ovarelor 70%.Sunt folosite in general de femeile care se apropie de menopauza ca sa prelungeasca ciclul si sa nu ramana gravide.Dar multe au ramas chiar cu acaest tratament.Asa ca. povestea cu foliculii s-ar putea sa aiba o explicatie.Eu nu cred ceeaa ce a spus dr ca nu vei reusi nici in vitro.Chir nu cred.Prea multa siguranta fara prea multe investigatii si fara prea multe analize. Ca veni vorba de estradiol, l-am facut si eu azi.Stau slab de tot.Doar 28 iar normal este intre 46 si 607. La mine se pare ca e de la avortul suferit. Fetelor, va rog sa ma scuzati dar cred ca am nevoie de o perioada mai lunga sa-mi revin.Nu am chef nici de viata. ![]() ![]() |
sabine,mersi de sustinere. Cat despre perioada asta, te inteleg perfect, te intelegem toate sunt sigura. vroiam doar sa stii ca ne gandim la tine, eu aproape in fiecare zi ma gandesc si ma rog si sper sa treci cu bine de incercarea asta.