INSEMINARE 50
Raspunsuri - Pagina 18
alla76 spune:
viss
cum sa nu te cunoasca lumea pe aici! 
ati inceput tratamentul? daca nu pe cand il incepeti? si cat tine tratamentul?
luminita, daca nici IA 3 nu e cu succes nu stiu inca sigur daca mai facem IA. clar e ca nu mai facem in tara... mergem la unguri si vedem de e de IA sau de e de FIV. dar doar la anul. pana atunci, orice ar fi... o pauza binemeritata de sarbatori 
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui indi_77 Lumi, poate iese natural luna asta....nu stii exact ce si cand pana nu vine menstruatia. Hai ca mai trece o zi alaturi de voi si parca sunt cu moralul putin mai ridicat...acuma ce o fi o fi ... cum o vrea Cel de Sus...(daca e negativ, sincer, imi e teama sa mai incerc....astea 14 zile de asteptari sunt cele mai grele....nu cele cu puregon, clomifen, etc).... Va pup pe toate si ne "vedem" dimineata..... Apropos ! Fetele din bucuresti, ce ati spune de o intalnire la o "cafea" intr-o seara ? ne cunoastem si noi si povestim fata in fata.....astept sa-mi spuneti daca vreti sa ne si vedem sau nu ca daca DA ...trebe sa facem rezervari Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !![]() |
indi, draga mea, as veni cu draga inima, si v-as pupa cu drag pe toate, dar mi-e frica sa nu gasesc printre voi, vreo cunostiinta , vreo colega, vreo prietena mai mare de-a fiica-mi samd... ha! ha1 ha!

sabine spune:
Buna fetelor
Peta bafta si tin pumnii.Sa fie cu noroc si vezi, nu uita de progesteron.Intreaba medicul neaparat.Eu puneam a doua zi dupa inseminare cate doua.
Indi daca nu ai rabdare de ce nu faci un beta?Poti sa faci la 8 zile dupa inseminare.Vei sti mai repede si e si sigur.
Luminita medicul mi-a explicat ca pastilele si injectiile pe care noi le luam contin estradiol si, pot da fibroame sau mioame...totuna sunt, doar denumirea difera.Eu stiam asta dar chiar nu ma asteptam sa creasca si altele.
anna_ivan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita42
anna,interesant, imi place ca te documentezi, mie mi-au ramas doua doze de menopur (75+75), dar e ca naiba ca tu esti in pitesti, eu in bucuresti. ![]() Mai am si un puregon (100ui)fetelor, ramas de la stimularea asta ultima. va zic asta asa daca sunteti in nevoie de pe o zi pe alta, ca le tin la frigi si eu nu ma mai stimulez acum pt o perioada.le-am luat de la farmacia dona. ![]() |
valorile sunt pentru faza foliculara deci pt z2
iar de menopur nu stiu ce sa zic. mai bine astept eco din z7 (ca asa m=a chemat) ca poate o sa zica sa fac puregon, si oricum o sa le cumpar disrect de la ei ca am vazut pe site ca le au.
sabine spune:
Luminita am intrebat.Cycloproginova sunt folosite de multe femei ca si anticonceptionale.Au acoperire doar 70% in sensul ca inhiba functia ovarelor 70%.Sunt folosite in general de femeile care se apropie de menopauza ca sa prelungeasca ciclul si sa nu ramana gravide.Dar multe au ramas chiar cu acaest tratament.Asa ca. povestea cu foliculii s-ar putea sa aiba o explicatie.Eu nu cred ceeaa ce a spus dr ca nu vei reusi nici in vitro.Chir nu cred.Prea multa siguranta fara prea multe investigatii si fara prea multe analize.
Ca veni vorba de estradiol, l-am facut si eu azi.Stau slab de tot.Doar 28 iar normal este intre 46 si 607.
La mine se pare ca e de la avortul suferit.
Fetelor, va rog sa ma scuzati dar cred ca am nevoie de o perioada mai lunga sa-mi revin.Nu am chef nici de viata.

raallu spune:
Buna seara fetele
Vin cu o veste rea 

.. se pare ca si inseminarea nr. 3 a fost un esec. De dimineata m-am trezit cu niste picaturi (care imi apar de cateva luni cu o saptamana inainte de cm). Nu inteleg din ce cauza...la testul papanicolau mi-a iesit moderat fond inflamator acut si hemoragic. Alterari celulare de natura inflamatorie. Procese de reparatie celulara cu metaplazie pavimentoasa in curs de maturare si matura....si frotiu de tip inflamator -reparator. In final se recomanda "tratament antiinflamator"...oare aceasta sa fie cauza esecurilor sau..... Voi ce credeti? Dr nu mi-a recomandat tratament antiinflamator...am trecut direct la inseminari.
sensibila - felicitari pt fetita, bafta la analize

luminita - nu-ti pierde increderea...poate o sa se lase cu 
sabine spune:
Scuze pt lipsa litere a din mesaje sau a mai multor dar tastatura imi face probleme ca si acum o luna
anna_ivan spune:
pe prospectul de la cycloproginova scrie sa nu se foloseasca ca si contraceptive
eu am inteles de la medic ca mi le-a dat pt echilibrarea hormonilor (nu mai stiu care) responsabili cu ingrosarea peretilor uterini. asacum probabil tineti minte eu am avut multi polipi endometriali si ca sa nu mai apara mi-a dat cyclo. dar inteleg de la voi ca poate afecta ovarele adica in ce sens?? 
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui raallu Buna seara fetele Vin cu o veste rea ![]() ![]() ![]() ![]() .. se pare ca si inseminarea nr. 3 a fost un esec. De dimineata m-am trezit cu niste picaturi (care imi apar de cateva luni cu o saptamana inainte de cm). Nu inteleg din ce cauza...la testul papanicolau mi-a iesit moderat fond inflamator acut si hemoragic. Alterari celulare de natura inflamatorie. Procese de reparatie celulara cu metaplazie pavimentoasa in curs de maturare si matura....si frotiu de tip inflamator -reparator. In final se recomanda "tratament antiinflamator"...oare aceasta sa fie cauza esecurilor sau..... Voi ce credeti? Dr nu mi-a recomandat tratament antiinflamator...am trecut direct la inseminari.sensibila - felicitari pt fetita, bafta la analize ![]() ![]() ![]() luminita - nu-ti pierde increderea...poate o sa se lase cu ![]() |
raalu, imi pare tare rau ...Nu cred ca are legatura rezultatele testului papanicolau. Sper sa se opreasca sangerarea ..sau poate fi de la nidare, cine stie , pana nu vine ciclu urmator in forta, mai poti spera! tin pumnii!..
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui anna_ivan pe prospectul de la cycloproginova scrie sa nu se foloseasca ca si contraceptive eu am inteles de la medic ca mi le-a dat pt echilibrarea hormonilor (nu mai stiu care) responsabili cu ingrosarea peretilor uterini. asacum probabil tineti minte eu am avut multi polipi endometriali si ca sa nu mai apara mi-a dat cyclo. dar inteleg de la voi ca poate afecta ovarele adica in ce sens?? ![]() |
nu stiu anna. sabine suspecta ca mi-ar putea afecta ovulatia, dar era vorba de mine, eu sunt mai in varsta. habar nu am , pe prospect nu se spune decat ca sunt indicate in tratamentul de substitutie hormonala, nu pt. contraceptie.
am intrebat azi pe doctorita si a zis ca nu sunt contraceptive ; daca exista totusi un efect contraceptiv nu suntem sigure, doar discutam si noi.

, iar in 2010
. Doamne Ajuta !