INSEMINARE 50

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaelenai spune:

peta, iti doresc succes la monitorizare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

peta, te asteptam cu vesti bune!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Peta, bafta multa
Luminita, imi pare tare rau ca iar s-au grabit foliculii astia afurisiti ai tai. Dar cine stie, poate tot raul spre bine. Doamne ajuta sa ti se intample minunea natural!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui indi_77

Fetele, buna dimineata si haideti la cafea :) - trebuie sa ma confensez ....a venit cineva din State si mi-a adus niste teste de sarcina "first response" (care sunt mult mai sensibile decat ale noastre)....si normal, voi ati fi rezistat sa nu le incercati ? eu nu.....

Pe scurt...aseara pe la 21.00 am facut un test din ala shmecher si surpriza....a aparut a doua liniuta, firava cei drept, dar a aparut. Imi e teama sa imi fac sperante...aseara si eu si sotu' ne uitam din min in min la test si nu ne venea sa credem ca deh, dupa abia 6 zile de la IA a aparut a doua liniuta. Acum nu pot decat sa stau cuminte, sa astept macar duminca si sa-mi fac un cadou (ca deh, duminica e si ziua mea, si a tatalui meu dar si a sorei mele - o familie numai de Sfinti ). voi ce ziceti, sa sper in minuni ? (oricum, de vreo 3-4 zile am niste greturi usoare dimineata si acele minunate "gaze"...dar nici un alt semn)....uoffff...si numai eu si sotul stim...ca imi e teama sa le spun alor mei (familie si prieteni) si doar cu voi pot vorbi.....

Voi ce ziceti ? Va pup si sa nu ma certati ca am facut asa repede....

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

indi!!! doamne ajuta sa fie liniuta de la BB si sa nu fie o urma de pregnyl acolo!! tinem pumnii si facem galerie in continuare!!!

sa va pove ce "cosmar" am avut eu azi noapte??
cica m-am dus la doctorita mea sa imi confirme ca s-a spart foli dupa IA... si naspa, foli era acolo, mare de 24 si m-a trimis urgen la Cluj pt o noua IA
cred ca lucreaza prea mult subconstientul... da sigur e ca m-am trezit leoarca

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

jolyValoare introdusa: 6.26
Interval optim: 12.5 - 165.7
Estradiolul este sub limita considerata normala.

Scaderea estradiolului se poate intalni in:
- avort;
- menopauza;
- insuficienta hipofizara;
- hipogonadismul primar sau secundar;
- sindromul Turner;
- sindromul Stein-Leventhal;
- anorexia nervoasa;
- dupa administrarea unor medicamente: aminoglutetimida, chimioterapie, cimetidina, danazol.
lumintza imi pare rau ca inchei capitolul IA fara succes, dar iti urez sa deschizi un capitol la odisee cat mai curand

nu stiu ce sa fac cu menopurul ca la noi in pitesti dureaza o zi sau 2 pana iti aduce alte fiole, iar mie medicul mi-a scris pe reteta 5 fiole dar dupa eco singur imi va zice sa mai fac vreo 2 zile si daca eu am cumparat numai 5 ....
cred ca maine ma duc si mai dau comanda de 2 fiole asa de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

peta tinem pumnii si facem galerie pentru IA. sa fie intr-un ceas bun si urmat de 2 liniute sper ca ai reusit sa ajungi la monitorizare!
indi te asteptam intr-o saptamana cu confirmarea celor 2 liniute!
anabel79 sa speram ca starile sunt de la BB
Jolieangely bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta! am ramas si eu gravida dupa closty, nu in lunile de stimulare ci imediat dupa. din pacate nu a fost sa fie nici la noi
dar suntem indarjiti si optimisti ca data viitoare o sa fie bine
luminita42 tare ciudata ovulatia ta! bine macar ca ati prestat voi cu drag si spor si nu ati pierdut momentul. ce argument are doctorita ta sa iti spuna ca sunt sanse mici la fiv?? eu nu o inteleg!!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna fetelor.bun venit celor noi..multe fete noi.cred ca de cand eu nu am mai scris,nu prea ma mai cunoaste nimeni.
luminita - imi pare rau ca ovulatia, ovulele tale au propria lor logica..vorba mea, iti doresc inca un bebic, indiferent cand sau prin ce metode.te rog, dc iei o pauza, sa ne mai scrii din cand in cand ce-ai mai facut..ecografii, dc te muti definitiv din tara, sa ne spui cum e acolo,bine?
sabine - bine ca nu ai fost chiuretata.te rog eu sa te bucuri 5 min ptr asta. eu am facut-o pe viu,si degeaba ( aveam extrauterina) am urlat si m-a durut ..cand am avut avort menstrual in iulie,m-am bucurat ca nu a trebuit sa trec prin aceeasi experienta,si s-a eliminat singur.trebuie s-o iei de la capat,stiu. e greu,dar..eu am fost ieri la ziua fetitei unei prietene care a facut 3 ani.o stiu de cand s-a nascut.atata m-a imbratisat,atata m-a pupat,s-a jucat prin parul meu..incat cand am plecat de-acolo m-am gandit ca dejeaba sunt ba depresiva ,ba resemnata, ca nu am scapare. e ca un drog..si chiar dc am sa fac 1 an, 2 ani trat de hepatita,o sa o iau de la capat dup-aia..iti doresc putere ptr un nou inceput.
referitor la glera: a-ti zis ca dupa stimulare, la voi e "seceta", la mine e "inundatie".mai ales dupa puregon.concluzia:reactionam diferit.uneori complet diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Araceli

Peta, bafta multa
Luminita, imi pare tare rau ca iar s-au grabit foliculii astia afurisiti ai tai. Dar cine stie, poate tot raul spre bine. Doamne ajuta sa ti se intample minunea natural!

peta mult succes fetita!!
araceli, indi hai fetelor ca poate se intampla minunea si se lasa cu teste pozitive!
allace cosmar copilule!..o sa ajungem sa visam foliculi cat casa!! Tu ce mai faci ? mai faci IA?

mai fetelor, mersi de consolari , voi sunteti bune si pline de incurajari!!si singurele care sperati asa la fel ca mine in minuni!!
Intr-adevar afurisiti sunt foliculii astia ai mei, chestiunea insa mai grava e ca mi-a scazut luni in z11 si estradiolul, doctorita zicea ca s-ar putea sa nu fi avut ovocit si asta nu-mi da sperante la fiv cu ovule proprii..:-(( Estradiolul este produs de ovulul care se maturizeaza, fetelor si cu cat creste progresiv, cu atat mai mult este sigur ca foliculul vazut la eco contine ovulul matur. (scuze, nu dau lectii, ca si eu am aflat de la altii, zic si eu pentru fetele care nu stiu).

Nu sunt asa suparata, ca eu o sa tot incerc pe cale naturala, macar ca voi ovula din joi in pasti ..:-(( Poate ne ajuta D-zeu si nu-l lasa pe barbatu'meu fara mostenitor, ca eu fetelor am avut si am bucuria de avea copilul meu, dar el nu are copii... ma cutremur cateodata gandindu-ma ca din cauza mea nu va avea niciodata copii lui, macar ca el zice ca nu-i pasa, ca ar fi frumos, dar daca nu e sa fie, asta e.
Eu nu ma las, fac o pauza si vedem ce putem face, daca nu si nu, voi apela la varianta fiv cu donatoare, cand vom pleca in strainataturi,ce conteaza tot copilul nostru o sa fie, numai sa ni-l dea D-zeu.

mult toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

jolyValoare introdusa: 6.26
Interval optim: 12.5 - 165.7
Estradiolul este sub limita considerata normala.

Scaderea estradiolului se poate intalni in:
- avort;
- menopauza;
- insuficienta hipofizara;
- hipogonadismul primar sau secundar;
- sindromul Turner;
- sindromul Stein-Leventhal;
- anorexia nervoasa;
- dupa administrarea unor medicamente: aminoglutetimida, chimioterapie, cimetidina, danazol.
lumintza imi pare rau ca inchei capitolul IA fara succes, dar iti urez sa deschizi un capitol la odisee cat mai curand

nu stiu ce sa fac cu menopurul ca la noi in pitesti dureaza o zi sau 2 pana iti aduce alte fiole, iar mie medicul mi-a scris pe reteta 5 fiole dar dupa eco singur imi va zice sa mai fac vreo 2 zile si daca eu am cumparat numai 5 ....
cred ca maine ma duc si mai dau comanda de 2 fiole asa de la mine

anna,interesant, imi place ca te documentezi,, sunt curioasa valorile astea sunt pt z2? sau alta zi a cm?
mie mi-au ramas doua doze de menopur (75+75), dar e ca naiba ca tu esti in pitesti, eu in bucuresti.
Mai am si un puregon (100ui)fetelor, ramas de la stimularea asta ultima. va zic asta asa daca sunteti in nevoie de pe o zi pe alta, ca le tin la frigi si eu nu ma mai stimulez acum pt o perioada.le-am luat de la farmacia dona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

Lumi, poate iese natural luna asta....nu stii exact ce si cand pana nu vine menstruatia.

Hai ca mai trece o zi alaturi de voi si parca sunt cu moralul putin mai ridicat...acuma ce o fi o fi ... cum o vrea Cel de Sus...(daca e negativ, sincer, imi e teama sa mai incerc....astea 14 zile de asteptari sunt cele mai grele....nu cele cu puregon, clomifen, etc)....

Va pup pe toate si ne "vedem" dimineata.....

Apropos ! Fetele din bucuresti, ce ati spune de o intalnire la o "cafea" intr-o seara ? ne cunoastem si noi si povestim fata in fata.....astept sa-mi spuneti daca vreti sa ne si vedem sau nu ca daca DA ...trebe sa facem rezervari

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput