INSEMINARE 50

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Multumesc petaesti o draguta....

Jolieangely bine ai venit printre noi si sa ramai cat mai putin pe acest forum, asa mi s a urat si mie ptr ca si eu sunt incepatoare....referitor la inseminare eu am facut tratament cu Gonal din z2-z10 apoi echo z12 si inseminare in z13 dar depinde de ovulatie si de formarea foliculilor.poti face inseminare si fara stimulare mergi doar la echo si la inseminare daca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

araceli, care au fost cauzele endometriozei, sau nu se cunosc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

indi_77 - nu iti pierde speranta. Bebe poate fi in burtica ! Fii optimista si se poate ca bebe sa ajunga in uter dupa z10.

e in burtica +22
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Indi scuze daca mesajul meu te-a suparat. Eu zic ca decat sa te entuziasmezi din ziua 6 pe motiv fals, mai bine din ziua 14 pe motiv real. Eu astept vestea cea buna saptamana viitoare si fii optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui indi_77

uofff...mai fetelor...m-am desumflat rau de tot......asta e....inseamna ca sansele's mici de tot....Doamne si ce entuziasmati eram amandoi aseara....

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

asa e indi,draga mea, imi pare rau, te inteleg, si eu tot asa fac ma uit caut, sper nebuneste...., noi insa iti tinem moralul in continuare, sa dea D-zeu sa apara liniutele si peste 6-7 zile si sa fie bebelus!!!

sabine, m-ai speriat cu mioamele, astea sunt fibroame? sau gresesc eu?.. pai cate au aparaut, ca ziceai de unul..azi am intrebat si eu pe ecografista, daca vede ceva suspect in uter asa de control... cica, nu se vedea nimic doar ca am -zicea ea-un uter mai"varicos", ce-o mai fi si asta?? tre' sa ma documentez!!
cicloproginova , eu stiu din prospect, ca nu-s conraceptive, eu iau doar pastilele albe din folie, cele cu estrogen.
Tu ce mai faci?..

Fetelor, sabine, peta, am fost azi la eco si iar am ovulat aiurea in tramvai, cu tot puregonul din lume....:-(
Luni in z11 aveam un foly pe OD de 14,5 si unul de 12,5 pe OS. Estradiolul imi scazuse vertiginos de luni..:-( Azi foly stang (de 12mmm) disparuse total iar foly drept (care acu doua zile avea 14,5)arata ca un corp galben si era si "lama de lichid" in Douglas. endo era de 9,5 dar ce folos. a cautat ecografista o groaza sa fie sigura de rezultat, a fost draguta saraca.
Am anulat azi IA-ul. ma cam asteptam. Si cu asta am inchis capitolul IA. doctorita predoi zice ca si la fIV sunt sanse mici.

I-am zis ca noi plecam din tara in decembrie si zicea sa ma duc la inca o monitorizare pe cm natural sa vada cum se maturizeaza foliculii. Ce sa zica si ea, a incercat sa ma faca sa raspund la scheme in masura posibilitatilor.
Eu am prestat sambata, duminica si ieri si imi fac datoria inca vreo zi cine stie poate poate...vreo minune de la D-zeu!..

asta este fetelor, epopeea mea cu IA se incheie aici.
Oricum mai raman pentru o vreme alaturi de voi fetelor!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

fetele, va multumesc mult si sper sa va dau o veste buna peste vreo saptamana....

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jolieangely

Peta - am inteles ca estradiolul indica ceva legat de ovulatie, dar nu stiu bine la cat nu ai deloc si la cat mai misca ceva. Am facut si inhibina B care spune exact daca ai sau nu ovulatie, dar rezultatul iese abia pe 9 nov.
Stimularea am facut-o inainte sa ma pregatesc pentru inseminare, speram sa raman insarcinata doar cu stimulare fara inseminare.
Dupa ce am facut stimulare am facut testul si au iesit 2 liniute, la vreo saptamana dupa test a inceput sa curga mult mai mult decat in mod normal, am sunat dr si m-am prezentat a 2 a zi la cabinet, nu mi-a facut decat control, fara eco si mi-a spus ca este sarcina oprita din evolutie. Dupa ce mi-a facut chiuretaj, a spus "uite saracul ce mic este, uite aici, sa il iei sa-l duci la laborator" - vb cu asistenta in timp ce eu stateam pe masa plangand de mama focului. Cand a iesit rezultatul m-a intrebat daca sunt sigura ca am fost insarcinata ca nu a iesit nimic.
Acum am schimbat, merg la dr. cocei din giulesti si sper sa fie ok. Nu stiam exact pasi care trebuiesc urmati si cum se procedeaza. Daca tratamentul care trebuie urmat este injectabil sau pastile.
Cam asta este situatia mea in momentul asta. Nu pomenesc numele dr la care am fost pt ca poate altcineva este multumita de dansa, eu nu am fost si m-am simtit chiar aiurea, dar asta este alta poveste.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

Jolieangely

Jolieangely, la noi in RO se face inseminare intrauterina, ca e mai eficienta. de inseminare intratubara, nu stiu , nu cred ca se practica la noi.

Aoleo mama, ce poveste de groaza, cine a fost incapabilul ala, aia bolnav de 'scenarita', sa te chiureteze asa din senin, fara o analiza de sange, ca putea sa-ti dea un beta hcg sa faci. aveai asa mare hemoragia?... in sfarsit , nu e important ca a trecut, sa fie cu noroc, bine ca ai schimbat doctorul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor dragi
Bun venit fetelor noi si bebei cat mai repede
Peta-iti tin pumnii la IA
Indi-sigur vor apare si cele II liniute reale
Sensibila-pup fetele(una mare curajoasa si una mica si dulce)
Luminita-poate DD iti face o surpriza placuta si ramai pe cale naturala
Araceli

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaelenai spune:

indi_77 nu inseamna ca sunt sanse mici deloc!!! Doar ti-ai facut testul prea devreme! Trebuie sa fii optimista si sa crezi in sansa ta.Mai sunt cateva zile si testul iti va iesi pozitiv din nou, de data asta real!!! Eu asa iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

luminita, ce ciudat cu foliculul ala...dar totusi daca avea 14.5 mm luni, poate a crescut suficient cat sa ajunga la maturitate si sa se sparga, e posibil, nu? cine stie, poate pleci totusi din romania cu bebe
daca nu, are dreptate si doctorita, poate ar trebui sa vezi cum ovulezi si natural, poate e mai bine decat cu stimulare...
eu stau ca pe ace ca la 5.30 am programare la monitorizare si nu prea stiu cum sa mai scap iar de la serv

Mergi la inceput