Aspirante optimiste >20 de ani (430)
Raspunsuri - Pagina 7
beluistef spune:
Poza este la profilul meu in ALBUM.
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Poza este la profilul meu in ALBUM. de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005) ![]() |
e claaaaarrrrrrr...... vine barzica... bravoooo...... felicitari si Doamne ajuta sa fie totul ok...

feteleeeeeeeeee....... unde ati fugiiiiiit? avem inca o graviduta....

Blog
beluistef spune:
Happy multumesc de urari 
Va astept pe toate cu liniute.....
cos_minutza spune:
Buna dimineata!!!!
Beluistef,asa surprizaaaaaaa....
Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos

O zi cat mai placuta sa aveti
in devenire mamica
Doamne ajuta
YLARI spune:
Felicitari, Beluistef, pupici mii si mii, sarcina usoara, ooooo ce veste buna ne-ai dat, eu nu mai am rabdare pana sambata sa merg si eu la doctor, cred ca ma duc vineri.
Oricum, tratamentele astea ajutatoare se iau incepand cu o zi anume a CM-ului? Va intreb ca nu stiu, n-am luat pana acum.
Happymum, vroiam sa imi cer scuze de la tine, sper ca nu te-ai suparat ca am ras ieri, nu am ras de sfatul tau care in sine este intr-adevar foarte bun si motivant, radeam ca mi-l imaginam pe socramiu (cu care stau in casa) uitandu-se pe foaia cu lucrurile bune din viatza mea atarnata pe frigider.
Pupici multi tuturor.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
beluistef spune:
Neatza fetelor 
O zi placuta la toate si la cat mai multe liniute va doresc la toate.
Am o problema destul de neplacuta. In sarcina peste tot se spune ca ai o stare permanenta de somn, insa eu ma lupt cu insomniile, ma trezesc in toiul noptii si ma uit pe pereti si nu reusesc sa adorm decat dimineata. Nu stiu ce sa ma mai fac,daca de acum am insomnii ce ma fac spre sfarsitul sarcinii...nu mai dorm deloc
.

. Problema este ca nu mai stiu cum este ca a trecut ceva timp de la ultima sarcina si oricum amandoua au fost diferite total ca simptome.
Si nici pofta de mancare nu prea am, in schimb tot ce mananc imi cade greu .... offff
si poate asta este doar inceputul...
-ici la toate
beluistef spune:
Multumesc frumos fetelor si doresc ca si visul vostru sa deveniti gravidutze sa se adevereasca cat mai repede.
Ylari mult succes la medic si sa fie totul bine ca sa-i dai fetitzei un fratior sau o surioara.
ancadragoman spune:
Felicitari doamna!!!!!!!!!
Sarcina usoara si sa vina baiatul!!!!!!!!![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
beluistef spune:
Sa dea Domnul ca de data asta sa vina baiatul, cred ca al meu sot ar face ca toate cele
daca afla ca este baiat.
Adevarul este ca ne dorim un baietzel, dar daca este fetitza tot asa o s-o iubim ca pe celelalte. Inca fetelor nu le-am spus ca o sa avem un bebe mic(mai vreau sa mai fac un test zilele astea si dupa aceea le zic) oricum ele abia asteapta o veste ca asta, ca tot timpul imi ziceau cand le fac un bebe mic....
de Beatrice ( 02.06.2003)
& Luisa ( 23.07.2005) 
raluci_b spune:
felicitariiiiiiiii, frumoase liniutze, sarcina usoara si la termen 
happy astept experienta, iar treaba cu lista mi se pare foarte tare 
pup u all 
36+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI