Aspirante optimiste >20 de ani (430)
Raspunsuri - Pagina 8
tanamera spune:
Beluistef mii de felicitari de la mine si un buchet de
,esti o fata curajoasa,m-as bucura tare pentru voi sa aveti si un baietel.Iti doresc sarcina usoara si la termen.
Aaa si buna dimineata!
happymum spune:
buna dimi fete frumoase...
beluistef daca imi aduc bine aminte, la mine era asa: insomnii... deci tot ce e posibil... 
ylari am inteles ce ai vrut sa spui din prima... nu iti face griji ca nu am de ce sa ma supi pe tine. 
pup fetele... merg sa mai bag la cap pt scoala de soferi. diseara am prima ora de condus pe timp de noapte... mi-e un pic frica... nu de condus... ci ca nu o sa vad ca lumea... dar vedem atunci...
Blog
Katy82 spune:
Beluistef felicitari!

Super, vine bebe nr 3 (si eu tot trei bebici imi doresc, dar deocamdata intarzie primul).
Va ofer si eu
de dupa amiaza si
beluistef spune:
Fetelor multumesc inca odata si va astept sa fim impreuna la odisee.
Am incercat sa motai un pic asa printre picaturi, ca fetele se tot certau (nu se inteleg la jocuri si jucarii) si acum sunt eu drepti si dorm ele. ![]()
Asa ca pana se trezesc ele mai chat-uiesc cu voi.
Mii de pupici
de Beatrice ( 02.06.2003)
& Luisa ( 23.07.2005) 
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum pup fetele... merg sa mai bag la cap pt scoala de soferi. diseara am prima ora de condus pe timp de noapte... mi-e un pic frica... nu de condus... ci ca nu o sa vad ca lumea... dar vedem atunci... Blog |
sunt precisa ca vei fi o super soferitza, ai incredere in tine, daca-ti place totul va fi super

36+
Remus Andreiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI
cos_minutza spune:
Inca o fosta aspiranta a devenit astazi mamica

Laurairina felicitari!!!Amalia Gabriela bun venit pe lume!!!Sa fi sanatoasa si fericita!!! 

in devenire mamica
Doamne ajuta
alysa26 spune:
felicitari beluistef sa iti dea dd sarcina usoara si un bebe sanatos..baietel daca tu iti doresti!!!
te puup 

ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Poza este la profilul meu in ALBUM. de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005) ![]() |
FELICITARIII........

mami de Alexandra 01.02.2007

pranzul. Pupi. Eu fug la doc. apoi la serv din nou