Aspirante optimiste >20 de ani (430)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ylari,eu mai sunt aspiranta,insa acum nu sunt asa optimista.Ma bucur ca ti-ai facut programare la medic.

Raluci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Eu sunt si aspiranta si optimistaIn weekend nu am scris deoarece sambata am lucrat,in casa am facut curatenie generala,seara musafirii(6 la numar pt care a trebuit sa si gatesc cevaIeri am lenevit pana dupamasa apoi fuguta un pic la mami si uite asa nu am apucat sa scriu.
Ylari succes pe sambata
Raluci

Astazi, nu stiu am asa o zi aiurea,fara chef si o leeeennnnnnnne....
Sincer de multe ori nici nu stiu ce sa mai scriu,incerc sa atrag fetele sa scrie dar nu prea-mi reusesteFoarte greu umplem si noi un capitol

Rog fetele care ne citesc sau care mai intra din cand in cand sa scrie si ele 2 cuvintele sa mai animam un pic topicul acesta

No gata ca ma intind cat o placinta

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Cosminutza intinde-te cat vrei tu,chiar nu se supara nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Uite Ylari incet incet "rasarim"

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Valentina

Mergi la inceput

Valentina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

raspund si eu prezent...

ralucule, vin vin... dar numai dupa ce o sa capat si experienta in condus masina... altfel nu te plimb...
mai e asa de putiiiiiinnnn.......

fetelor, haideti sa fim optimiste in continuare si in in continuu...

va recomand un exercitiu de auto-optimist... scrieti pe o hartie tot ce aveti bun si frumos in viata... si lipiti-o pe usa frigiderului in bucatarie... si la masa de lucru, langa calculator... si de cate ori simtiti ca vine o stare aiurea - aruncati o fuga ochii pe hartiute... eu cred ca are efect...

va pupic.

plec cu sotiorul un pic.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele, eu am avut o zi luuuuuunga la serv! Mi-as fi dorit eu sa va mai citesc si sa va mai scriu. Fetele ieri m-a durut iar in partea stanga, nu stiu ce o fi cu durerile astea. Mi-am luat inima in dinti si m-am dus la cab., mi-am luat rezultatul de la o alta asistenta, doc. mea e maine, dar daca iar nu poate veni la cab. pt ca nu stiu ce a mai patit.... Maine ma duc cxu rezultatele la Panait Sarbu, gasesc eu un doc. de garda. Asa sa va spun rezultatul: epitelii frecvente (asta e de bine, nu?), leucocite relativ frecvente!!!!!!!, mucus abundent, flora grad II, rezultat> numerosi bacili Doderlein, relativ frecventi bacili gram pozitivi. Din ce am citit pe net e de bine mai putin leucocitele. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

va recomand un exercitiu de auto-optimist... scrieti pe o hartie tot ce aveti bun si frumos in viata... si lipiti-o pe usa frigiderului in bucatarie... si la masa de lucru, langa calculator... si de cate ori simtiti ca vine o stare aiurea - aruncati o fuga ochii pe hartiute... eu cred ca are efect...

Vrei sa faca socramiu infarct???
Bine ati revenit fetele, haideti, haideti, povestiti!
Eu v-am zis ca am vb cu doctora?
Mi-am gasit si testul papanicolau, il facusem la sf lui iulie dar il pierdusem si n-am mai ajuns la doctoressa. Acum o sa i-l arat si pe asta. Tot ma intreb oare ce oi avea, oare cum m-o putea ajuta...

Ah ce ma enerveaza astia cu gripa asta noua..........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor -ici la toate si felicitari mamicutzelor.
NU am mai intrat demult deoarece am fost cu fetitza cea mica internata in spital caci am operat-o de polipi si am tot fost stresata cu operatia, ca nu iesisera analizele bune si imi spunea doctora ca nu rezista la anestezie si uite asa m-a tot amanat o luna de zile, dar de vineri suntem acasa si totul este bine.

Am si eu o veste mi-a intarziat 3 zile si asta seara am facut un test si mi-a iesit si a doua liniuta la 40 de secunde de la bagarea lui in urina.
Va pun o poza si sa-mi spuneti daca vedeti si voi.

Am ceva simptome,dar am incercat sa nu le dau importanta ca sa nu fiu dezamagita, mai astept pana pe sambata si poate mai fac unul.MA doare burta de zici ca acum da sa-mi vina si sanii aia chiar ma dor, plus ca am in permanenta o stare usoara de greatza, destul de neplacuta.

O seara buna la toate si mai vorbim maine.

-ici

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)

Mergi la inceput