Aspirante optimiste >20 de ani (430)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum buna seara fetelor.......... veste mareeeeeeeeeeeeeeeeee......................... a nascut raluci_b............ "S-A NASCUT REMUS ANDREI,2.700kg, 48cm, Apgar 10.Amandoi sunt fff bine" Blog |
FELICITARI!!!!!!!!!!!!
Uite ca nu a mai apucat sa lucreze de acasa si nici sa ne anunte ca i s-a rupt apa
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
raluci_b spune:
pup eu fetele mele dragi
suntem fff bine, azi la 12 am si papat titi ma rog el mai mult doarme, este ff cuminte...deocamdata
mamii ff bine nu ma doarre decat un hemoroid nenoicorit
nasterea ff usoara, sa nu va fie frica de nasterea naturala si fara epidurala
happy te pup de nu te vezi, nu ma intreba cum am salvat nr tau de telefon ca nu stiu, cert este ca am vrut sa-ti dau mesaj si nu aveam numarul, oricum am vazut ca te-ai descurcat
37+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 3 SAPTAMANI
cos_minutza spune:
Raluci bravo ai fost foarte curajoasa
Multi
tie i micutului somnoros.
in devenire mamica
Doamne ajuta
Katy82 spune:
JOI 21 MULTUMESC PENTRU RASPUNS! Eu iau in continuare urinal, am facut aseara o baie fierbinte cu sare si ceai de tintaura, acum ma cam caiesc pt ca m-a luat o durere de burtica apoi... Si in plus stiu ca nu este indicat sa faci bai fierbinti in sarcina, dar cum eu nu stiu ca e alba sau neagra... 
Doamne daca e bebe sper sa nu-i fi facut rau
. Sotul meu imi spune ca nu ma mai gandesc atat ca imi fac sg. rau.
Katy82 spune:
Felicitari Raluci! Bine ai venit pe lume bebicule

. Sa traiesti, sa fi sanatos si mancacios. iar pt mami un buchet imens de 

. Sa va traiasca!
Katy82 spune:
Fetele eu sunt si Gabriela asa ca fac cinste cu 

(fara alcool pentru burtici).
Beluistef sa-ti dea Doamne Doamne multa sanatate.
Andreea, Joy21, Ylari

sa vina bebe 2.
Alysa26, Cosminuta, Valentina, Happy, Bumael va tin pumnii sa ajungeti toate burtici si apoi mamici!

alysa26 spune:
katy doamne ajuta!!
cosminutza, beluistef va
si
ca va ganditi la mine si imi tineti pumnii..acum sambata ar trebui sa vina uratii..sunt asa calma..dc oare?? nu cred ca am ramas...
alysa26 spune:
vali imi pare tare rau pt tine..nu stim noi ce planuri are doamne doamne cu noi..poate e mai bine pt noi asa...nu stim..

andreea sa te uada dd...daca deschidem sirul de mamici luna asta va luam si eu si katy pe toate dupa noi...nu va lasam..te puuup 
joy bine ai venit. si eu incerc pt bb 2 deja de 4 luni si vad ca se lasa asteptat asta e a 5 luna...cu ericam ramas dina 3 a luna...nu stiu ce sa zic..aud tot mai multa lume care incearca pt bb2 ca dureaza mai mult ca pt bb1. nu stiu dc asta.. iti doresc succes si sa fie luna asta cu okisori!!!
raluci sanatate la bb remus si sa fie un bb papacios , necolicos ...te puup
Joy21 spune:
Buna seara!
Ylari, bafta la monitorizare 
Katy, tin pumnii sa fie cu ochisori! Despre stres stii si tu ca nu face bine... ![]()
raluci_b, felicitari mamico, sa-ti traiasca minunea sa va lumineze viata!
alysa, cu siguranta ca va veni bb2 cat de curand! Poate chiar asta e luna norocoasa. Bina ca esti calma, eu in ficare luna sar cu testele cu cateva zile inainte, si apoi imi spun ca luna urmatoare n-am sa mai fac asa decat daca intarzie ![]()
fetele.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
cos_minutza spune:
Ceau fetele,
Katy hai nu te stresa...totul va fi bine si daca e bebe.Oricum daca imi aduc bine aminte incurand trebuie sa te testezi nu?Arunca-ti gandurile negre
Alysa sper sa fie bebe!!!Deobicei exact cand nu te astepti se intampla minunea
Bafta pe sambata
Joy bine ai venit si sper sa-i faci cat mai repede un fratior fetitei tale.Am citit povestea nasteri...e foarte frumoasa si emotionanta
Beluistef cum a fost prima zi la servici?

in devenire mamica
Doamne ajuta