Aspirante optimiste >20 de ani (430)
Raspunsuri - Pagina 19
cos_minutza spune:
Joy te-am trecut in listuta la mamici din nou aspirante si la mamici de 2008.Te rog sa-mi zici daca e ok data nasteri a micutei(am dedus-o din povestea nasteri
) si eventual daca vrei sa ne dai si data nasteri sa stim cand ne dai de beut![]()

in devenire mamica
Doamne ajuta
Alinutzaa spune:

Ola frumoaselor
Sa stiti ca sunt cu ochii pe voi chiar daca scriu rar. Cel putin in ultima vreme am tot avut asa o stare de doi lei. Cred ca hormoneii joaca tzontzoroiul ca sunt si cam...ciufuta de o bucata de timp.
raluci felicitari mamico!!!!! Sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos, necolicos si mancacios. Iar tie recuperare rapida si mult lapte. 

Restul fetelor
pe toate si sper sa citesc cat mai multe vesti bune cat mai curand.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
11+
Handmade by Alina
cos_minutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa![]() Ola frumoaselor Sa stiti ca sunt cu ochii pe voi chiar daca scriu rar. Cel putin in ultima vreme am tot avut asa o stare de doi lei. Cred ca hormoneii joaca tzontzoroiul ca sunt si cam...ciufuta de o bucata de timp. raluci felicitari mamico!!!!! Sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos, necolicos si mancacios. Iar tie recuperare rapida si mult lapte. ![]() ![]() Restul fetelor pe toate si sper sa citesc cat mai multe vesti bune cat mai curand.Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 11+Handmade by Alina |
Alina ce lucruri frumoase faci tu?Superb,esti foarte talentata

Multi

in devenire mamica
Doamne ajuta

happymum spune:
buna seara (mai bine zis buna dimineata)...
un pupic fetelor...
ralucule las' ca nu fu bai... ma bucur pentru tine si bebelus... sa fiti sanatosi si fericiti o viata intreaga.

Blog
raluci_b spune:
pupicul de rigoare 
sa speram ca azi mergem acasa 
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
YLARI spune:
Neata fetelor.
Vad ca avem o sarbatorita, daca ne citeste, La multi ani beatricce!!! Sa fii sanatoasa, sa iti ajute Dumnezeu! 

Ralu, multumim de pupic. Sa dea Dumnezeu sa se ia si la noi o data. Of... Eu am o stare nasoala rau de tot, m-am ciondanit cu Iuby aseara si n-am chef de nimic. Fata s-a frichinit toata noaptea, cred ca ne-a simtit nervosi, of, of...
Joy
ptr urare si bun venit in lista, unde am vazut ca te-a trecut cosminutza
si ei.
Happymum, ce faci, de ce nu dormi la ora aia? Pup fata.
Alysa, of si eu tot incerc ptr bebe2, cand vad rosu in fiecare luna ma apuca disperarea aia mare. Stiu ca nu e bine si trebuie sa raman optimista... dar e greu. Of...
O zi frumoasa tuturor.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Katy82 spune:
Neata fetele! Haideti la o
un ceiut sau un laptic! 

pe toate!
Copilul este darul lui Dumnezeu
cos_minutza spune:
Buna dimineata!!!!
Katy bun ceiutul bun
Multumim
Ylari imi pare rau ca esti suparici!!!Mai bine i-ai face asa sotului
.E greu cu barbati uneori sunt asa dificili
Uite iti trimit multi multi 

si un buchet mare de 

Happy nu ai somn???
Raluci sper sa veniti cat mai repede acasa
O zi frumosa si usoara va doresc!!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta
beluistef spune:
Neatza fetelor si de la mine
O cana de lapte doresc si eu cu miere indulcit.
Ieri am avut o zi super aglomerata cat si azi si maine.....

toata luna cred, doar daca am fost in medical o luna ,...trebuie sa recuperez.... nu?
A, am fost la doctorul de familie si mi-a dat sa fca niste analize generale, cam putine, dar...o sti el mai bine si sapt viitoare sau cealalta merg la gine sa vedem daca este totul bine cu bebe.
Nu imi este rau deocamdata, sunt doar cam ciufuta, cum zicea Alinutza si am greturi dupa ce mananc sau beau ceva cam 30min pana la o ora dupa aia mi se face iar foame si o iau de la capat, dar nu sunt de speriat.Sper sa ramana asa pana misca si sa nu devina urate pana la voma.
Va dau pupici la toate.
Elena
5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
ANDREEA84 spune:

buna dimineata,multzam pt cafeluta,RALUCI felicitari si sa va dea D-ZEU multa sanatate,sa te recuperezi bine si sa va umpleti viata asta de bucurii si impliniri
Doamne ajuta la toata familia!eu nu-mi revin deloc din starea proasta,am facut aproape o saptamana,nu stiu ce am si sper sa nu fie de la hormonei.LA MULTI ANItuturor sarbatoritilor chiar daca e mai tarziu mesajul si de asemenea BEATRICCEI

mult noroc si sanatate!
de TUDORMIHA mai stie cineva ceva?
pupicesc toate fetele si tin pumnii stransi-stransi

mami de Alexandra 01.02.2007