Darius-Andrei-vegheaza asupra fratiorului tau (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

azi l-am dus si pe Flavius la mormant la Darius...dormea mititelul in scoica...poate cand o sa creasca o sa inteleaga el ce se intampla..
...maine ar fi fost ziua puiului mic

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Off Camy sunt si zile in care, cu toata fericirea de care ar trebui sa ne bucuram, o parte din suflet inca plange.
Da, maine e Sfantul Andrei...
Dar maine Flavius implineste o luna.
Si pt tine unele lucruri sunt atat de complicate (legat de anumite zile, anumite date), incat parca viata ar fi vrut sa-ti dea o noua sansa.
Si eu sunt uneori atat de ingrata, incat, in loc sa ma bucur, mai vars o lacrima. Dar...nu stiu daca se poate altfel.
Uneori citesc ce scrii, si as vrea sa-ti spun cuvinte mari...dar cum sa-ti spun ceva in care nici eu nu cred?
Bucura-te de Flavius, este sansa ta la fericire. Si este atat de frumos, de dragalas.
Eu...n-o gasesc pe Alma nicaieri, si inca o caut, si inca sunt zile in care tot ce vreau este sa o plang. Chiar daca ar trebui sa fie o zi fericita, cum este ziua in care fetitele mele s-au nascut.
Asa ca, ce sa-ti spun?
Maine pt tine vor coincide 2 zile, una pe care sa i-o dedici ingerasului tau, si una pe care sa i-o dedici puiului tau pe care il ti in brate...in inima ta sunt amandoi. Incearca sa nu cazi in tristete. Darius este sus cu ingerii, unde este vesnic fericire. Cu sau fara zi de nume, el este vesnic fericit. Flavius are nevoie de zambetul tau, doar aniverseaza o luna, prima luna din viata lui. Si prima luna fericita din viata ta de mamica. Bucura-te de ea, chiar daca un colt din inima ta este inundat de lacrimi. Pune in balanta cate motive de bucurie ai acum, desi ai atatea si de tristete. Uita-te la puiul tau dragalas din bratele tale...il iubesti, la fel cum il iubeste si Darius. Este fratiorul lui. Si vrea sa fie fericit, alaturi de voi. Ai citit vreodata ce am scris despre visul meu, in ziua cand se implineau 6 luni de cand Alma a plecat? Uneori uit, si plang, si nu ma pot bucura de Luana, fara sa ma gandesc la Alma. Si apoi incerc sa-mi amintesc ce "mi-a spus" Alma in vis. Mereu plang de ziua lor, oricat as vrea sa ma bucur. Si eu as vrea sa cred tot ce-ti scriu, si sa pot face tot ce spun. Doar ca ratiunea si sentimentele nu sunt intotdeuna de acord. Dar stiu ca ei, ingerasii nostri, sunt puri si senini, si tot ce si-ar dori, este sa fim noi fericiti, si sa ne dedicam fratiorilor lor de aici. Numai ca este atat de greu...
Iarta-ma daca am spus ceva nepotrivit.
Te imbratisez!

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Off Camy sunt si zile in care, cu toata fericirea de care ar trebui sa ne bucuram, o parte din suflet inca plange.
Da, maine e Sfantul Andrei...
Dar maine Flavius implineste o luna.
Si pt tine unele lucruri sunt atat de complicate (legat de anumite zile, anumite date), incat parca viata ar fi vrut sa-ti dea o noua sansa.
Si eu sunt uneori atat de ingrata, incat, in loc sa ma bucur, mai vars o lacrima. Dar...nu stiu daca se poate altfel.
Uneori citesc ce scrii, si as vrea sa-ti spun cuvinte mari...dar cum sa-ti spun ceva in care nici eu nu cred?
Bucura-te de Flavius, este sansa ta la fericire. Si este atat de frumos, de dragalas.
Eu...n-o gasesc pe Alma nicaieri, si inca o caut, si inca sunt zile in care tot ce vreau este sa o plang. Chiar daca ar trebui sa fie o zi fericita, cum este ziua in care fetitele mele s-au nascut.
Asa ca, ce sa-ti spun?
Maine pt tine vor coincide 2 zile, una pe care sa i-o dedici ingerasului tau, si una pe care sa i-o dedici puiului tau pe care il ti in brate...in inima ta sunt amandoi. Incearca sa nu cazi in tristete. Darius este sus cu ingerii, unde este vesnic fericire. Cu sau fara zi de nume, el este vesnic fericit. Flavius are nevoie de zambetul tau, doar aniverseaza o luna, prima luna din viata lui. Si prima luna fericita din viata ta de mamica. Bucura-te de ea, chiar daca un colt din inima ta este inundat de lacrimi. Pune in balanta cate motive de bucurie ai acum, desi ai atatea si de tristete. Uita-te la puiul tau dragalas din bratele tale...il iubesti, la fel cum il iubeste si Darius. Este fratiorul lui. Si vrea sa fie fericit, alaturi de voi. Ai citit vreodata ce am scris despre visul meu, in ziua cand se implineau 6 luni de cand Alma a plecat? Uneori uit, si plang, si nu ma pot bucura de Luana, fara sa ma gandesc la Alma. Si apoi incerc sa-mi amintesc ce "mi-a spus" Alma in vis. Mereu plang de ziua lor, oricat as vrea sa ma bucur. Si eu as vrea sa cred tot ce-ti scriu, si sa pot face tot ce spun. Doar ca ratiunea si sentimentele nu sunt intotdeuna de acord. Dar stiu ca ei, ingerasii nostri, sunt puri si senini, si tot ce si-ar dori, este sa fim noi fericiti, si sa ne dedicam fratiorilor lor de aici. Numai ca este atat de greu...
Iarta-ma daca am spus ceva nepotrivit.
Te imbratisez!

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

si multumesc
...e destul de greu azi, as vrea sa ma pot bucura din inima, dar nu pot...
Darius a murit cand avea o luna si o zi....maine face Flavius o luna si o zi...pentru mine e un prag...
Si mi-e dor de Darius, ma uit la Flavius si inevitabil il vad pe Darius, seamana si foarte mult unul cu celalalt. Au aceeasi ochi vii, asa cum ma cauta Flavius cu privirea asa facea si Darius. Asa cum Flavius ma strange de mana si de haine, asa ma strangea si Darius.

...e greu....e prea greu si nedrept!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Darius Andrei o lumanare aprinsa de-a pururi, pentru sufletelul tau curat!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Camy, pentru pragul de astazi DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

buna camy, sunt nou inregistrata pe forum, dar va citesc de cativa ani, si de aceea as vrea sa-ti spun ca m-am rugat si eu ieri pt sufletelul lui Darius-Andrei, fiindca am plans impreuna cu voi cand s-a intamplat tragedia, iar acum m-am bucurat si am asteptat cu sufletul la gura vesti despre nasterea lui flavius.ii doresc o viata fericita alaturi de voi, iar pe tine te imbratisez.sper sa nu te superi....

Mergi la inceput

multumesc pentru tot!

Am pus poze cu Flavius la o luna la semnatura!!

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Camy,te imbratisez cu drag. am vazut toate pozele cu Flavius.e un dulce si cred ca-ti umple sufletul de fericire.ma bucur mult pt tine si pt AIDA, desi nu se umple golul din sufletul vostru, macar aveti o alinare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

camy, e un scump Flavius! ma bucur din suflet pt voi..........

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

am scris si povestea noastra...e la semnatura

ingerasul Darius-Andrei

Poveste

POZE

Mergi la inceput