Darius-Andrei-vegheaza asupra fratiorului tau (10)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
va multumesc mult fetelor!
Ieri am mers la cimitir, cu sotul, normal, Flavius inca nu a ajuns la mormantul fratelui sau pt ca vremea este f urata...o sa mergem noi 3 odata...
E adevarat ca Flavius m-a ajutat mult, nu m mai gandesc toata ziua la Darius, in schimb, atunci cand o fac parca ma doare mai tare...acum stim ce am pierdut...atat de mult...
Dar stiu ca are grija mare de noi!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
alinkav spune:
Camy, sunteti atat de frumosi, iar Flavius e un scump si dulce!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
anangel_lexi spune:
Camy, sunteti niste frumosi, Flavius e un scump iar tu radiezi toata! Ma bucur nespus pentru voi! Numai bine va doresc de acum incolo!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
vias spune:
sunt atat de fericita cu el aici, alaturi de noi..
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
POZE
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus sunt atat de fericita cu el aici, alaturi de noi.. Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius POZE |
Cami, felicitari pentru nastere! sanatate in primul rand! cred ca deja sufletul tau este mangaiat, iar inima suspina mai putin. fie ca Flavius sa creasca puternic si mare, sa-ti aduca numai bucurii, iar atunci cand va zambi, soarele sa rasara la zambeul lui!
si tie putere si mangaiere. DD sa te intareasca si balsamul vindecarii sa unga inima ta!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
mychydutza spune:
camy, ma bucur enorm pt tine .....pt voi! sa va ajute DD sa cresteti mari si sanatosi si norocosi....si tot ce mai vrei tu!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
vias spune:
Doamne Ajuta!
ingerasul Darius-Andrei
POZE
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui camy_pus Doamne Ajuta! |
Camy, puiule, nu am mai intrat de multe zile pe aici. Dar acum stiu ca esti bine, sper, imi imaginez. Ca descoperi viata alaturi de Flavius.
citat din mesajul lui camy_pus E adevarat ca Flavius m-a ajutat mult, nu m mai gandesc toata ziua la Darius, in schimb, atunci cand o fac parca ma doare mai tare...acum stim ce am pierdut...atat de mult... |
Te inteleg, poate era ceva ce tu intelegeai cand spuneam...ca va veni ziua cand alt bebe iti va reda forta sa inveti sa traiesti din nou.
Si, inteleg cum e sa "stii ce ai pierdut". Sunt momente in care ma uit la Luana, si-mi imaginez cum trebuia sa fie surioara ei...si in loc sa ma bucur, sunt atat de ingrata incat incep sa plang. Tocmai pt ca stiu ce am pierdut.
Si atunci imi dau seama cata durere trebuie sa fie in sufletul Aidei ca a pierdut-o pe Emma.
Iarta-ma nu vreau sa te instristez, nu de aceea am intrat aici.
Ma bucur sincer pt voi, astept sa pui mereu poze cu bebe adorabil.
Te imbratisez!
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
dianad spune:
Am intalnit de curand o mamica care mi-a vorbit numai zambet despre imensa dragoste pe care o poarta celor doi baietei ai ei, unul de un an si 7 luni, celalalt de 3-4 luni. Are 41 de ani si cand i-am spus ca e curajoasa sa aiba 2 copii cu asa diferenta mica de varsta intre ei mi-a spus ca nu conteaza asta pentru ea si ca se topeste de dragul lor mai ales ca la 35 de ani a pierdut 2 gemene: una s-a nascut moarta, iar cealalta a trait doar 3 ore. I-a fost greu, a reusit sa aiba primul baietel abia la 39 de ani si pe al doilea acum la 41. De ce va scriu asta: rar mi-a fost dat sa vad o mama mai calma si mai zambitoare decat ea. Si va doresc si voua, mamici greu incercate: Camy, Ayla, Aida, Lacramioara sa fiti in curand la fel de zambitoare si de impacate ca si aceasta mamica de care va scriu. DianaD & Alexandru
vias spune:
eu sunt bine acum, nu-mi vad capul de cate trebuei am de facut...
Cris lucreaza f mult, ajunge seara acasa prea obosit sa mai aibe grija de Flavius...mama e la mine dar nu prea am incredere ....nu stiu de ce ..iar eu sunt extrem de obosita...dar ma bucur ca il am langa mine, ma bucur ca am pe cine tine in brate, ma bucur pt fiecare zambet primit, pentru fiecare gangurit.
Luni face o luna Flavius...si in acelasi timp ar fi fost ziua onomastica a lui Darius ...cum spuneam ...un ochi rade si altul plange...
ingerasul Darius-Andrei
POZE