Darius-Andrei-vegheaza asupra fratiorului tau (10)
Raspunsuri - Pagina 10
dianad spune:
Multumim pentru noile poze . Am vazut ca omuletul incepe deja sa-si schimbe pozitia in somn, papa bine si e roz. Te-am vazut privindu-l topita de dragul lui si ma bucur enorm pentru tine ca ti-e dat sa traiesti asa bucurie.Sa auzim de acum numai de bine .DianaD & Alexandru
vias spune:
am mai pus poze...ca azi am iesit la plimbare...:)
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
Ayla21 spune:
Camy sunteti amandoi frumosi, si parca totusi cu tine seamana...eu nu-l cunosc bine pe tati lui. Dar nasucul ala in vant, e mortal, de la cine l-a mostenit?
Ma bucur cand pui poze, asa mult imi place sa-ti admir comoara.
Cu burtica nu-ti fa probleme, ca se duce ea, abia ce ai nascut, ai rabdare. Esti o mamica frumoasa, si sper, fericita, si cu burtica.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
Anina_n spune:
Felicitari, Cami !
Sunteti tare frumosi !
Sanatosi, frumosi si veseli sa fiti mereu !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mychydutza spune:
camy, ce bebelus frumos ai!!!!!!si ce fericita pari!!!!!!!abia asteptam ziua asta......sa vad soarele si pe strada ta!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
vias spune:
da...sunt fericita...nu-mi vine sa cred ca am un copilas al meu, e o dulceata, imi place fiecare lucru care-l face...
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
nikole spune:
Camyyyy, sunteti superbi.
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 20+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
dianad spune:
Sunt superbi si, din ce am citit la subiectul dedicat fulguletilor de 2009, fac ce ar trebui sa faca orice mama si bebe: se plimba, beau laptic, se vaita de colici...DianaD & Alexandru
Aurorra spune:
Camy,e minunat Flavius,dulce foc.Sa va traiasca si sa fie sanatos si sa va bucure cu nazbatiile lui!
Ma bucur asa tare ca esti fericita si ca il ai pe Flavius,se vede ca radiezi!Va doresc toate cele bune si sa faceti repede fratiorul sau surioara.
Aurora si duracell iubit Robert Matei
Ajutor pentru Robi
Robert Matei
Pozici
Mateut
happymum spune:
camy, vazut si eu pozici... tare frumos bebele tau... dar si tu...
sanatate multa.
sa continui sa zambesti ca tare bine iti sta.
Blog