Copii nostri speciali! *10*
Raspunsuri - Pagina 15
wnimra spune:
vera ms ms de informatii , abea astept sa il fac , cred ca fac doi ca sa imi ajunga, sau stai , compozitia ai impartit-o in doua tavi de chec?
Ideea e ca l-am privit mult si bine la amalia in poze ...Mihai a zis ca nu pare oauuu , i-am zis ca dupa ce il scot din cuptor o sa lesine de pofta , asa zicea si de tarta cu sunca , este bestiala, cred ca o sa pun si putina ceapa verde, mai mult pt decor , vad eu.
Azi mi-a facut fimiu un scandal la masa de am zis ca plec din casa , a mancat doar doua mese , una de doua cremoso cu 12 biscuiti si una de 3 sarmale cu o chifla , acum doarme rapus de situatie si de frica sa nu ii mai dau ceva de mancare cred.....face ca toate povestile de groaza , bai si e mare abea pot sa il mai tin , intelege tot si imi face un scandal , da din maini , picioare , misca capul sa ma fenteze, toata mancarea este oriunde numai in gura nu, in seara asta dupa ce am plans bine a mancat si el cu ochii in lacrimi , cred ca ii era mila de mine, l-am amenintat ca il dau afara din casa si nu il mai iubesc , si eu cretina...a urlat ca apucatul.
Gata am zis am zis .....acum ma bag la un film de desene animate , favoritele mele si ma ralaxez cu niste portocala ca merit si eu .
kiss you all
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
wnimra spune:
si sa nu uit
La multi ani Romania! o zi minunata tuturor romanilor
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
andru_mami spune:
La multi ani romanilor de pretutindeni!
sa aveti parte de o zi frumoasa,cu muuult soare,sa petreceti in stil romanesc ,cu tuica fiarta si fasole cu carnati;
pupici tuturor si muuuulta sanatate
POZE
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andru_mami La multi ani romanilor de pretutindeni! sa aveti parte de o zi frumoasa,cu muuult soare,sa petreceti in stil romanesc ,cu tuica fiarta si fasole cu carnati; pupici tuturor si muuuulta sanatate POZE |
Danke! asemenea si voua, sanatate si impliniri multe!
stilatelor, aveti grija de voi! pentru copii vostri deosebiti!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
babooo1979 spune:
La multi ani tuturor ce lor care poarta numele de Andrei si
Andreia multa sanadate si tot ce va dorit imi pare rau ca e cu intirziere
Am fost tare suparata ieri de ce a zis doctoru am plins toata ziua
si nu am spus la multi ani dar niciodata nu e tirziu
Andru-mami, Wnimra va multumesc pt incurajare dar nu
mai am nicio putere pt david decit sa ma rog la D-zeu
problema mare e la ochi sint afectati (are atrofie putin palida
si trebuie
oprite crizele )
Eu sint o fire care nu rezist si pling
doctoru mi-a zis nu mai plinge ca nu faci nimic
a zis sa mergem si la ochi cu el miine avem programare
babooo1979 spune:
Din graba lam trimis ma cert cu nepotu sa ma lase
mai aveam sa va spun cite ceva daca ma lasa revin mai tirziu
Va pup pe toate si pe puisori
si va doresc multa sanatate ca de ea avem nevoie
stefanut-08 spune:
Buna la toata lumea,
Cum ati petrecut de ziua tuturor romanilor? Noi am fost la bunici cu copiii.Stefanut sta mai mult in casa.Imi este tare frica sa nu raceasca si avit sa il scot daca nu trebuie neaparat.Orice infectie sau virus ii poate provoca o noua criza si ma tem.De ieri s-a mai linistit, nu mai e asa de agitat si reusim sa ne mai jucam un pic si sa il fac sa fie atent la mine.
Vreau sa merg la Oradea la 1 Mai.A fost careva dintre voi, cum se face programarea si cu cat timp inainte?? Dupa sarbatori daca nu e foarte frig as vrea sa mergem si acolo.La Bucuresti si Sibiu este programat tot pe anul viitor si as incerca in alta parte.Daca ma poate ajuta cineva cu date de contact si alte informatii referitoare la cest centru, astept.Multumesc anticipat!!!
Baboo - nu pot sa iti zic sa fii tare si sa incerci sa te inbarbatezi ca altfel nu se poate.Si eu plang pana nu mai pot, am zile cand nu pot vedea si vorbi cu nimeni dar apoi imi revin si asa merg mai departe.Foarte mult ma ajuta faptul ca am si un copilas fara probleme si asta imi da putere.
Vreau sa va mai povestesc si povestea unei bune prietene.Ne-am cunoscut acum 7 ani cand eram cu Ioana in spital.Ea avea baietelul bolnav de distrofie progresiva care era in coma din cauza unei encefalite.Dupa 2 ani s-a hotarat sa mai faca un copil sperand sa fie o fata.( boala se transmite numai la baieti).A nascut o fetita frumoasa dar care are aceeasi boala crunta.Sunt doar cateva cazuri de fete in lume care au aceasta boala si tocmai ei i s-a intamplat din nou.Acum baiatul are 14 ani si fetita 9.Tare puternica aceasta mamica.Cand simt ca nu mai pot o sun si e destul sa vorbim 2 minute si ma linistesc.Boala baiatului a evoluat tare, nu isi mai poate folosi deloc mainile.Medicul ia spus ca nu mai rezista decat maxim 4 luni.O admir mult ptr puterea ei si ca cu toate necazurile poate merge inainte si ma incurajeaza si pe mine de cate ori simt nevoia.I-am povestit despre voi si de atunci mereu vrea sa stie ce mai faceti.Ea nu are internet dar m-a rugat sa va scriu si povestea ei si sa va transmit multe salutari si putere sa mergeti cu toate necazurile inainte.
de la noi
andru_mami spune:
stefanut-in primul rand "jos palaria"in fata prietenei tale,sa ii spui ca eu una o admir fff mult,ca sa cresti 2 copii cu asa probleme e taree greu,eu una stiu cum e cu unul,darmite cu 2,nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva,si eu sa stii ca nu mai vreau sa fac tot de frica,sa nu mi se intample la fel,desi la andrei nu e genetic,a fost greseala medicala,dar...tot imi e tare frica;
eu personal ii transmit cat se poate sa fie puternica,desi cu 2 copii asa,sigur e destul de puternica,sa le dea d-zeu muulta sanatate tuturor si multa intelegere;
POZE
andru_mami spune:
cat despre ziua romanilor,am petrecut acasa,am fost la pranz la niste prieteni la masa-la mamaliga cu smantana si ou cu branza si carnati prajiti si carne prajita,asta am mancat la ei,iar pe seara eu am facut pizza ca nu aveam mancare gatita,ca am mai trebaluit prin casa,si nu am avut timp;
stefanut-cat despre voi,sa dea d-zeu sa nu mai faca bb crize,sa depasiti toate momentele grele din viata voastra,cu fruntea sus,sa va iubiti muult si sa aveti parte de tot ce va doriti voi;
cu multa rabdare si cu speranta vom invinge si noi,doar sperand...ca restul poate mai vine si de la DD;
va pupic dulce,aveti grija de voi,sa aud de bine si va doresc multa sanatate
POZE
andru_mami spune:
cat despre oradea,nu pot sa iti spun mai nimic,eu nu am fost deloc acolo,este foarte costisitor ptr noi,dar cred ca este tot cu programare,tot 2 saptamani dureaza programarea,stiu ca fac multe proceduri,dar au fost si multe mamici care se vaitau ca dupa cateva zile de bazin,copiii raceau si ii mutau pe pediatrie pana cand se faceau bine,si asta dura ,aproximativ,pana cand venea ziua de externare;
acum eu nu pot sa spun sigur ceva,mai intreaba si tu pe ici pe colo,si vezi daca iti convine sa mergi;
pupici si sanatate ca aveti nevoie ca si restul de copii cu probleme de altfel
POZE