Copii nostri speciali! *10*
Raspunsuri - Pagina 14
wnimra spune:
babooo si stefanut imi pare atat de rau , poate da domnul si piticii nu or sa mai faca crize , cu un tratament bun se opresc si incep sa evolueze.Stiu ca sunteti suparate si nimic nu va mai bucura , dar macar pt ei sa va construiti o stare de bine, va aduce mai multa armonie in fam si putin optimism.Nu exista nimic mai rau pe lumea asta decat sa ai copilul bolnav si sa nu il poti ajuta , fustrarea este atat de mare.Imi aduc aminte de mine si erau zile cand nu stiam pe ce planeta sunt , dar au trecut toate , au lasat urme adanci si azi pot sa zic ca tre' sa trec printr-o adevarata tragedie ca sa mai simt ceva.
Sper sa reusiti sa va intremati si sa o luati de la capat , lupta , rabdare si un ignor total pt soarta asta care uneori este atat de cruda cu cei pe care ii iubim, sa va incapatanati sa mergeti inainte si "cu cantec" cum se mai zice.
Va poop fetelor si sa aud vesti bune despre cei mici, doamne ajuta
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
wnimra spune:
La multi ani sa traiti cu numele , doua fete cucuiete ...Andreea fetita Mihaelei si Andreea fetita lui Babette
La multi ani sa traiti cu numele,Andrei flacaul lui Vera si ...Andrei baiatul lui Dodo-pui
La multi ani sa traiesti cu numele , Andreea printzesa lui Adriana
Va doresc tuturor sa va traiasca copiii cu numele , sa fie sanatosi si fericiti alaturi de voi si sa aveti parte de o zi superba...pupici la toti sarbatoritii
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
andru_mami spune:
e zi de party azi de sf. Andrei,nu?
pai atunci hai sa petrecem,si eu va poftesc la cate ceva din partea noastra
asa ca poftiti va rog si gustati cate ceva
La multi ani tuturor ce poarta numele de Andrei si Andreea,multa sanatate,sa fiti iubiti si sa vi se implineasca toate dorintele si sa fiti indrumati de d-zeu pe drumul cel bun
La multi aniAndreea-d-ra Mihaelei
La multi ani Andreea -dra Adrianei
La multi ani Andrei-puiut de Dodo
La multi ani Andreea-fata Cristinei(babette)
POZE
mdanicoleta spune:
la multi ani pentru toate andreele si toti andreii
sanatate ca e cea mai de pret
pupici si petrecere frumoasa
wnimra spune:
vera mi-au placut aranjamentele tale , arata super si le fur pt craciun...zi-mi cum ti-a iesit checul aperitiv , am vazut ca l-ai facut , da detalii , vreau sa fac de craciun ca este aspectuos si mai vreau si bulete de cascaval si niste chestii crocante din pui tot la aperitiv , muncesc putin dar dau super bine pe masa pe langa toba, lebar etc.
Si tortul e belea ..iami iami
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
nikena spune:
LA MULTI ANI, ANDREEA! (fiica Adrianei)
LA MULTI ANI, ANDREEA! (fiica Cristinei)
LA MULTI ANI , ANDREI! (baietelul Verei)
LA MULTI ANI, ANDREI! (baietelul lui Dodo-pui)
Sa va traiasca , sa fie sanatosi si fericiti, iar voi, mamicilor de copii speciali, sa imbatrinati frumos alaturi de ei si de o puzderie de nepotei!
Va pup si sa va distrati pe cinste!
andru_mami spune:
nikena-multumim mult de tot de urare,sa dea d-zeu sa fie bine ptr toti copiii,sa aiba parte de tot ce e mai frumos pe lume;
asemenea si voua,multa sanatate si tot ce va doriti voi de la viata sa vi se implineasca;
POZE
andru_mami spune:
Mady-merci de apreciere,adevarul sa stii ca au fost fff frumoase,ff apreciate,mai ales bucatarul,ce sa zic ,am fost la inaltime cu tot;
checul a iesit super bun,se face ff usor si ff repede,nu costa mult,si iese exact asa ca in reteta;
am fost chiar multumita de cum a iesit,eu am pus hartia de copt in 2 ca al meu arde de jos si l-am tinut cam 45-50 minute;
si tortul a fost ff bun,cu compozitie de amandina,ce mai ,totul a iesit exact cum mi-am dorit;
si bananele in ciocolata au iesit ff bune,ba chiar pot sa zic ca a cam fost bataie pe ele,nu am facut ff multe,dar au fost sufieciente ptr fiecare;
pupici la toata lumea si o seara placuta tuturor
pupici lui alex
POZE
andru_mami spune:
babooo-chiar nu am cuvinte in momente ca astea,ce sa zic,sa fii fff puternica,sa te tii tare,sa incerci sa zambesti in fata lui,si a sotului ca si el are nevoie de sprijin,si poate ca d-zeu o sa aiba grija de toti copilasi astia bolnavi si or sa aibe si ei parte de o viata mai buna;
pupici lui david si tie,si tine-te tare ca trebuie,tu insemni totul ptr el,ptr familia ta,si nu te poti da batuta;
doar asa il vei putea ajuta pe david,cu incredere in d-zeu si multa rabdare i putere vei trece peste tot.
o seara placuta si aveti grija de voi,orice ar fi
POZE