Copii nostri speciali! *10*
Raspunsuri - Pagina 13
mdanicoleta spune:
buna fetele
am aterizat si noi din spital
in ultimele zile fata mea manca la 2 ore si plangea de foame...ceea ce nu i se mai intamplase in aceasta viata a ei
sunt curioasa cat o sa o tina...a primit aminoacizi in vena...oare e de bine sau de rau?
nu se stie de la ce a vomat...cica de la alimente...
va pupam si o sa revin cand o sa-mi revin ca parca si eu sunt bolnava acum
andru_mami spune:
nico-imi pare tare rau ptr voi,ptr ioana cea mica si frumoasa;
si noi era sa o patim acum ceva timp,dar s-a lasat decat cu voma si un pic de temperatura,si a trecut ff repede,slava domnului ca nu a fost mai rau;
sanatate multa ioanei si tie putere sa depasiti momentul asta;
cat despre aminoacizi,nu stiu mare lucru,stiu ca si TONOTIL-N tot aminoacizi sunt,desi cred ca nu are cum sa ii faca rau;
pupici multi ptr voi,sa va faceti bine si aveti grija de voi
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
hello!
Noi prin zona ....am fost putin praf , sotul si-a dat demisia de la firma ca era chemat la o alta firma mai buna , cand sa se angajeze si sa preia zona afla ca cel care trebuia sa plece nu mai pleacaaaa......dupa 10 zile a renuntat cu parere de rau din partea sefilor ca nu aveau ce sa ii faca acelui om, asta e , in viata mai exista si chestii rele.
Dupa stres si nervi este chemat la un alt interviu pe care normal ca il ia si azi a semnat contracul de munca pe perioada nedeterminata , am plans de bucurie ,...daca nu se rezolva repede situatia trebuia sa traim din banii de operatie a lui Alex si era inacceptabil.
Acum nu imi doresc decat sa fie sanatos ca tare stresat a mai fost si noi la fel , vin sarbatorile si tre' sa instauram regimul de urgenta ....sa ne curga bucuria peste tot si colindele sa ne inunde casa , ce daca nu suntem chiar in STAS dar macar ne avem unuii pe altii si prieteni putini si buni care ne-au fost alaturi cu cate o vorba buna.
nico cat m-am gandit la voi, ma bucur ca sunteti ok si sper ca Ioana sa fie strong in continuare, sa ii curga terapie prin vene si de craciun sa darame bradul.
Aminoacizii sunt parti din ADN-ul uman,cel putin asa stiam eu , acum ce au bagat ei in vena nu stiu dar cred ca e de bine...poop la ioana si pe aminoacizii ei ....sa te faci bine repede si poop de la Dana cu muulta sanatate
baboooimi pare rau ca a iesit EEG-ul naspa, ma rog pt voi sa fie bine si macar la RMN sa iasa ce trebuie ca sa stiti unde sa actionati sau mai bine sa nu iasa nimic si crizele sa dispara, va poop
vera sper ca ti-a trecut starea proasta , daca nu sa o trimiti la mine sa ii dau bataie...poop la tine si la Andrei
nikena,adriana,asteryaro,Dodo,babette,miha,crismac,evelinele,paula,
stefanut,iona,kari....va pooop
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
wnimra spune:
Acum va invit la poze frumoase cu Alex , Vladut(nepotelul lu' Babette si Mihaita a lu' Miha
Mai am poze si cu Alex in noua lui piscina cu bile, in ea merge in 4 labe si sta muult mai mult in fundulet
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
andru_mami spune:
Mady-si eu poop la voi toti,starea aia naspa a mai trecut,dara venit alta;
azi am fost cu andrei ptr control la ochi ,la un centru destul de mare,si candajung acolo imi spune ca nu face la copii asa mici,sa merg la pediatru,si zic,pai pediatru nu e oftalmolog,si am plecat;
merg la alt cabinet si ma programeaza un domn ptr maine,si maii era o d-ra langa el,care tot spunea de zor ca nu crde ca dr. face la copii,si dl. zice ca s-ar putea sa nu stea si sa lasam pe mai tarziu,cand va mai creste,si eu zic,da ,eventual pe la vreo 15 ani;
plec si de acolo ,merg la alt cabinet,ca avem o groaza de cabinete,da nimeni nu se baga sa faca si la copii ca deee,este mai greu;
si aici d-ra imi spune ca dr. face si la copii,dar in fiecare miercuri,dar spre norocul nostru ,a avut loc si ptr noi azi,ca e miercuri,si mergem diseara la 18.00 sa vedem ce zice,sa ii vada fundul ochiului si eventual sa ii iau ochelari,chiar daca nu o sa ii tina,vad eu cum il pacalesc,asta e ,se uita fff urat si nu mai vrau sa mai astept pe mai tarziu;
asa ca mi-au facut astia niste nervi,si de nervi a pus un pui la ceau cu mujdei de usturoi,am mancat ,am baut un pahar de vin,i-am dat si lui andrei sa pape si acum mai forumesc si eu putin,nici de placinta nu mai am chef,am pus-o pe soacra sa faca,ca tot sta degeaba
restul fetelor,ce faceti?
sunteti bine?
mai dati si voi un semn pe aici sa stim si noi de voi
pupici la toate si o zi frumoas si muuuulta sanatate
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
si eu va invit la poze noi cu andrei
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
stefanut-08 spune:
Buna seara,
Nu am mai scris de cateva zile dar am citit in fiecare zi ce mai scrieti.
Wnimra - ma bucur ca sotul tau a semnat un nou contract de munca.Am vazut pozele cu Alex, super!!! Caut si eu ptr piticul meu o piscina cu bile dar inca nu am gasit.
Andru_mami - si pozele cu Andrei sunt frumoase.Am citit peripetiile despre consultatia oftalmologica, mare dezamagire acest sistem medical de la noi.
Puiul meu inca este destul de agitat si mofturici, inca nu s-a revenit la normal.Cred ca criza aceea l-a dat peste cap de tot.Nici noaptea nu doarme bine si ceva nou la el este ca nu prea mananca.A inceput sa pape mai mult la san.Imi este frica sa nu mai faca vreo criza, ma rog sa nu mai faca dar numai D-zeu stie.Pana acum de ce m-am temut mai tare de aia nu am scapat.Nu stiu daca v-am spus ca si Ioana a facut 2 crize.A doua oara a intrat in status mai bine de 10 ore apoi in coma ptr inca 3 saptamani.De aceea crizele sunt cel mai mare cosmar al meu.
Zilele astea sunt tare trista si orice as face numai nu pot iesi din starea asta.Toata lumea parca ma calca pe nervi si nu vreau sa vad pe nimeni.Numai Irina reuseste sa ma scoata din aceasta stare cu veselia ei.Zilele trecute m-a intrebat de ce nu mai rad ca inainte??Incerc din rasputeri sa o fac sa nu vada supararea mea dar nu reusesc mereu.
Baboo - ati facut RMN-ul? E totul bine? Puiutul tau face des crize??
la toate mamicile si la copilasii speciali
babooo1979 spune:
Buna ziua
Stefanut08 si david face crize niste scuturaturi si mai
ramine cu privirea fixa dar toate fractiuni de secunda
are zile cind nu face des mai rar si zile cind nu face deloc
Dar am observat de ceva timp e mai agitat si atunci se scutura de la oboseala nustiu ce sa mai zic
Doctorul a spus ca e destul de rau
Pe noi ne-a speriat cind a vazut EEG a oftat si a dat din cap
Am facut RMN dar luni mergem sa-l vada eu sint speriata
de ce scrie( va scriu si voua sa citit )
In regiunea cortico-subcorticala si lombara parieto-occipitala
si centii semiovali se evidentiaza leziuni bilaterale simetrice
sechelare gliotic-atrofice extinse(cu hipersemnal T2 sihiposemnal
Flair si T1 al zonelor necrotice si hipersemnal Flair al
zonelor extinse de glioza), cu largire secundara a coarnelor
posterioare si a trigonurilor ventriculilor laterali precum si a santurilor intergirale supraiacente.
Hipotrofie globala lobara occipito-parietala bilaterala si atrofie
a corpului calos in 1/3 posterioara.
Nu se evidentiaza depozite de hemosiderina posthemoragice
Leziuni sechelare gliotic-atrofice parieto-occipital
biemisferice
A seara plingeam si eu si sotu David se uita la noi si a
inceput si el sa plinga Am ajuns la concluzia ca numai D-zeu
il vindeca am sa ma rog in ori ce moment pt el
Nu sint instare sa mai fac nimic toata ziua pling si astept
ziua de luni sa vedem ce zice
De atita timp umblam cu David la noi in Timisoara si nu
cunosc alt doctor oras mare si un singur doctor bun
Va doresc multa sanatate si multe bucuri sa aveti
din partea puisorilor
va pup pe toate si pe puisori
stefanut-08 spune:
Buna seara,
Baboo - te inteleg ca te temi si nu te poti gandi la altceva.Numai D-zeu ii poate ajuta pe puiutii nostri.
Trebuie sa fim tari si sa mergem mai departe, poate or veni si zile mai bune ptr noi.La dat sfaturi sunt mai buna decat la pus in aplicare dar asta e...Astazi conduceam si eram asa de pierduta in gandurile mele ca am trecut peste calea ferata fara sa aud semnalele sonore.M-am speriat ingrozitor dupa ce am trecut si am auzit trenul ca nu era foarte departe.Trebuie sa fac ceva sa imi revin ca asa nu pot merge mai departe.
Astazi am fost la un profesor care are cunostinte in domeniul medicinii naturiste.Am zis sa incercam si acest fel de tratamente, macar nu au efecte adverse.In cel mai rau caz nu il ajuta dar nici rau nu ii face.
La gimnastica mergem de 3 ori pe saptamana, mai des nu se poate ca are multi pacienti.Am invatat cateva miscari si le repetam acasa mereu.
Apropierea sarbatorilor parca ma intristeaza si mai mult dar poate Irina cu veselia ei o sa ma faca sa mai uit de necazuri.
la toata lumea.
stefanut-08 spune:
lui Andrei, pui de Andu_mami.Multa sanatate ii doresc la puiut si multa putere ptr terapie.Si ptr mamica lui la fel!!!!
Distractie placuta la toata lumea!!!