Copii nostri speciali! *10*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

babooo-multumim ptr urari de sf. andrei;
imi pare tare rau ptr voi,stiu cum e ,te cred pe cuvant,dar nu putem face nimic ,suntem practic parca legati si de maini si de picioare cand vine vorba sa ne ajutam copiii;
si eu am fost cu andrei la control la ochi si mi-a zis ca nu ii putem pune ochelari ca e prea mic,ca nu coopereaza ca sa ne dam seama ce vede ci ce nu,de operatie nu poate fi vorba ca nu e problema oftalmo,este neurologica,operatia necesita anestezie si asta afecteaza creierul,care este si asa destul de afectat,asa ca nu ne ramane decat sa asteptam pana dupa 3,6 -4 ani,si ca s-ar putea ca el acum cu un ochi sa nu vada deloc sau vede ff putin,asa ca ce sa mai zic,ca si eu sunt fara cuvinte;
va pot spune decat sa fiti puternici,sa nu mai plangi ca nu rezolvi nimic,doar te distrugi psihic si fizic totodata,sa mergi inainte orice ar fi,si cu incredere in d-zeu poate va veni si vreme mai buna ptr toata lumea,si ptr voi,si ptr noi,trebuie doar sa speram si sa asteptam o minune;

il pupic pe david,va doresc muulta sanatate,fruntea sus si aveti grija de voi,este luna sarbatorilor,luna cadourilor si poate cu rugaciune avem noroc de o minune si noi

POZE

Mergi la inceput

restul fetelor pe unde umblati?
sunteti bine toate?
dati si voi o semnatura aici sa stim de voi si de copii

pupici tuturor ,o zi frumoasa si luna sabatorilor sa va aduca tot ce va doriti mai mult,sa va incalzeasca sufletele si sa va dea taria de a merge mai departe;

adriana,nikena,nicoleta,crismac,Dodo,kari,iona,babette,asteryaro,mady,mihaela-va pupic pe toate si sper din tot sufletul ca aceste sarbatori sa vina cu ceea ce va doriti voi mai mult,si poate mai treceti si pe aici,ca ne e dor de voi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Andru_mami multumesc mult pentru raspuns.Cu baile in bazin ai dreptate.Numai o raceala ne lipseste si sa stam prin spital pe acolo.Cred ca iarna nu e tare bine sa merg acolo.Caut si eu peste tot ptr ca simt ca trece timpul si nu facem destula recuperare.Acum macar avem un terapeut bun dar nu mi se pare destul.El ma indeamna sa merg la Oradea.Mai ramane Tg Mures, sa caut acolo adresa de contact.Cred ca Adriana mi-a spus de acest centru si ca e bun.
Stie cineva despre acest centru? A fost cineva acolo?Noi oricum locuim in capatul tarii, asa ca oriunde am vrea sa mergem e la fel de departe de casa.
O sa ii transmit prietenei mele mesajul tau.Situatia ei este cu adevarat tragica.
Cat despre al doilea copil eu sunt de parere sa iti faci curaj si sa mai faci un bebe.Si eu dupa ce mi-am pierdut fetita am zis ca nu mai vreau copii niciodata dar m-am razgandit si bine am facut.Irina este lumina din viata mea si imi da putere sa lupt si ptr Stefanut.Nu stiu de ce s-a intamplat sa avem iar un copilas cu probleme ptr ca nu e deloc sigur ca e ceva genetic, cel mai probabil este o coincidenta nefericita zic unii medici.Daca as fi aflat ca la Ioana a fost ceva genetic cred ca nu as fi riscat si nu as fi avut-o pe Irina in viata mea, asa ca mai bine asa.Poate da DD sa ne bucuram si noi candva asa cum bine spui tu.
Salutari la toate fetele care nu au scris in ultimul timp.
O seara placuta la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babooo1979 spune:

Buna fetelor
Stefanut08 eu am fost la Oradia de 3 ori si
pot sa-ti dau si nr.de tel.si la ce doctor sa mergi.gimnastica e foarte buna si se face si voyta .in salon sunt cite 4 paturi
ai si unde sa faci dus sa speli rufe este si curatenie
fata pe unde am mai fost
mincarea e buna la copii care nu mesteca bine le face paserat
pot sa ti spun si cu cine sa faci gimnastica. si noi vrem sa
mergem dupa sarbatori poate ne intilnim am vorbit
cu o mamica si am inteles seria incepe in 24 ianoarie
am fost la ochi cu david trebuie sa schimbe ochelari
pe mine ma framinta ca intelesasam ca mai tirziu nu o sa vada
si ne-a zis ca vede dar nu stie cit la suta vede si mai
tirziu poate vedea mai bine
andru-m ms pt incurajare imi prinde bine simt ca trebue sa merg
mai departe pt david de vineri tot visez ca nu mai
pot sa fac nimic ca trebuie sa mor dar parca sint
treaza in momentul acela ma trezesc si nu mai pot sa dorm pina
dimineata la sotu nici nu zic ca sa nul stresez e si el destul de
suparat.
de 2 luni nu am primit bani joi trebuie sa merg in audienta
la director sa vad daca rezolv ceva,mama mea nu se simte bine e departe nu pot sa merg la ea( Dr Tr Severin) mai ma supara si ea
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

fetelor hai la o coffe si un ceai

va doresc o zi buna

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata!!!!
Poftiti la fierbinte si buna!!!!Eu sunt la a doua portie acum.
Baboo - multumsc ptr raspuns.Poate imi scrii nr. telefon si numele doctorului si terapeutului ptr gimnastica.Eu pana pe 15 februarie nu pot sa merg ca sunt in sesiune, dar as vrea sa fac programarea sa mergem dupa.Cam cat costa 2 saptamani acolo???
Multa sanatate mamei tale si tie mult curaj si multa putere !!!

Mergi la inceput

buna!
iau si eu o cafea de la voi ca am o stare naspa,andrei s-a tot foit toata noaptea,se trezea,maraia,nu stiu ce a avut,si plus de asta cred ca imi vin si rusii,ma cam doare burta si parca sunt cam balonata,e prima luna cand imi vine dupa ce am renuntat la AC;
cat timp am luat AC nu am stiu ce e durere de burta sau balonare,dar am vrut sa renunt la ele,ca parca mai m-am ingrasat si m-am gandit ca poate e si de la astea;
de azi am hotarat sa pun un pic la slabit,sa mai renunt la paine si la tot ce tiner de fainoase,la dulciuri,prajeli si grasimi,si poate reusesc si eu ceva,ca sport nu prea am unde sa fac,poate niste abdomene,in rest,nu prea as avea ce;

pupici tuturor si o zi buna,la noi e cam nor,sta sa ploua si e cam frig;

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babooo1979 spune:

Buna ziua
Wnimra mi-ai zis odata ce sa fac cu david pt ochi nu am tinut
minte sa intreb doctorita te rog mai imi sp odata
Stefanut suna pe nr 0721875336.
am fost la alt neurolog cu rezultatul de la RMN si
ce sa zic mai bine nu mergeam pt ca mi-a zis ca
niciodata sa nu astept ca osa fie bine RMN
mai tare ma descurajat
Va doresc multa sanatate si putere
pupici la tota lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

babooo nici eu nu mai tin minte ce ti-am zis exact ....cred ca te referi la strabism....pt corectare foloseste ocluzor , se gaseste la farmacie , pui pe ochiul mai bun ca sa se indrepte cel bolnav , daca amandoi sunt blonavi pui cu schimbul, si control la ochi mai exact fondul de ochi.Daca mai e ceva sa ma intrebi ca si eu am memoria scurta .....poop piticul
Cat despre RMN si noua ne-a zis un dr la fel ....nu o sa aiba never ever nu RMN bun ....sunt leziuni, mai exact a ganglionilor bazali, care nu dispar , asta e , ce sa facem acum ....am luat-o putin din loc o perioada si dupa mi-am revenit.

Asa ca va zic la toate care treceti prin asa ceva si nu numai ...este bine "prin porumb" o vreme , asa se apara organismul cand nu mai putem suporta realitatea , dupa tre' sa iesim la lumina , apar alti demoni mai rai ....va pooop si sper din suflet sa va linistiti in curand stefanut si babooo

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

GATA!!!!

Am revenit de la hiperbara!!!!
Am lovit masina, am stat cu sotul meu o zi, si .... am plecat la.... recuperare la..... Zalau!!!!!

Sunt franta, dar fericita!

Vlad e bine, merge de o manuta acceptabil, e relaxat, mai linistit putin, mai receptiv!
Acum, sa stiti ca minuni nu apar asa repede, dar si personalul de aici recunoaste ca e diferenta fata de cum era in septembrie.

Acum mancam recuperare pe paine!!!
In ianuarie mai mergem si pe la gura ocnitei, si in februarie, mai vedem, dl dr spunea ca e posibil sa mai incercam odata, mergem pe indicatiile pe care le considera cele mai bune pt Vlad.

Sa stiti ca nu e gluma, nici nu trebuie sa credem ca daca face hiperbara, gata, se rezolva totul!
Dar intr-adevar sunt imbunatatiri!
Binecuvantata fie clipa cand s-a hotarat terapia pt Vlad!
Si binecuvantati fie cei ce ne-au ajutat indiferent sub ce forma!
Le multumesc tuturor si ma rog de sanatatea lor.
Fetelor din constanta, dupa atatea zile impreuna, mi-e dor de voi.
Va pup pe toate, sper sa ne mai vedem!

D-le doctor Ion, mii de multumiri! Si dvs si echipei dvs!
M-am simtit pe maini bune!

Fetelor, daca vreti mai multe detall, intrati pe "http://www.medicinahiperbara.ro/"!merita!!!!!

Mergi la inceput