FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)
Raspunsuri - Pagina 8
bytzi spune:
buna fetelor![]()
crystyna,poti sa-mi spui te rog care sint mai exact problemele la tine,inafara de ale sotului? sau la tine nu sint?voiai sa faci fiv pe CM natural sa nu mai bagi hormoni ?ai raspuns bine la stimulare la celelalte 3 fiv-uri?
iti doresc mult noroc pt ianuarie
yarrina,doamne ajuta sa fie ok de data asta
daria,5 zile lucratoare? sau cu tot cu sarbatori
nu mai am rabdare,CM na ti-a venit ,nu?doamne ajuta sa vii cu vesti bune
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
gabri-ela spune:
Le pup pe fetele mele dragi!!!!!!
yarrina sa dea DD ca peste doua saptamani sa vii cu un rezultat pozitiv la acest capitol. Avem mare nevoie pt ridicarea moralului. Mie nu mi-a zis dr I cati gigei au fost la momentul inseminarii, ci doar codul pe care l-am ales
bytzi sa nu renunti la lupta draga mea pt ca stiu ca intr-o zi o sa vina si la tine acel ingeras mult asteptat
inna, iuca ce va mai fac ingerasii? Cred ca sunt tare nazdravani.

cipcirip imi este tare dor de tine
Eu nu am noutati despre mine. Astept sa treaca timpul, anul acesta si sa merg si eu la un FIV. Ce stiti despre acea informatie pe care am auzit-o la TV, cum ca ni se va suporta material cate un zFIV sau o inseminare? Aveti mai multe informatii in acest sens? Trebuie facut un dosar nu? Ce se aude? Ar fi extraordinar sa se si intample asa ceva. Parca nu-mi vine sa cred ca este si adevarat.Parca nu mai cred nimic.
Pup toate fetele si nu mai enumar pt ca nu vreau sa omit pe cineva

gabri-ela spune:
daria multa, multa bafta si sa fie cu noroc de data asta. Pumnii sunt stransi tare ,tare. Te asteptam cu vesti
Pupici
daria76 spune:
Fetelor imi pare rau ca nu am putut sparge eu ghiata. N-a fost sa fie. Valoare 2,67 in ziua 9 dupa calculele mel ( 22.10 punctie, 27.10 embrio, 5.11 test). Ciclul parca are semne sa vina.
Sotul se simte f bine. Dupa interventie a stat 1 zi in spital, a 2 a condus 300 km, 3 zile medical, apoi serviciu ca am papat toti banii. Nu stiu ce nu a mers.Precizez ca nu am luat absolut nici un medicament decat utrogestan.
andrabirni spune:
Daria, nu trebuie sa abandonam lupta....vom reusi.
Gabri-ela, nu mai stiam nimic de tine.
Fetelor, trebuie sa reusim.Cu o gandire pozitiva, vom pleca cu un alt tonus in urmatorul hop.
crystyna75 spune:
Bytzi, la noi e doar oligoaste...in rest e o.k. am facut de toate:histerosalpingografie, laparoscopie. nu inteleg de ce mama naibii nu se prinde..
cipcirip spune:
Fetelor 

m-am intors inseminata
. Sper ca dc DD imi va da o alta sarcina sa o pot tzine 9 luni.
Gabriela
shi mie mi-a fost dor de voi. Am luat o pauza dupa ultimul esec.
Bytzi

Andra
sper sa primesti un cadou frumos de sarbatori
Daria
BHCG-ul ala nu-i deloc de lepadat in zi 9, vezi dc se dubleaza la 48 ore. Sa nu renunti la tratam de sustinere!!!
Cirip
bytzi spune:
heiiiiiiiii aparu si cip
sa fie cu noroc dragutza mea si sa stea 9 luni in burtik la mami

crystyna,ce sa zic...asa a fost si la mine la inseminari si nu a fost sa fie ,dr Ispasoiu ,mi-a zis ca toate sint dictate de acolo de sus si in cazul nostru chiar nu vrea sa se intimple

eu sper din suflet ca la urmatoarea incercare sa se lase cu bebei
daria,offfffff,imi dau seama ce e in sufletul tau,nimik nu iti poate alina durerea,te imbratisez draga mea
simonete,unde ai disparut,hai hopa sus,scutura-te bine si inapoi la lupta,nimik nu se rezolva de la sine,te pup si te imbratisez draga mea
mie mi-e tare dor de dodo,nu mai stiu nimik de ea

dodo,hai zi-ne si noua 2 vorbe,chiar ne-ai parasit de tot
gabi si de tine imi era dor,disparusei de tot
va pup pe toate
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
Maya_I spune:
Buna, ce ma bucur ca au revenit fetele, Cip si Gabi si ma bucur pentru ca vad forte proaspete... Parca se intampla ceva, ceva bun de tot, lucrurile se misca... bravo, astept numai vesti minunate de bebei muuuuulti si nu prea cuminti.
Cip, sa fie intr-un ceas bun si cu test pozitiv peste 9 zile. Meriti,
Ne-a fost dor de tine.
Daria,
, poate nu e totul pierdut! Oricum daca nu e acum sigur vei reusi la urmatoarea.
Gabi, cum stai cu moralul?
yarrina, ceva semne?
Bytzi, 
va pup pe toate, fara discriminare ![]()