FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)
Raspunsuri - Pagina 9
Maya_I spune:
Gabi, referitor la intrebarea ta despre FIV gratuit, inca nu se stie nimic sigur. Au pus niste conditii pentru a beneficia de acest FIV gratuit, dar ele sunt inacceptabile, niste ineptii, care oricum nu stim daca pot fi aplicate, ca doar stim cum functioneaza lucrurile in Romania... probabil ca nu a fost decat o masura electorala care nu a gasit adepti. Acum se asteapta, deja nu se mai vorbeste despre asta. Cine stie, poate se va aplica vreodata, dar eu cred ca vor invoca peste cateva luni lipsa de fonduri si totul va fi dat uitarii, cum se intampla la noi. Cica trebuie sa-ti faci un dosar si sa aduci printre altele si dovezi ca ai cel putin 3 ani de infertilitate. Poate altcineva o sa te lamureasca mai bine.
inna30 spune:
daria 76 nu te lua dupa analiza, si eu la fel am facut in z10 si am avut valoare 2, si de fapt eram gravi...pe test mi-a iesit fdf slab pozitiv dupa cateva min, am zis ca e in capul meu..deci pana nu iti vine stai linistita, eu nu cred in analiza pt ca asa am patit si eu..val 2 m-a dezamagit si de fapt bebe era in burtica.pup si succes
gabri-ela pupam, suntem bine, creste si suntem ff obraznici, mergem si cercetam toata casa si intram peste tot.
ciripica succes iubira, doamne ajuta sa fie bine, va fi sigur de data asta..am o presimtire..pup
bytzi

va pup pe toate, si trebuie sa fie o reuysita la acest nou capitol, pupam si numai bine.
cipcirip spune:
Fetelor
mi-e frica de un alt eshec
. Va multzumesc ca suntezi alaturi de mine 

Sunt zi 5 de la IA shi am deja semne de
. Aseara am simtzit 2 impunsaturi in uter in partea stanga
. Sunt f devreme ac simptome dar au o explicathie, am facut IA-ul pe CM natural si la 4 ore de la Pregnyl a inceput sa ma doara ovarul drept pe care aveam foliculul de 19,6mm. A-2a zi dimineata la 11 tb sa fac inseminarea shi am sunat sa spun ca vreau o eco, drept urmare nu m-au ashteptat cu gigeii preparatzi. La eco dr doar mi-a spus ca fol e inca acolo nu mi-a spus shi dimensiunile lui si ziua urmatoare ma intrebam dc nu cumva ce a vazut ea era un alt fol mai mic de 15mm care il aveam tot pe ovarul ala
. Si uite asa am inceput sa-mi fac tot felul de ganduri, ca dc nu a reushit sa se intalnesca
cu outzul meu... ca dc e prea imbatranit shi nu o sa fie o fertilizare cu succes... Fol cred ca s-a spart joi la ora 15-16 (pregnylul a fost la ora 11 dimi) shi inseminarea am facut-o vineri la ora 14. Deci dc ce simt eu acum sunt semne de
at outzul s-a intalnit cu
pe la jumatatea trompelor sau mai aproape de uter shi calatoria lor impreuna a fost mai scurta.
Cine tzine shampaniile la frigider?
tooooaaaaate fetele
Cirip
raluca30 spune:
bune fetelor!
mai sunt si eu pe aici ,
,in caz ca m-ati uitat eu nu va uit![]()
bine ai revenit cipcirip sa fie cu noroc de data asta si nu stiu cum fac eu dar iar m-am nimerit in aceeasi perioada cu tine la inseminare ...eu am facut o nebunie de inseminare ieri...am tinut mortis sa incerc cu "picatura chinezeasca" a sotului meu..1,5ml cu aprox 500mii de gigei doar..dr a zis ca sunt sanse f mici,am facut-o si fara stimulare cu folicul de 18...acum sa vedem...stiu ca e 0,1 sanse la un miliard..dar cine stie,mai incerc si luna viitoare...apoi nu stiu iau o pauza f f f lunga...intre timp sper sa citesc vesti f bune pe aici la noi..
va pup pe toate
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca30 bune fetelor! mai sunt si eu pe aici , bine ai revenit cipcirip sa fie cu noroc de data asta si nu stiu cum fac eu dar iar m-am nimerit in aceeasi perioada cu tine la inseminare ...eu am facut o nebunie de inseminare ieri...am tinut mortis sa incerc cu "picatura chinezeasca" a sotului meu..1,5ml cu aprox 500mii de gigei doar..dr a zis ca sunt sanse f mici,am facut-o si fara stimulare cu folicul de 18...acum sa vedem...stiu ca e 0,1 sanse la un miliard..dar cine stie,mai incerc si luna viitoare...apoi nu stiu iau o pauza f f f lunga...intre timp sper sa citesc vesti f bune pe aici la noi.. va pup pe toate ![]() |
Raluca, sa fie intr-un ceas bun! Cine stie de unde sare iepurele si chiar ramai graviduta in ciuda celor 500 mii. Iti dorim muuuult succes, sa se prinda unul. Unde te duci? Tonul tau suna atat de definitv. Sper ca nu ne parasesti. Vrem sa fim alaturi de yine si tu sa fii alaturi de noi

Cip, ne plac semnele tale de gravideala
gabri-ela spune:
Fetelor ce ma bucur ca este tare multa activitate aici la noi acum la sfarsit de an.
Am o mare presimtire.......nu stiu dar am convingerea ca peste vreo doua saptamani o sa fie mare sarbatoare la acest capitol. Cred ca o sa ma imbat de bucurie cand o sa vad de reusitele lui Cip, yarrina, raluca
daria nu-ti pierde nadejdea pana nu vin uratii, dupa cum a spus si inna nu este totul pierdut. Bafta multa!
Cip unde ai facut inseminarea si cu cine? O SA FIE BINE DE DATA ASTA, AI SA VEZI.
Pupici pt toate fetele

bytzi spune:
uauuuuuuu raluca ,ce vesteeeeeeee
sa dea dumnezeu sa fie bine,hmmmmmmm si sa nu ne zici noua nimik![]()
draga mea ,inseamna ca ai avut tu dreptate ca in sperma care revine din cind in cind sint si spermatozoizi,probabil sint asa putini ca si cantitatea de sperma e mica
tot la MNL ai facut IA ?
la un ICSI te-ai gindit?cu sperma sotului?
dragutza mea,nu pot decit sa-ti doresc mult mult noroc 
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
bytzi spune:
cip,nu-ti mai bate capul ca bebe e in burtik
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
yarrina spune:
Cip si eu tot in Z5 sunt.
Ne testam impreuna.
Gabi sper sa ai gura aurita...deocamdata nu simt nimic...
Raluca sa fie cu noroc! Stii ca doar 1 trebuie sa razbata...nu toti 500 de mii...asa ca asteptam vesti bune. 
Maya nu am nici un semn...in afara de sani durerosi pe care ii am in fiecare luna inainte de CM...deci asta nu-i un semn.