FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

rodicuta multumesc frumos pt urari. da o sa fie ziua mea peste cateva zile, mai adaug un an si fara nici un rezultat in lupta pe care o duc...
bytzi ms mult de tot pt informatiile pt FIV. Eu stiu ca un Ungaria este 322.000 Ft fiv-ul, undeva la vreo 52-53 mil fara tratament. Sper sa nu ma coste tratamentul foate mult ca sincera sa fiu tare greu reusim sa punem banutii la pusculita si in februarie trebuie sa o iau de la capat si cu analizele ca mi s-a invechit dosarul. Cand eram in Ungaria stiu ca imi povesteau unele fete care faceau fiv acolo ca Zadori da tratamentul doar pe 2 zile, nu pe mai multe si te cheama apoi la monitorizare, cum ziceai si tu, analize sange si eco. Asta imi place f mult la ei, ca nu te indoapa cu hormoni si ca iti verifica permanent analizele hormonale.
Ma batea gandul sa merg si eu pe Sibiu la Dr Ispasoiu, dar tinand cont ca am fost pacienta Dr Mutuliga nu stiu cum ar da....
yarrina sa dea Dumnezeu ca de data asta sa fie cu noroc inseminarea si sa vii cu vesti bune de la Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,sper din suflet sa vii cu un bhcg pozitiv,alea de urina nu sint intotdeauna ok,nu te descuraja,in plus ai si 5 puiuti care asteapta
doamne 5 zileeeeeeee chiar ca mori asteptind
doamne ajuta sa vii cu vesti bune

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

Buna Bytzi! Am fost la consultatie la Gynera si m-a convins d.na dr. sa mai fac inca un fiv cu stimulare. psihic sunt pregatita, ceea ce e mai important!!! la Sibiu nu am mai fost. dar soarta tot imi joaca feste: am facut 2 diphereline si a venit un nenorocit de fax la serviciu care interzice sa se mai aprobe concedii medicale....asa ca am oprit totul si reincep in ianuarie...am avut o discutie cu dr. si despre inseminare cu donor ,ca o varianta in caz de esec..nu stiu ce sa zic ..sufletul meu cam 50% accepta...of ce greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage aspirante, va tin pumnii si sper sa spargem gheata si sa avem de Craciun un cadou frumos.Daria, cum se simte sotul dupa biopsie?Imi poti da mai multe amanunte?Ma gandesc sa iau in calcul si Sibiul, daca sotul va mai vrea...
Bytzi,Diana, Rodicutz,Yarrina, DariaCrystyna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna iubitele mele
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine. M-am intors plina de speranta din nou. Cand am ajuns la Sibiu dr I a zis ca vrea sa ma mai vada si el o data la eco sa se asigure cu ochii lui ca totul este in regula. Este atat de dedicat omul acesta...nu am cuvinte! La eco mi-am vazut foliculii grasani...2 pe OD, de 22 si 21 mm si unul mai mic pe OS de 16mm. Mi-a zis ca se poate sparge si cel de 16 chiar daca este mai mic. Era super aglomerat la clinica...deja sunt din ce in ce mai multe femei care vin acolo...cat am stat eu acolo dr I facuse 4 interventii...nu stiu daca inseminari toate...dar erau 4 femei in rezerve.
Inseminarea a decurs foarte bine...de data asta am avut 12 milioane de gigei..mai mult decat primele 2 incercari.
Iar s-a aratat optimist dr I...iar mi-a explicat ca nu am nevoie de FIV...ca i-am zis ca in ianuarie vin pentru asta daca nu-mi reuseste si nu-i deloc de acord cu mine dar ma intelege ca-s frustrata ca raspund f bine la tratament...toate merg in conditii ideale si totusi nu se prinde...Nu stiu ce sa zic...vorba asistentei care este si ea o draguta...toate sunt coordonate de Sus...daca el spune ca bebe tre sa se nasca in ziua X degeaba ne chinuim noi sa vina acum.
Sper sa fie cu noroc a treia oara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Yarrina-Doamne ajuta sa fie bebe de data aceasta,sper sa fie inseminarea norocoasa,te asteptam cu II liniute neaparat

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bun gasit dragele mele!
Yarrina-bine te-ai (v-ati) intors acasa! Ma bucur ca a decurs totul bine si cred ca esti si tu mai linistita ca ti-a facut si eco inainte.Deci ...peste 14 zile te asteptam cu un test pozitiv!
. N-am inteles faza cu gigeii! Cum adica, ti-a zis dr.I cate milioane sunt sau ai intrebat tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

La multi ani celor care purtati numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sper fetelor sa vad dublu peste 14 zile.
Da Rodi, de fiecare data mi-a zis cati sunt. Inainte de inseminare imi spune codul si numarul de gigei. Ca sa fim siguri ca e mostra buna presupun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna, fetele, pe toate

Yarrina, sa fie intr-un ceas bun si neaparat cu ochisori!

Daria, ai vesti pt noi?

Mergi la inceput