FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)
Raspunsuri - Pagina 6
rodicuta32 spune:
Bun gasit dragele mele!
Yarrina -te-au sunat de la clinica? Eu una, dupa ce am patit luna trecuta ,n-as mai risca cu monitorizari in alta parte decat la ei.Bine, la Iasi poate e altceva. Acuma stau sa ma gandesc daca in septembrie cand am facut inseminarea,am avut intra-adevar folicul, pentru ca acolo nu mi-au mai facut eco,imi facusem deja pregnyl-ul si nici nu s-a uitat la poza,ci s-au bazat pe ce le-am comunicat eu telefonic.
Eu zic sa mergi cat de repede la Sibiu,cel tarziu maine sa fii acolo.
bytzi spune:
rodicutza,chiar daca nu ti-a mai facut eco transvaginal ,a vazut el foliculul la eco din timpul inseminarii,nu cred ca-ti facea IA fara folicul![]()
eu tot timpul il intrebam pe dr I in timpul inseminarii mai e foliculul sau s-a spart![]()
yarrina,vesti?
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
rodicuta32 spune:
Eu sunt in prima zi de ciclu.Mi-a venit exact la 3 zile dupa ce am terminat duphastonul ,ca si luna trecuta.
Oricum ,pana dupa sarbatori nu mai merg nicaieri.
Andra-vezi ca exista si Gonal la pen de 900ui;costa in jur de 13 milioane,vezi cum iesi mai bine.Eu am avut pen de 300ui si apoi am continuat cu fiole de 75 ui,dar pot sa-ti zic ca e mai usor de administrat cu pen-ul si e si mai putin dureros (ca e mai putina cantitatea de solutie).Bafta la injectat!
Bytzi-speram sa fie de bun augur schimbarea florilor din buchetul ce ni l-ai oferit
!
Diana -iti doresc casa de piatra in continuare , alaturi de sotul tau,sa fiti mereu impreuna si...la multi ani!Am inteles ca e ziua ta in curand, nu?
yarrina spune:
Am vorbit cu dr si ne-am uitat simultan pe poza si am avut dreptate. Sunt mai ceva ca doctorita!
Intr-adevar ea imi masurase valoarea cea mai mare nu bidimensional...m-a felicitat si dr pentru observatie. Azi la ora 14 fac Ovitrelle si maine la 14 inseminarea! 

Ma duc sa pap ceva si vorbim mai acus.
bytzi spune:
yarrina,vezi poate poti vorbi cu dr sa-ti faca o eco transvaginala inainte sa-ti umpli vezica
sa vedeti exact care sint dimensiunile
scuza-ma ca sint asa de neincrezatoare![]()
totusi am citit intr-un articol ca hcg se administreaza cind fol este >17mm sau =cu 17mm(nu's de unde sa pun semnul mai mare sau egal
),sper sa fie ok,dar daca erau mai mici aveai timp sa faci inseminarea simbata![]()
bafta oricum,asa e cind faci eco in alta parte mai mult te incurca
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
andrabirni spune:
Rodicut, pentru 4 zile mi-am cumparat gonal.Sa vad luni la monitorizare ce imi va mai da dr, si in functie de doze, imi voi lua pen.
yarrina spune:
Pai da..valorile normale erau de fapt unul de 16mm si unul de 17 mm. La mine cresc foarte repede...cam 2 mm pe zi. S-a uitat si dr pe istoricul meu si mi-a zis sa pot sa sar peste eco azi si sa fac Pregnyl sau Ovitrelle la 14. Nu va pot explica cat am cautat Pregnyl....am innebunit!!!! Nu se gaseste nicaieri!!!!Abia am gasit Ovitrelle la Iasi..mi-a luat sora mea...imi trimite cu maxi taxi...o intreaga nebuneala. Era ora 12 si eu gaseama nicaieri si la ora 14 trebuia sa-l fac. Deja ma pregateam sa-l sunt pe dr sa-i spun ca vin azi la el ca nu gasesc. 
Mori cu zile intr-un oras mic...nu gasesti nimic.
rodicuta32 spune:
Yarrina-ai facut ovitrelle? Cum se face ,tot ca si pregnyl-ul?
Iti tin pumnii pentru maine!
Sa dea Dumnezeu sa reusesti!
Drum bun si sa te intorci cu gemenasi la purtator
!
yarrina spune:
Da, e o seringa preumpluta...doar scoti sigiliu si o faci. Din cate imi amintesc Pregnylul era o fiola...si mi-a facut asistenta combinatia si seringa de la ei.
Multumesc de incurajari.
Plec plina de sperante...sper sa fie cu noroc cifra 3.
daria76 spune:
Facut azi bhcg, dar rezultatul peste......5 zile
.Mori cu zile intr-un oras mic. Facut test de urina, bineinteles negativ.