FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)
Raspunsuri - Pagina 19
bytzi spune:
andra,zi-mi si mie te rog,cite ui sint de fapt intr-o fiola de 300ui gonal?
gonalul are pen la fel ca puregonul?si apoi cumperi doar fiole pt inlocuire?sau fiecare fiola e cu penul lui?cit costa 500ron?
stii celelalte de 450ui ,900ui cit costa?dar cea de 75 ui?
hai ca te-am inebunit cu intrebarile![]()
pup
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
Maya_I spune:
Buna, sunt si eu pe-aici, 
Maine o sa incerc si eu sa ajung la banca.
Cip,
, e prea devreme sa faci testul de urina.
Yarrina,
ca si Cip, pana nu vedeti rosu nu se stie niciodata, asa ca sperati in continuare.
Andra, esti emotionata pt maine?
. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Bytzi,
, deci asa,din ianuarie o sa-ti tinem pumnii.
Copilutzu, si eu sunt de acord cu fetele, sa incerci un IAD. Dupa sarbatori si eu o sa umblu pe la Giulesti, poate ne vedem pe-acolo sau ne nimerim la acelasi dr.
Fetelor, ce ziceti, daca as incerca si eu, de exemplu luna viitoare, o stimulare cu Closty, de capul meu? Acum vreo 4 ani, mi-a mai recomandat dr la care mergeam Closty, din z5-9, dar n-a dat rezultat, fireste. Ce parere aveti? Poate sa-mi faca rau?
bytzi spune:
maya,rau ?nuuuu...
dar fa schema din z3-7 vei raspunde mult mai bine si eu am facut-o pe aia din z5-9 dar nu a mers ,am avut un fol de 18mm in z12 cu aia din z3-7 (am luat 2 zi)am avut un fol de 25 in z9
bafta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
Maya_I spune:
Bytzi,
, mai trebuie luat sau facut ceva? Parca mi-aduc vag aminte ca atunci imi daduse de luat si Bromcriptina...
A, si la Closty scria pe prospect ca mai mult de doua-trei luni nu se ia... e adevarat?
copilutzu spune:
Iuca
analizele hormonale sunt bune ( prea bune zicea dr. Dracea ptr. varsta mea). Ce-i drept ,.. nu le-am mai repetat dupa FIV.
Le caut zilele astea si scriu atunci. ( le-am ascuns bine… bine…
)
Bytzisor la monitorizarile facute ptr. IAD aveam mereu cate un outz doua… fara stimulare . Am baut decat ceai de cretisoara …
Aaa si am mai luat Maca .
Cipishor dupa sarbatorile de iarna as vrea sa incep.
Maya mergem de manutza .. si eu tot dupa sarbatori m-am gandit sa merg.
andrabirni spune:
Bytzi,in fiola de 300 ui de puregon, sunt 425 de ui.Mie mi-a placut f mult penul de la puregon, e f usor de manevrat fata de cel cu gonal f, care mi s-a parut f dificil.
Fiola de gonal f de 75ui costa 85 lei la farmacia Tei.Tot acolo gasesti mai ieftin si puregonul, si gonalul f.
Nu stiu cate ui sunt in plus la gonalul f de 300.Costa cam 500 ron.Tot la farmacia Tei il gasesti mai ieftin, sau la Help Net daca ai card.
Va multumesc tuturor pentru sustinereBytzi, Maya, Cip,Simonete,Rodicutz,Diana,Yarrina,Copilutzu, 

cipcirip spune:
Succes maine la punctzie Andrabirni
, tzi-am trimis datele lui Monty
pe PM. Credeam ca ai shi plecat catre Buc cu aglomeratzia care este din cauza grevei. Ai grija, sa ajungi la timp la clinica.
Bytzi
nu shtiu cum reactzionez la puregon, mi-e frica sa fac experimente . Pana in ianuarie ma decid ce fac, poate fac tot pe CM natural dar fac pregnyl odata cu inseminarea sau cu cateva ore inainte de inseminare. Dar... pt ca vad ca eshti la punct cu capitolul stimulari, dc fac 2 doze de pregnyl ce se intampla? Se sparg mai repede sau mai greu ? Ca ash face 2 doze cu 4 ore inainte de inseminare
... ce zici??
Monty
azi am fost la banca, sa fie cu noroc shi sa ne faci nashici
... sa shtii ca venim toate la botez
, nu-i asha fetelor
?
Copilutzu
ia baga tu o cercetare cu Ion Ionutz ca poate ma reorientez, ii dau cu flit lui Mutuliga dc imi mai gresheshte inseminarea inca oadata![]()
Yarrina
cand faci beta? Tzin pumnii.
Eu o repet vineri dar nu cred ca mai e vre-o sperantza dar uite asha sa mai arunc nishte banutzi.
Cirip
iuca spune:
andra iti tin pumnii stransi sa iasa totul bine
cip eu tot 2 doze de pregnyl am facut
copilutzu pai daca ai hormonalele bune si raspunzi bine la stimulare eu cred ca ai sanse destul de mari. Ma gandesc cu o stimulare ai avea foliculi pe ambele ovare, avand doar o trompa buna ar fi sansele mai mari.
Yarrina e devreme ptr simptome. Acum se confunda usor simptomele de CM cu cele de sarcina.
maya eu tot din z3 stiu ca se incepe closty
bytzi la ce schema de stimulare te gandesti?
Va 
pe toate cu drag
yarrina spune:
Neata iubitele mele!
Andra iti tinem pumnii!! Sa fie cu noroc si te asteptam sa ne povestesti. 
Cip nu fac beta, voi dace un test vineri dimineata de urina si apoi vom vedea daca e nevoie de beta. Tu ai facut doar beta sau ai incercat si test de urina?
Iuca sa dea Doamnu sa fie simptome de sarcina. Inca n-a aparut maroneala de rigoare asa ca mai pot spera. Deocamdata ma dor sanii in continuare si burta din cand in cand.