FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata
V-am ascultat sfatul si iau duphaston pana la test. Ma simt bine de la el ca-mi diminuiaza simptomele de CM. Duminica l-am laut tarziu si m-am trezit cu o durere de burta care nu m-a lasat pana nu am luat pastiluta. Oricum nu va fi nimic...presimt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cip
nu stiu ce sa zic de stimulare cu inhibare pt inseminare
dr oricum nu vor fi deacord ,doar daca vei face tu inhibarea fara sa stie ei
inhibarea cu antagonisti(cetrodine,orgalutran )se introduce in protocol atunci cind foliculii au dimensiuni de 13-14mm
Sibiul folosesc orgalutran
dar doza de 37,5ui gonal e prea mica,nu stiu daca vei obtine 2 foliculi,stii rodicutza ce a patit ca nu mai cresteau si pe CM natural ea ovula cu un fol mult mai frumos si mult mai devreme
ar fi bine sa mergi macar pe 75ui gonal si daca ai 2 foliculi bagi orgalutran,dar stii ca-l mai incetineste pe al mai mare din crestere si se lungeste perioada de stimulare
acum vezi cum te hotarasti tu,in ianuarie fac si io stimulare

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Bravo Bytzi!! Sa nu te lasi batuta!!! Tre sa fie macar un folicul acolo! Poate ne intalnim la Sibiu la FIV.

Mergi la inceput

yarrina,tu tre sa fii acum gravi ,lasa fiv-ul pt altii ,mai in virsta,eu tin pumnii in continuare

simonete,imi pare tare rau pt TSH tau,offf mama lui...acu a scazut prea mult...eu zic sa mai scazi din eutirox ca pina ajungi la dr....jale
azi incerc sa-ti scriu un mail ,ca vad ca nu dau deloc de tine,sper sa am timp

copilutzu,dr Ion Ionut are si cab privat tel 0213130424 str Atelierului nr 22 (linga gara de nord),poti sa te programezi si la Giuli ,dar eu zic ca la cab poti sta mai bine de vorba cu el

monty,tu vrei sa faci pe CM natural sau sa faci o stimulare cu closty?din z3-7....daca vrei sa faci cu closty eu am niste pastilutze de klimadynon(estrogeni naturali)care mi le-a rec dr Ispasoiu in concomitent cu closty pt a nu se subtia prea tare endometrul,eu nu le-am mai putut lua cind am facut stimularea cu closty fiindca a trebuit sa-mi fac FSH si ar fi fost influentat de estrogeni,asta se ia cite 2 pastilutze din z1-12,a luat si simonete,cind a facut stimulare cu closty,el asa recomanda,daca vrei....
am o sacosica de pastilutze ramase si vreau sa le donez ca e pacat sa ramina degeaba...

pup toate fetele

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Nu sunt...ma doare si spatele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Yarrina, poate totusi e de la sarcina, durerea de spate...Gandeste pozitiv.
Bytzi, trimite-mi si mie adresa pt Monty.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

yarrina a cata zi de la inseminare esti?
bytzi ma bucur ca te gandesti iar la o stimulare. Sa nu mai iei nici-o AC.
copilutzuma bucur ca esti mai optimista. Cand am nascut eu era o femeie de 41 de ani care a nascut. Daca ai face stimulare poate sunt sanse mai mari. Cat ai FSH-ul?
cip

Mergi la inceput

andra,cip e cu intiativa,vei primi contul lui monty

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

andra,iti doresc mult ,mult noroc pt miine ,chiar ai nevoie de mult noroc ,sa dea dumnezeu ca sperm. sa fie ok la dezghetare,imi inchipui cite emotii tre sa ai...

cip,imi veni o idee,ca sa bagi mai putini hormoni,ai putea incerca cu 50 ui puregon,la Omini Iasi ei lucreaza numai cu puregon si doza recomandata la paciente este de 50 ui la toate
acum sa nu crezi ca-ti bat apropo la ce am scris eu la semnatura,vorbesc serios

copilutzu,daca mergi la Ion Ionut cere-i sa faci o stimulare,tu raspunzi f bine la stimulari(mie mi-e si rusinica de a raspunsul meu ,fata de al tau) asa ai avea mai multe sanse,dupa cit il cunosc eu pe dr este maleabil cred ca va fi deacord

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Iuca sunt in Z11.

Mergi la inceput