FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)
Raspunsuri - Pagina 17
rodicuta32 spune:
Monty,Cip -primit PM-ul de la voi!
Yarrina-nu te grabi cu ziua 1! Nu poti fi atat de sigura ca nu e bebe!
Scuze, sunt pe fuga! Va pupacesc pe toate !
simonete spune:
Am primit si eu pm ,Cip !!
Merge ingrozitor de greu internetul asta azi, astept cate 2 min. sa se deschida o pagina .......in ritmul asta vine pensioara si eu nu mai citesc nici 2 pagini.
gabri-ela spune:
Gata fetelor am reusit azi sa trimit banii. Monty ai sa vezi ca de data asta va fi bine.....multa, multa bafta

Pupici pt toate fetele
cipcirip spune:
Am facut BHCG azi zi 11 si am o val mica 0.653 ... nu a fost sa fie de data asta. O repet poimaine si dc se dubleaza mai am o speranta mica dar e f f f mica.
Monty
maine ajung la banca, azi nu am putut.
Cirip
simonete spune:
Imi pare rau Cip !
Din pacate si eu am primit azi un rezultat prost la analize si nu pot sa dau de dr.decat peste 2 sapt.
yarrina spune:
Cip ti-am spus si la subiectul Inseminare si iti spun si aici ca-mi pare tare rau si ca sunt alaturi de tine. O sa ne luam si noi revansa anul viitor.
copilutzu spune:
Cipi buna informatia cu Ion Ionut.
Acum sa vad cum intru in contact cu dumnealui..
Multumesc!!
Imi pare rau… sper sa te intaresti si sa mergi mai departe!!
T R E B U I E !!!
Da, Bytzisor , pe mine planurile de viitor ma dezumflau…
Ma chinuia gandul ca nu mai pot sa fac FIV , dar la IA nu ma mai gandem..
Am o trompa permeabila ,si 41 de anisori
stiu ca sunt sanse mai mici dar, sunt!!!
Si cum ma sfatiuti sa fac??
Sa ma duc direct la Giulesti la dr.Ion Ionut sau are cab. privat???
Multumesc inca o data!!
A.. si ptr. ca am vazut ca se discuta de endometru, mie mi-a facut bine ceaiul sau tinctura de cretisoara . Dar mai mult ceaiul.
Simonete de ce rezultat este vb. ??
Poate te putem ajuta cu un sfat.
Poate este o greseala..
de 10000000 de ori
toooaaate fetele!!!
cipcirip spune:
Yarrina
tu sa vii cu un test frumos, durerile de sani sunt de bine
Copilutzu
cand vrei sa faci inseminare?
Simonete
ce pb de sanatate mai ai? Spune-ne , poate avem vre-un sfat ceva.
Fetelor am aflat ca dc nu faci stimulare foliculii se pot sparge la 4 ore de la pregnyl, a mai patzito o fata de la FIV care voia sa faca pe CM natural iar dr ei a zis ca i s-a intamplat des asta. Atzi auzit de inseminare cu doza mica de gonal F shi cu cetrotide pt controlarea ovulatziei apoi pregnyl? Ash incerca varianta asta in ianuarie. Cetrotid se da in protocolul FIV cand fol cel mai mare are 14-15 mm iar ac se opreste din creshtere shi-i ashteapta pe ceilaltzi. Apoi se da pregnyl. Eu luna ac pe CM natural am avut 2 fol apropiati de 15 shi 16 mm dar apoi s-au distantat. Poate dc faceam cetrotide nu se intampla asta. Pe CM natural mi-e teama ca se sparg la 4 ore de pregnyl shi asa ash face o doza de 37,5 gonal F /zi sau 1/zi din zi 5.... uff nu shtiu cum sa fac iar cu Mutuliga nu cred ca ma intzeleg.
Cirip
simonete spune:
Mi-am facut ieri tsh-ul , pt ca sunt in trat . cu Euthyrox de 100 si TSH=0,03 , e o val . f mica ( N=0,5-4,2 ).
Am intrebat la sub. autoimune si fetele de acolo care au aceleasi probleme zic sa mai scad doza.....dr. ( acum 2 luni cand mi-a marit doza )a zis sa nu schimb nimic pana nu ajung la ea
.......si uite asa.
Cred ca o sa iau mai putin totusi.
Dr. mea are program doar 2 zile pe luna la cabinet , iar la Parhon e nebunie , nu pot ajunge la ea , n-am nr de tel . decat de la cab. particular. 
Pe la noi prin zona e o vorba ,cred ca o stiti, care mie mi se potriveste perfect : cate bube rele , toate-n.......( si nu mai pot continua , ca e cu beep ).
Numai piedici intalnesc in cale.