FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ia vezi acum Cip. Pot fi simptome de sarcina...dar la mine is acelesi simptome pe care le am de 10 ani incoace.Cand nu eram insarcinata. Deci mi-e greu sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Yarina ti-am trimis datele. Eu nu prea am cum sa ma inshel pt ca la mine vine pe nesimtzite CM-ul, f f rar ma doare un pic burtica. Dar testul ala de l-am facut azi m-a demoralizat

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cipcirip
Dar testul ala de l-am facut azi m-a demoralizat

Cirip

eee asa iti trebuie daca nu stai cumninte,in z10 fac teste deabia fetele care fac fiv cu blasto,dar tu...vrei sa-l superi pe ciripel

copilutzu,moahhh,moahhh,moahhh ce dor imi era de tine moahh
offf scumpa de tine nici acu nu-ti trecu...dar te inteleg ca stai si te gindesti care a fost gresala cu embrioni asa frumosi ,cu endo frumoas,care a fost cauza
eu am trecut mai usor peste durere facindu-mi planuri de viitor
incearca poate merge si la tine ,chiar de va fi la anu
si io ca si cip ti-l rec pe dr Ion Ionut ,nu-ti mai trebuie un dr care sa faca treaba pe fuga,ai nevoie de un dr atent si cu rabdare
tare ma bucur ca te-am 'vazut'

cip,yarrina,raluca,tinem pumnii

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

cip,rezolvai chestia care am discutat-o noi,sotul meu avea cont deschis acolo si eu habar nu aveam iti dai seama...se rezolva

monty,eu am acasa niste vit e (8 capsule) si laptisor de matca liofilizant (11 fiole)
eu am mai luat vit e 10 zile din z1 si laptisor de matca pt endometru tot asa din z1
daca vrei ti le trimit
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Buna dimineata
Z10 - no simptom no nothing.
Bytzi. Ai idee cat costa un FIV cu donator?
Cip merg azi sa pun si eu banutii.

Mergi la inceput

yarrina ,un fiv cu blastocisti caci eu cred ca asta vei obtine tu ca raspunzi bine la stimulare si ai avut foliculi destui la 75 ui gonal costa 77 mil +19,3 mil proba donator(aprox 100mil)fara medicatie

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

daca e cu transfer in z3 e 68 mil +proba ,deci vorbim de fiv simplu nu de ICSI ca noi nu avem nevoie de ICSI caci proba donator e ok

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Off off si-un pantof. O sa ne lichidam toate economiile cu bebe asta. O sa-i lasam mostenire chitantele de la IAD...FIV...acolo sunt banii nostri.
Dar restul fetelor pe unde sunt? Maya, Raluca, Gabriela, Cora, Diana? Alooo....ne-ati lasat singure acum cand a venit frigul?Treceti la apel...eu pe cine anunt Z1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Yarrina,eu sunt prezenta.

Mergi la inceput

Bravos Andra! Tu cum mai esti?

Mergi la inceput