FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)
Raspunsuri - Pagina 20
yarrina spune:
Fetelor am fost la banca si nu am putut sa depun banutii. Mi-au aratat un ordin de la BNR prin care daca nu esti imputernicit pe cont nu poti sa depui nimic...ceea ce mi se pare o aberatie. Toate anunturile umanitare ce-o sa faca? Fac imputerniciri pe sute de oameni? Voi cum ati reusit?
bytzi spune:
maya,bromcriptina eu stiu ca se da pt prolactina marita,deci nu are nici o legatura cu stimularea,probabil atunci aveai prolactina marita
pe linga closty ai putea lua ceva pt endometru caci closty il subtiaza,fetele mai cu expierenta vorbesc de laptisorul de matca liofilizant e natural si e usor estrogenic ,precum si ceai de cretisoara,acum eu am zis tu faci cum vrei![]()
cip,nu prea stiu ce sa zic in leg cu intrebarea ta despre pregnyl ,eu pe fetele la fiv le-am auzit tot de o singura fiola de ovitrelle ca fac,dar ma interesez ![]()
cum sa te muti la Ion Ionut?el lucra la Giulesti si tu nu vrei bebe de Giulesti
,parerea mea muta-te la Ispasoiu
,nu cred ca va fi o problema,scria o fata pe la Fiv Sibiu ca a fost la dr C si s-a mutat la dr I sau invers nu stiu cum mai era ...asa ca....
copilutzu,tare ma bucur sa te avem printr-e noi
yarrina,si la mine a fost sotul ieri si la fel i-a zis ca nu se mai poate dar nu stiu exact despre ce era vorba ...si ii zice sotul cum sa nu se poata ia mai incercati si sa rezolvat
doar ca noi aveam cont acolo...
andra,iti tin pumnii tare tare ,sa ai mult noroc
de puregon stiam ,pe mine ma interesa gonalul cite ui are,eu am impresia ca gonalul la pen e mai scump ca ala la fiola ,nu?penul de 300ui e 500ron si 4 fiole de 75 ui 360 ron ????? doar daca in pen exista mai multe ui decit scrie....
iuca,schema e secreta ,acum nu stiu daca sa ma consult cu dr Ispasoiu sau nu....cred ca zice ca-s 
pup toate fetele
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
un capitol cu noroc va doresc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)