FIV in Ungaria 71

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neta faetelor...
intervin si eu un pic in discutia voastra...
irina, nu te speria si nu te stresa , sunt mai multe variante.. asteapta sa mergi la medic sa vezi ce se intampla la urmatorul control..noi nu putem sa ti spunem cu exactitate ce se intampla cu sarcina ta!
intr adevar mie mi s a intamplat :o seu in urma unui fiv la cluj , anul trecut..in primul rand nu s a vazut sarcina la 5 sapt si nu s a vazut nici la 6 nici la 7 sapt si nici mai tarziu!! si la mine beta a crescut si nu s a dublat la 48 de ore dar in schimb am avut niste dureri groaznice de nu puteam sa dorm noaptea si nu puteam sta in nici o pozitie in pat, am stat in spital vreo 3sapt pt ca nu se vedea sarcina si speram sa fie bine pana la urma..dar mi s a rupt trompa pe pat in spital si am facut o hemoragie interna de toata frumusetea!! asta a fost cazul meu , nu inseamna ca la tine e la fel , mai ales ca nu ai dureri abdominale.. si eu transferasem 3embrioni!!
in orice caz sa iti doresc sa fie bine in cazul tau si multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

irina...sigur ca iti doresc sa fie varianta pozitiva pana la sfarsit in toata povestea asta...dar ti-am spus toate lucrurile de mai sus...pentru ca,din pacate,trebuie luata in calcul si varianta mai putin fericita in orice situatie...si eu,trecand deja de 3 ori prin toata nebunia asta...iti inteleg perfect speranta din suflet...si dorinta de a impinge cat mai departe posibil momentul certitudinii...insa vreau sa stii si ca ...in caz de SEU...timpul trece in defavoarea ta.

daca tu ai decis sa ai incredere in medicul tau...este foarte bine...urmeaza recomandarile dansului...si sa speram ca miercuri va fi suficient de clara situatia incat sa se poata pronunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

speriati fata, cine stie, poate e endometrul prea gros si e ascuns pe acolo pe undeva sacul embrionar, nu are cum sa fie mola daca i s-au transferat 3 embrioni sanatosi, ca doar nu ii puneau embrioni prosti.

din cate am citit in mola se presupune ca exista numai un sac gol la care ar fi contribuit numai tatal cu materia genetic.....caz ce se exclude in fiv....parerea mea.

off

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

samira , ai dreptate !! daca din pacate este seu trebuie sa fie supravegheata in deaproape pt ca e f periculos!! mi e mi a facut eco zilnic si tot nu s a vazut nimic !! si nu m au tinut in spital , daca esti suspesta de seu e periculos sa stai acasa ,nu stii cum se manifesta!! eu zic sa mai incerci un beta repede si sa te prezinti la un medic inainte sa se complice situatia!! este sfatul meu!!
iti doresc sa nu ai parte de seu si sa fie totul bine!!

Mergi la inceput

corectez: m au tinut in spital!! scuze!
irina doamne ajuta sa fie bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mai fetelor...ce sa zic???...o sa tac.

asa cum am mai spus...ii doresc din tot sufletul irinei sa fie sarcina intrauterina...daca am facut precizarile pe care le-am facut...le-am facu din proprie experienta...din documentare temeinica pe tema...si nu ca s-o sperii...ci ca sa o "ajut" sa iasa cat mai bine din aceasta poveste...in cazul nefericit al unei SEU.
daca am gresit cu ceva...sa-mi fie iertate interventiile.
eu sunt genul de persoana care nu se ascunde dupa deget...si care prefera sa aibe in fata ambele fatete ale unei monede...tocmai ca sa stiu ce am de facut...indiferent de fateta "cazuta"...dar...de multe ori uit ca nu toata lumea e la fel...si ca reactionam diferit in fata unor eventuale probleme.

asta e!!!
imi cer scuze din nou irina...mesajele mele nu au avut in niciun caz intentia de a te speria,stresa etc.
mergi cu incredere pe mana medicului tau...si asteptam cu nerabdare sa ne aduci vestea buna.

mirela...aseara in mesajul ala chiar era sotul tau???
mi s-a parut foarte tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

goggy...io am zis striper...nu curv.
te rog sa nu confunzi personajele

hai ca mai ai 2 zile si scapi...ce-a fost greu si mult...a trecut...mai ai doar la un coltz.
ce fel de transfer faci???
congelezi ceva???

Ce fel de transfer fac? D-ala cu cracii in sus si culcata pe spate . Bey, io ma dau de ceasu' mortzii ca nu am oo suficiente si tu ma intrebi daca congelez?!
As vrea sa fac cu blasto daca o sa am de unde, in cazul asta nu stiu daca ramane ceva pentru congelat. Sa vedem. Iti dai seama ca daca raman cu 3 embrio in final, nu congelez nimic...bag tot
.

Mergi la inceput

Miki, imi pare rau ca nu v-am prins. Vorbind acum cu al meu despre voi, mi-a zis ca v-a vazut plecand, a parcat in locul vostru. Nu stiu daca a vazut bine dar zicea ceva de un citroen cu nr de Buc. Eu eram deja in sala de asteptare, am ajuns pe la 14.15.
Data viitoare probabil va fi la Bucuresti, amandoua cu burtile la gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Samira Nu trebuie sa-ti ceri scuze...eu iti multumesc pentru ca m-ai impartasit din experientele tale. Si eu simt ca va fi o SEU, dar astept pana la urma sa parcurg drumul stabilit de medic. Si eu sunt de parere ca mai bine te pregatesti psihic pentru ce e mai rau, decat sa cazi dupa aia de sus de tot. Si dupa cum va ziceam, si Dr. este de parere ca mai bine nu ne facem sperante.am plecat doar cu sotiorul la cumparaturi ca sa-mi limpezesc mintea. Mi-am luat 3 chile de mere (printre altele)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

Goggy -ai dormit bine azi noapte? Ca noaptea cresc outzele!

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Aseara m-am ciondanit cu barbatul din dotare . Da' dup-aia am dormit bine . S-ar putea sa mai fi crescut, ca ma cam doare burta. Am facut de dimineata ultimul cetrotide si diseara fac ovitrelle. Mai e putin

Mergi la inceput