Goggy, am factor V Leiden - heterozigot, MTHFR C677T heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot. Doza mi-a prescris-o o dr hematolog din Timisoara. Si nu e vb de greutate, ca am 53-54 de kile la 1.70m.
S-au mai imputinat embrionii mei pt azi. Am numa 5 ca lumea. Restul cica nu-s grozavi. Cu astia 5 mergem pe blato, sa vedem cati raman.
Goggy, tu zici ca iti pui 3? ai vb cu dr-ul?
Fetelor, presimt ca vor fi multe
de trecut pe lista, asa ca am deschis eu capitol nou!![]()
Va invit aici
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
uuuufff...am ajuns acasa...am fost pe la piata...si la cimitir.
irina...si eu am in plan o praji cu mere maine...din aia cu aluat fraged...s-un gratarel.
goggy...hai ca mai ai doar azi fetica...de maine pana la ET sa faci toate nebuniile ce-ti trec prin cap...ca dupa aia...intri iar la clocit...timp de 9 luni...asa ca baga mare.
bey...o fac io pe grozava...da' nu tine surorilor.
sunt smechera prin casa...da' acum m-am obosit asa de tare la piata si la cimitir...pe bune...nu merge sa ma duc la munci de luni...ca nu rezist.
abia asteptam sa ajung acasa...la caldura si sa ma cocolosesc in pat...si asa mi-e un somn...de nu ma vad...si ma doare si operatia...e adevarat ca nu am mai luat calmante...da' tot nu-i cum trebuie.
asa ca pana joi-cand merg la control...raman acasa...bine ca pot sa fac treaba prin casa macar.
acu' pap caramele chokotoff.![]()