FIV in Ungaria 71
Raspunsuri - Pagina 19
samira33 spune:
violeta,draga mea...in ziua 6 trebuie sa te prezinti la clinica...dimineatza,evident...adica eu iti recomand sa ajungi la Szeged in ziua 5...sa te poti odihni si pregati cum trebuie.
apoi...te va indruma medicul ce sa faci.
in alta ordine de idei...conduc masina de 15 ani...in medie fac 2000 km pe luna...asa ca te rog sa ma crezi pe cuvant...ca urasc traficul din Bucuresti...dar dupa 8 zile de stat in pat...mi s-a parut asa de frumos cu masina prin oras...minunat
...bine...era si seara si liber...si am fost doar pana la farmacie pe 1 Mai ![]()
goldi spune:
2000 km pe luna ??
Da' nu te incurci
.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
irinaflorea spune:
samira miercuri,ca sa aiba timp sa creasca, m-a chemat la el ca sa-mi mai faca analiza de sange(beta) si sa mai incerce ecograful, dar spune ca nu e musai sa se dubleze. Nu stiu de ce. S-a uitat si la endometru, nu stiu cat a masurat....dar zice ca e ok. E posibil sa faci SEU la FIV???
cand l-am inrebat a zis ca inca nu stie, si ca bineinteles ca sunt femeie si nu am sa ma multumesc cu un raspuns simplu. Dar ca nici nu poate sa-mi dea sperante aiurea si apoi sa mi le spulbere. Asteptam pana miercuri. Daca voi credeti ca mi-ati putea da cateva idei..VA ROG!!! sau ce ar trebui sa-l intreb pe DR, ca nici macar nu stiu. Sunt CONFUZA!!!
samira33 spune:
irina...hai s-o luam pe rand:
-azi...cate zile de la ET sunt???ce fel de ET ai facut???
-luni beta-450...vineri-1800
-in uter nu se vede sarcina si nici pe trompe ea nu se vizualizeaza
trompele tale in ce stare sunt???...pentru ca,din pacate exista si posibilitatea SEU in urma Fiv-ului...este chiar la noi pe DC o fata care a experimentat asa ceva...brunadria-daca nu ma insel...si parca la Szeged.
samira33 spune:
goldi...nu ma incurc...asa e...40de km ii am numai de acasa pana la munci in fiecare zi...ca tai orasu'n doua...plus pattinaju' de control in fiecare zi...se aduna fir-ar sa fie 
irinaflorea spune:
Samira Beta vineri 1138. Ieri eram in a 24 a zi de la ET. Am facut ET cu 3 embrioni de ziua a 3 a, divizati in 8.
Trompele mele sunt in stare perfecta, n-am avut niciodata probleme cu ele,chiar le-am verificat la noi in SM inainte de a ma duce anul trecut la Debrecen, cu radiografie din aia cu substanta de contrast. Doctorul meu a zis atunci ca sunt OK, si ca daca fusesera putin infundate, atunci s-au desfundat la raze.
samira33 spune:
irina...este deci o sarcina cam de 4 saptamani.
in mod normal...in cazul SEU...intre 1000 si 1500-valori ale Bhcg...sarcina nu se vede clar...ea se poate intui...daca exista un ecografist bun...care are "vede" bine lucrurile...ca stim toate doar ca nu toti ecografistii stiu ce si cum sa vada intr-o ecografie...mai ales in situatii din astea de incertitudine.
dupa valoarea de 1500 a Bhcg...o SEU poate fi vizualizata fara dubiu...de catre orice ecografist.
ce ma nedumereste pe mine este urmatorul aspect:de ce te lasa atat de mult nemonitorizata???este nepermis de mare perioada dintre vineri si miercuri pentru cazurile de suspiciune de SEU.
in astfel de situatii monitorizarea se face zilnic...cel mult la 2 zile...BHCG si eco.
in toate cele 3 SEU ale mele...asa am fost monitorizata...zilnic...cel mult la 2 zile...ca sa nu mai spun ca la SEU1 si SEU2...din momentul in care am fost suspecta de asa ceva...nu mi-au dat voie sa plec din spital.
am placat acum la SEU3...pana a2a zi...am povestit de ce...ca ma experienta in domeniu...ca stau langa spital si langa madam dr. si as fi ajuns in timp util la spital in caz de ceva rau.
samira33 spune:
dasa as fi in locul tau...as mai face azi un Bhcg...si luni iar Beta si eco.
si cu HSG-u' ala am eu multe cuie batute invers...e chiar o investigatie din preisorie...care nu stiu de ce inca se mai face...pe langa faptul ca e groaznica...predispune la aparitia SEU.
bine...astea le-am aflat doar dupa 2HSG facute
...si o minune de SEU2 obtinuta in mod natural dupa a2a HSG.![]()
irinaflorea spune:
Samira a vrut Dr. sa ma cheme marti, dar s-a gandit ca ar trebui sa-i dea timp betaului sa creasca, sa poata fi sigur. A considerat ca marti e prea devreme. Poate ca vrea sa creasca mult peste 1500. A zis si el ca daca e EU atunci nu trebuie sa astept mult si sa o dau afara repede. Dar poate ca vrea sa fie intai sigur. Ma gandesc ca poate goldi are dreptate???cine stie.
Imi place ca esti titirez. Nu ai stare.![]()

irinaflorea spune:
In Satu Mare e ca in Cracanatii Din Vale ca le ia 3-4 zile sa-ti dea rezultatul la beta. A zis si Bodnar ca daca am unde, sa-mi fac si acasa analiza. Dar nu are rost daca o trimite la Bucuresti. OOOFFF!!!!