FIV in Ungaria 71

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

hai mai irina...nu incepe si tu cu prostii d-astea...gen SEU...te rog frumos.
asa este ,beta trebuie sa se dubleze la 48 de ore...si tot asa este...creste si in cazul SEU...dar nu in ritm normal.
endometrul cum este???ce grosime are???pe trompe ti s-a uitat la echo???ce ti-au zis???care sunt urmatorii pasi???
nici corp galben in ovar???nici sac embrionar???niciun indiciu???
Doamne-ajuta sa fie acolo undeva in uter ascunsa sarcina ta...dar daca totusi nu este...te rog sa nu stai prea mult...sa o elimini imediat cum ai confirmarea...pentru ca poate fi foarte periculos.
daca sarcina nu se vizualizeaza in uter sau trompe...mai este o alta varianta posibila...dar nici macar nu vreau sa o rostesc.
Doamne-ajuta sa ai bebelushi nazdravani...care sa se fi ascuns bine de tot ...si de aia nu-i vedeti deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Felicia, iti mai zic o data mult succes la FIV!

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Of, Irina... nu stiu ce sa zic... daca nici dr nu stiu! Nu poti decat sa speri ca bb e totusi ascuns in uter... Curaj si putere sa treci peste zilele astea tensionate!
Balanta_tm, merci!
Miki, mai ai si tu putin!
Goggy -ai dormit bine azi noapte? Ca noaptea cresc outzele!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

aseara am fost si eu la plimbare cu machineta,prin oras
si ma duc si azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Irina, trebuie sa ai mare grija, corpul si sanatatea sunt foarte pretioase.Chiar daca este dureros si iti vine sa le lasi pe toate in plata Domnului, trebuie sa te gandesti ca orice manevra medicala corecta, va avea rezultatele pozitive in viitor .
Poate ca totusi este un embrion care s-a nidat tarziu, iar hemoragia pe care ai interpretat-o ca CM, cu siguranta a fost un alt embrion care s-a desprins. Cati embrioni ai pus ?

Samira, daca te gandesti la o alta varianta, din cate stiu, bHCG ar fi trebuit sa fie mult mai mare .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Samira la ce varianta te gandesti de-i asa de groaznic? Nu, nu a vazut niciun corp galben in ovar.Dar Beta categoric nu s-a dublat odata la 2 zile. De luni pana vineri a crescut de la 446 la 1138.?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata fetelor!
Tehnic vorbind, ieri am terminat cele 21 de tablete de AC. Asa ca azi si maine mai iau 2 tablete sa fac 23 si vineri pe 6 ma prezint la Szeged pentru inceperea stimularii si echografia initiala, corect?
Acum va intreb: la ce ora trebuie sa fim vineri la Szeged, dimineata sau dupa-amiaza? (am sa-l intreb si pe dr. Z, defapt l-am si intrebat dar nu ma stresez ca acum stiu ca-mi va raspunde). Totusi, maine ii mai trimit un mail sa-i spun ca am rezolvat cu analizele si cand sa ma prezint vineri.
Vreau sa va mai intreb, am inteles ca 5 zile imi fac eu stimularea, dupa care imi face el echografia si incepe monitorizarea. Deci daca incep pe 6, de cand trebuie sa stau in Ungaria?

Irina Doamne-ajuta sa fie bine!
Samira mama, cum ti-o place sa te plimbi cu masina prin Bucuresti? Pentru mine este groaznic.
felicia, zapp doamne-ajuta!

Va las acum, dar revin. Ma duc sa-mi fac echografia mamara la Sanador.
Pupici

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Goldi 3 embrioni. LA CE VARIANTA VA GANDITI????????? Ca ma speriati.

Mergi la inceput

irina...nu te speria.
ce ti-a spus dr???ce urmeaza sa faci???cum a abordat problema???cum urmareste dinamica Bhcg si evolutia ecografica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Stai, nu te speria, nu este cazul. Cred ca Samira se gandea la mola, dar bHCG trebuie sa fie mult peste normal.

Draga mea, daca e sa fim realiste, varianta optimista ar fi ca toti embrionii in prima faza sa se fi prins, in timpi diferiti insa, unul s-a pierdut la CM, un altul la inceputul saptamanii, iar altul este inca cu tine. Varianta pesimista ar fi un SEU.
Din pacate, acum nu poti decat sa astepti. Iti doresc ca totul sa se termine cu bine, cat mai repede si mai usor !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput